- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.423
- 363
- Konu Sahibi Aylak hatun
Ben de yemeğimi evden götürüyorum ayrica pandemide hayatta dışarıdan yemek yiyemem nolur nolmaz hem ev yemeği daha sağlıklı
Siz biraz tembellik mi ediyorsunuz acaba?
Ben yalniz yaşadığım halde hem ise gidiyorum hem evle ilgileniyorum hem sabah kahvaltı hazırlayıp yiyorum hem de sabah is yerinde yiyeceklerini hazırlayıp paketliyorum
Ben de yalniz yasiyorum ise giderken mutlaka diyet listemdeki yemekleri hazirlar sefertasina koyarim ama bence ayni sey degil ya. Konu sahibi calisirken de ev isleri ondaymis. 2 kucuk cocuk yapmis ve bu yuzden isi birakmak zorunda kalmis hala butun ev isleri onda. Yani bir baskasinin kocam da olsa ogle yemegi neden benim sorumlulugumda olsun? Kendiminkini yaparim. Ha, kocam baska alanlarda ozverili olsa bir isin ucundan tutsa ben de onun benim icin ayni seyi yapacagini hissetsem seve seve hazirlarim. Ama burda birikmis bir kirginlik var. Konu sahibi esini sineye cekmek yerine biraz kendini ifade ederse daha iyi olabilir gibi geldi ama ise yarar mi bilmiyorum. Yapici bir sekilde ve ben dili ile konusmali diye dusunuyorum.