Değişik bir durum..

Son yorumumu yazıp gidiyorum
Sapıkça bi zihniyetle Annenizin bakışlarıyla eşiniz olacak insanı baştan çıkaracagını düşünüyor gibisiniz böyle bir konuda güvensizlik olmasıda çok çirkin konu sahibi sizsiniz ama uzaktan okuyunca siz de anlarsınız nasıl göründüğünü Böyle şeytani düşünceler şeytandandır unutmayın

Suçlamak değil böyle bişey düşünmeniz konu zaten...Benim annem gerçekten annem olduğu için söylemiyorum ciddi ilgi çekici ve güzeldir hiç bir zaman aklımın köşesine bile gelmedi böyle bişey düşünmek...Hani insanız akıldan bi geçiverir belki böyle şeyler ama bu kadar üstüne düşünüp burda konu açmanız bana çok değişik geldi açıkçası ve şaşırdım..Annenizle iletişiminiz nasıl tabi her aile ortamı farklı belki yeterince bağlarınız kuvvetli değildir bilemiyorum...Ama ne olursa olsun bence çok üzücü böyle düşünüyor olmanız anneniz bu yazdığınızı görse ne düşünürdü sizce?Siz kendinizi onun yerine koyun sizin kızınız ileride kocasını sizden kıskansa acaba annemi beğenir mi aklı kayar mı diye düşünse siz ne düşünürdünüz?Korkunç bişey bence..
Cok haklisiniz. Birşey demiyorum. Daha once eve bulasik makinesinin tamiri icin gelen serviscinin sacma sapan sebeplerden dolayi sirf konusabilmek icin annemi aramalari, teyzemin yaninda hastanede kaldiginda pesine bir askerin takilmasi falan bende ister istemez bunlari dusundurdu. Bu kisilerde genc bu arada ..

Kadin varsayim üzerine konuşmuş sonucta sevgilisi yok yani ona gore disardan herhangi bi erkek gibi düşünmüş eeee tv lerde neleri izliyoruz insan korkmuyor degil ama su var sen kocana degil annene guven derim erkeklere asla guvenme iki bacak bi göğüs dekoltesi görseler kendini kaybederler ama biz cok farklıyız rahat ol bence

Kadin varsayim üzerine konuşmuş sonucta sevgilisi yok yani ona gore disardan herhangi bi erkek gibi düşünmüş eeee tv lerde neleri izliyoruz insan korkmuyor degil ama su var sen kocana degil annene guven derim erkeklere asla guvenme iki bacak bi göğüs dekoltesi görseler kendini kaybederler ama biz cok farklıyız rahat ol bence
Vallahi billahi anneme Cook guveniyorum. Sonsuzz.. onunla ilgili acaba yok kafamda. Erkeklere guvenmiyorum. Sizin sediginiz gibi. Sonunda beni anlayan biri çıktı

Annenize o gözle bakabilecek bir adamla da evlenmeyin bir zahmet ya. Tanımadan, güvenmeden mi evleneceksiniz? Gözü göz değilse, annenize bakmaz, sokakta başkasına bakar yani. Bazı insanlar da neye endişelenmeleri gerektiğini bilmiyorlar mıdır nedir, vallahi çok ilginç.

Konuyu okuyunca şok olmadım. İnsanda guven bitti yahu kadınlar görmediniz mi damadina hallenen kayinpeder haberini niye konu sahibini linc ediyorsunuz. Dert etmiş sormuş.
Tatlım kavun değil secerken koklayamazsin ama bence seni seven birinin annen ilgisini cekmemeli öyle bir şey hissedersen yolu ver zaten. İlk tanismada belli eder büyük ihtimal

Konuyu okuyunca şok olmadım. İnsanda guven bitti yahu kadınlar görmediniz mi damadina hallenen kayinpeder haberini niye konu sahibini linc ediyorsunuz. Dert etmiş sormuş.
Tatlım kavun değil secerken koklayamazsin ama bence seni seven birinin annen ilgisini cekmemeli öyle bir şey hissedersen yolu ver zaten. İlk tanismada belli eder büyük ihtimal
Ilk tanismada nasil belli edecek ki bunun %100 garantisi yok

Merhaba. Annem maşallah gayet genc ve guzel biri. herkes hep abla kardes oldugunuzu zanneder. Bunda hic problem yok. Dışarıda genc, yakisikli erkeklerin bakislarini cekiyor. Sorun bunun neresinde diyeceksiniz.. ben 26 yasindayim. Benim evlenecegim yasta adamlarin bakislarini, ilgisini cekmesi "acaba birgun evlenecegim insaninda ilgisini ceker mi" dusuncesini olusturuyor. Babamda rahmetli. Cunku dedigim gibi bir tane degil, iki tane degil oyle buyulenmis gibi bakislari ister istemez bende bu dusunceyi olusturdu. Ne dersiniz bilemiyorum, sacma da gelebilir ama durum bu.
Kıskançlık seviyesini arşa taşımışsınız. Benim annem de güzel bir kadındır, hala bekar zannedip görücü çıkan, sokakta konuşmak isteyen insanlar olur. Bir gün bile eşimi kıskanmak aklımın ucundan geçmedi. Böyle düşünmek sağlıklı da gelmedi bana.

Neden guldugunuzu tam anlamayamadim
Ilk tanismada belli eder buyuk ihtimal demissiniz sonra hic biseyin garantisi yok demissiniz celismissiniz
Ilk bulusmada nasil anlayacaksiniz ki annesine iltifat vs ederse mi
Belki senelerce icinde tutar gizli gizli hayranlik duyar bunun bi olcutu yok yani

Öyle birseymi varmis? Hiç okumadim daha :KK70: :KK70:

Link felan varmi?

Ilk tanismada belli eder buyuk ihtimal demissiniz sonra hic biseyin garantisi yok demissiniz celismissiniz
Ilk bulusmada nasil anlayacaksiniz ki annesine iltifat vs ederse mi
Belki senelerce icinde tutar gizli gizli hayranlik duyar bunun bi olcutu yok yani
İlk görenler hayranlıkla bakiyor demiş değil mi? İlk görüşmede bakışından anlar heralde hayran olup olmadığını. Sonradan hayranlık duyarsa bunun asla garantisi yok çünkü hayatta bir şeyin garantisi yok dedim. Öylede zaten

yazıkanneci tayfa coşmuş yine konu sahibinin annesiyle bir sorunu yok erkeklerden yana bir güvensizliği var keşke bir konuyu da kafanıza estiği gibi yorumlamasanız anne lafı geçtiyse gerisi teferruat tabi cehalet tayfası için

Back
X