Değişik bir durum..

Petusum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
59
101
8
32
Merhaba. Annem maşallah gayet genc ve guzel biri. herkes hep abla kardes oldugunuzu zanneder. Bunda hic problem yok. Dışarıda genc, yakisikli erkeklerin bakislarini cekiyor. Sorun bunun neresinde diyeceksiniz.. ben 26 yasindayim. Benim evlenecegim yasta adamlarin bakislarini, ilgisini cekmesi "acaba birgun evlenecegim insaninda ilgisini ceker mi" dusuncesini olusturuyor. Babamda rahmetli. Cunku dedigim gibi bir tane degil, iki tane degil oyle buyulenmis gibi bakislari ister istemez bende bu dusunceyi olusturdu. Ne dersiniz bilemiyorum, sacma da gelebilir ama durum bu.

Annenizin genç ve güzel bir kadın olup beğenilmesi çok güzel bir şey sizde genç bir anneniz olduğu için sevinmelisiniz bence hem bu sayede ortak paylaşımınız daha çok olur evleneceğiniz insanda karakterli biri olup güveninizi kazanırsa böyle düşünceler aklınıza dahi gelmez...ama dışarıda annenizden daha genç ve güzel kadınlar olduğunu aklınızın bir köşesinden çıkarmayın olur mu? Böyle düşünerek bir ömür geçmez çünkü

Bir daha okuyun ya. Hayret biseysiniz
Annen gencse guzelse otur bununla ovun ne guzel benim aklima arkadas gibi gezip tozmak gelir “aaaa kiz senin annende ne gencmis” diyince sevinmek vs bu dediginiz dusunecegim en son sey
Hayatinizdaki insan annenize genc vs diye gozu kayacaksa annenin fiziginden degil adamin karaktersizligindendir hayatina alacagin insani iyi secersin olur biter

Emteresan bir konu. Yanlış anlamamanızı rica ediyorum. Annenizin de böyle bir ilgisi var mı

Damadına niyeti bozan kayınpeder vakasını okuduktan sonra, insanın şaşacağı varsa da şaşamıyor böyle konulara. Tövbest.
Ya bakin anneme herhangi bir yakistirma durumu soz konusu degil. Genc erkeklerin buyulenmis gibi baktiklarini goruyorum. Bende genc bir erkekle evlenecegime göre. O da digerleri gibi etkilenebilir mi diye aklimdan geciyor

İnsanin annesinin güzelliğini bu şekilde bir endişeye çevirmesi durduk yere oluşacak birşey değil.

Annenize farklı gözle bakacak tıynette biriyle evlenmeyin ne diyelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…