degisen cevreler

xyaseminx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.614
559
198
Bir arkadasim vardi.Bir ara bayagi iyiydik sonra araya mesafe girdi iletisimimiz zayifladi.Genel yapim itibariyle soguk biriyim cabuk heyecanlanirim ki bu ozellikle lise doneminde dalga malzemesi olmustu simdi universite 2.siniftayim cevrem degisti insanlarla saglikli iliskiler kurmaya basladim az ve oz dostum dedigim insanlarla tanistim Kendime guven geldi derslerim duzeldi.Farkli bir sehirde okuyorum.Malum yaz geliyor okul zamani iyi de tatillerde bu arkadaslarimi ozluyorum
Yasadigim yerde de iyi bir
arkadasimvardi aramiza sogukluk girdi
sindi surekli benim suclu oldugumu dusunup trip atiyormus.tabi ben bunu tesadufen duydum ayni olayi defalarca yasadim.bilmiyorum buyudugumu hissediyorum boyle cocukca meselelerle ugrasmak istemiyorum.Biraksam arkadasligima uzulurum diger yandan icimi kemiriyor bir seyler.burada az once surekli aranan arkadasin konusunu okudum.benimki de boyle bir sey oldu ben de boyle surekli iletisim halinde olamiyorum ne yapsam bilemedim. bir de yasadiklarimdan dolayi liseyi hatirlamak istemiyorum sanki tekrar eskisi gibi olacakmisim gibi hissediyorum.boyle mutluydum sanki.insanlar buyudukce hayati kararlari cevresi degisiyormus ya adaptasyon.En zoru bu galiba

Seni çok iyi anlıyorum. İnsan geçmişte bir şeyleri kötü yaşamışsa o günleri hatırlamak dahi istemez... Benim düşünce arkadaşını bir ara duyduklarını döyle , ben ne yaptım de. Sonra belki o da senin gibi olgunlaşmıştır anlar seni anlaşırsınız.

İnsan büyüdükçe değişiyor . n istediğini biliyor olduğun yerde kalmak kendini geliştirememek demek

Aynen dediginiz gibi.2 sene icinde cok sorunlarim oldu kimse yanimda olmadi iyi ki ailem var. Simdi de tam toparlanmisken neden bilmiyorum tekrar bir tepki gorecekmisim gibi.Yalnizligima da alismisim.Pisman olmak istemiyorum geri donup baktigimda.Okuldur gelecek kaygisi ve rekabetcilik.Bunlarin icinde cok bos geliyor cocuk gibi takmayayim kafama kimseyi diyorum olmuyor

Takmamaya çalış... İnsan kendi ayaklarının üzerinde durma yolunda , gelecek kaygıları vs. değişiyoruz(bence olumlu yönde) elimizde olmadan ve kimse bunun için ize hesap soramaz. Aslında bizleri sorgulayanlarda değişiyor sorun bunu anlayamamalarında aslında.

Cok haklisiniz.Bir de ayni kisiye karsi guvensizliklerim var. Surada topu topu bir kac senem kaldi artik kendimi dinlemek istiyorum.Bir de bir kac sene sonra bunun pismanligini yasar miyim korkusu var tabi.Kararlar degisiyor secicilik artiyor.'degistin sen' cumlesi duvar gibi karsisina cikiyor insanin.

Cok sagolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…