Zamanla boyle olduOha diye aklımdan geçti sadece. Öz güveniniz yok galiba annenizin yanında. Üzüldüm adınıza
Bir daha okuyun ya. Hayret biseysinizInsan annesi icin bile “evlenecegim insani ayartir mi” diye dusunebiliyosa daha da sozun bittigi yer yani..
Annen gencse guzelse otur bununla ovun ne guzel benim aklima arkadas gibi gezip tozmak gelir “aaaa kiz senin annende ne gencmis” diyince sevinmek vs bu dediginiz dusunecegim en son seyBir daha okuyun ya. Hayret biseysiniz
Ya bakin anneme herhangi bir yakistirma durumu soz konusu degil. Genc erkeklerin buyulenmis gibi baktiklarini goruyorum. Bende genc bir erkekle evlenecegime göre. O da digerleri gibi etkilenebilir mi diye aklimdan geciyorDamadına niyeti bozan kayınpeder vakasını okuduktan sonra, insanın şaşacağı varsa da şaşamıyor böyle konulara. Tövbest.
Yok valla. Gayet kendi halinde biri.Emteresan bir konu. Yanlış anlamamanızı rica ediyorum. Annenizin de böyle bir ilgisi var mı
Bir yerde okumuştum insanlar bazen yanındaki insandan dolayı ilgi odağı olur. Sizden kaynaklı olabilir miYok valla. Gayet kendi halinde biri.
Hayir, hic sanmıyorumBir yerde okumuştum insanlar bazen yanındaki insandan dolayı ilgi odağı olur. Sizden kaynaklı olabilir mi
Hayir, hic sanmıyorum
[/QUOTE iyi de etraftakiler çizgiyi aşıyor. Kendinize güvenin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?