Değişik bir durum..

Ya bakin anneme herhangi bir yakistirma durumu soz konusu degil. Genc erkeklerin buyulenmis gibi baktiklarini goruyorum. Bende genc bir erkekle evlenecegime göre. O da digerleri gibi etkilenebilir mi diye aklimdan geciyor
Tevbe estagfillah tevbe o_O
Demekki siz annenize bakıyorsunuzki o bakışları görüyorsunuz yani zihniyetle alakalı bu yakıştırım yapan sizsiniz bacım yoksam Annenizi kıskanıyormusunuz daha neler görecegiz

kızkardeşi falan okumuştumda anne için bu şekilde düşüneni ilk defa okuyorum:deli:

Bu durumda denecek bir şey yok sizin özgüveninizle alakalı olan durum bu....
Geriye tek çare kalıyor kusura bakmayın ama annenin vefat etmesini bekleyeceksınız o zaman....

çok normal bir düşünce değil
Sizin fikrinizi de burdaki kimse degıstıremez

kızkardeşi falan okumuştumda anne için bu şekilde düşüneni ilk defa okuyorum:deli:
Daha kac kere "annem kocami ayartacak mi acaba " diye bir durumun sozkonusu olmadigini.. adamlar beni bu dusunceye soktu ya.

Bu durumda denecek bir şey yok sizin özgüveninizle alakalı olan durum bu....
Geriye tek çare kalıyor kusura bakmayın ama annenin vefat etmesini bekleyeceksınız o zaman....

çok normal bir düşünce değil
Sizin fikrinizi de burdaki kimse degıstıremez
Degistirebilir. Farkli bakislara ihtiyacim oldugu icin yazdim. İnsan mantikli dusunemiyor bazen. Bu arada Allah korusun anneme bisey olmasini tabiki istemem.

Merhaba. Annem maşallah gayet genc ve guzel biri. herkes hep abla kardes oldugunuzu zanneder. Bunda hic problem yok. Dışarıda genc, yakisikli erkeklerin bakislarini cekiyor. Sorun bunun neresinde diyeceksiniz.. ben 26 yasindayim. Benim evlenecegim yasta adamlarin bakislarini, ilgisini cekmesi "acaba birgun evlenecegim insaninda ilgisini ceker mi" dusuncesini olusturuyor. Babamda rahmetli. Cunku dedigim gibi bir tane degil, iki tane degil oyle buyulenmis gibi bakislari ister istemez bende bu dusunceyi olusturdu. Ne dersiniz bilemiyorum, sacma da gelebilir ama durum bu.
Allahım sen hayırlı evlat nasip eyle...Gelmiş burda açtığı konuya bak...Daha neler duyucaz acaba

Bende diyordum nefret kusan tayfa nerde kaldi?

Nefret kusan derken?Niye nefret kusayım hiç tanımadığım birine?Tek hissettiğim duygu şaşkınlık...İnsan annesi ile ilgili nasıl böyle düşünebilir onu oturtamadım kafamda
Rica edecegim. Bir kez daha okur musunuz? Annemi suclayacak ne soylemisim?

UOTE="Night Club, post: 62792067, member: 819047"]
Damadına niyeti bozan kayınpeder vakasını okuduktan sonra, insanın şaşacağı varsa da şaşamıyor böyle konulara. Tövbest diyor gidiyorum.
[/QUOTE]
Ya görümcesiyle kaçan geline ne demeli 🤣🤣 tövbe estağfurullah

Rica edecegim. Bir kez daha okur musunuz? Annemi suclayacak ne soylemisim?
Suçlamak değil böyle bişey düşünmeniz konu zaten...Benim annem gerçekten annem olduğu için söylemiyorum ciddi ilgi çekici ve güzeldir hiç bir zaman aklımın köşesine bile gelmedi böyle bişey düşünmek...Hani insanız akıldan bi geçiverir belki böyle şeyler ama bu kadar üstüne düşünüp burda konu açmanız bana çok değişik geldi açıkçası ve şaşırdım..Annenizle iletişiminiz nasıl tabi her aile ortamı farklı belki yeterince bağlarınız kuvvetli değildir bilemiyorum...Ama ne olursa olsun bence çok üzücü böyle düşünüyor olmanız anneniz bu yazdığınızı görse ne düşünürdü sizce?Siz kendinizi onun yerine koyun sizin kızınız ileride kocasını sizden kıskansa acaba annemi beğenir mi aklı kayar mı diye düşünse siz ne düşünürdünüz?Korkunç bişey bence..

Gerçekten bu nasıl bir düşünce ya. Evlendiğin kişi annene bakacak korkusu. Dışarıdaki herkes bakabilir. Ama senin eşin herkes değil yani. Pes valla

Cocuklugumdan beri hep annemin ne kadar guzel oldugunu duydum , arkadaslarim , erkek arkadaslarim herkes bunu defalarca söylemiştir ama bir kerebile beraber oldugum adamin annemeo gozle bakacagini dusunmedim , nasil akliniza getiriyorsunuz bunlari yahu ? Benim hep hosuma gitmistir bu durum , 42 yasindayim hala yeni tanisanlar ablan mi diye sorar , gurur duyun annenizle kiskanmayin , insan kendi annesini kiskanmamali

Back
X