• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Degisik bakış açısına ihtiyacım var

Aylak hatun

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
429
328
103
39
Kizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim

Bazı insanlar maddiyattan çok sağlıklı tüketmek istedikleri için evden götürebiliyor.

Sizi de anlıyorum. 2 cocukla bi de eşinize öğle yemeği düşünmek yük geliyordur size.

Sizin yerinizde olsam eşimle konuşurum.

Yemek olduğu günler evden yemek götürsün. Ama yemeği henüz yapmadığınız günler, hasta halsiz olduğunuz günler kendisi evde iyi kötü hazırlayıp götürsün. Ya da dışardan alsın

Benzer bir durumda kalmadım ama ben olsam öyle yapardım. Çünkü düşündüm de 2 çocuk olmasa bile her öğlen icin yemek hazırlamak çok da kolay değil.

Kizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Dışardan yemek istemiyor olma ihtimali yok mu? Ne bileyim herkes çok meraklı değil her öğlen ne etinden olduğu belli olmayan döneri, köfteyi yemeye.

Neden rahatsız olduğunuzu anlayamadım. Ev yakınsa tabiki evden götürcek hatta yemek için eve de gelebilir. Ben bekarken ve çalışırken işim eve 5 dakikaydı ve ben de öğlen araları eve gelip evde yiyordum. Neden dışarda harcayım parayı. Zaten en ucuz yemek olmuş 25-30 tl. Ayda 900 tl para yapıyor. O parayı cebinde tutmak yerine, restoranlara mı dağıtsın istiyorsunuz.

Eşim esnaf.
Önceden dükkanımız alt sokagimizdaydi.
Eşim hep dışardan söylerdi en son doktor özel diyet verdi evde yemek hazırladım tepsi tepsi hergun ben götürdüm beraber yedik.

Eşimin dükkanı şuan çok uzakda hergun dışarıdan yiyor ama sağlığı için hiç iyi değil.cogu zaman ekmek arası hazırlayıp yiyor evde sulu yemek yiyor dengelemek için.
Bunun neresi dert anlamadım ben açıkçası.
Hem tutumluluk oluyor dışarıdan yemek en az 30 TL günlük.
Hem sağlığı için ev yemeği daha iyi.

yani derdiniz bari öğlen yemek yapmayayım istiyorum ama yok onda da yine evden yiyor olabilir mi?

bu da değilse ortada bir dert yok çünkü de...
Aynen öyle galiba sabah kahvaltısı yapıyor oglende kendi başının çaresine baksın istiyorum çünkü evde hiç bir işe yardım etmez çayıni getirmezsem kalkıp almaz bla bla bla

Yani keşke şuan dükkanımız yakın olsa da eşime hergun yemek götürsem beraber yesek o günleri özlemişim 😊
Bence cimrilik olarak algılamayın.
Hem sağlık hemde maddiyat için çok iyi bence.
Ama siz yemek taşımak ve yemek için uğraşmak istemiyorum yoruluyorum,içimden gelmiyor diyorsanız eşiniz eve gelsin yesin.
10-15 dk dükkan kapatilabilir.

Back
X