- 13 Aralık 2018
- 236
- 230
- 103
- 45
Merhaba arkadaşlar, uzun yıllardır baş edemediğim içinden çıkamadığım bir konu. Değersizlik hissi. Nereye gitsem kiminle görüşsem bu his hep benimle. İnsanların yanında kendimi çok değersiz önemsiz hissediyorum ve hislerim de yaşadıklarımı onay lar gibi. Her zaman hatırlanmayan çağrılmayan önemsemeyen ben oldum.iyilik yaptım güzelliklerle yanaştım karşılığı hep hiçe sayılmak oldu. Komşuluk ilişkileri olsun, okul hayatım olsun hep böyle oldu ve ben artık çok yoruldum.
Oğlum 3.sınıfa gidiyor bir bakıyorum herkez kanka olmuş okul dışında hep birşey ler paylaşılıyor ortak noktalar oluşmuş ben gene kimseye yakın olmayan nötr tarafım. Kimse beni aramaz sormaz. Bin yıl dursam aramazlar. Ben ararım bakarım devamı gelmiyor hep ben hep ben bende bırakırım bir yerde. Neticede tüm bunlar bende değersizlik hissi oluştur du. Hatta bununla ilgili psikoloğa bile gittim ama yarım kaldı maddi durumum el vermedi..
Ama gittiğimden beri çok yol kaydettim eskiden daha kötüydüm.
Uzun oldu ama sizce bu histen..?insanlarla olan bu kısır döngü ilikşmden nasıl kurtulabilirim?..
Oğlum 3.sınıfa gidiyor bir bakıyorum herkez kanka olmuş okul dışında hep birşey ler paylaşılıyor ortak noktalar oluşmuş ben gene kimseye yakın olmayan nötr tarafım. Kimse beni aramaz sormaz. Bin yıl dursam aramazlar. Ben ararım bakarım devamı gelmiyor hep ben hep ben bende bırakırım bir yerde. Neticede tüm bunlar bende değersizlik hissi oluştur du. Hatta bununla ilgili psikoloğa bile gittim ama yarım kaldı maddi durumum el vermedi..
Ama gittiğimden beri çok yol kaydettim eskiden daha kötüydüm.
Uzun oldu ama sizce bu histen..?insanlarla olan bu kısır döngü ilikşmden nasıl kurtulabilirim?..