Değişik bir konu

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Arkadaşlar eşimin bugün ve yarın 2 gün tatili var ve bugün artık bişeyler yaparız diye konuştuk ailecek yani ben eşim ve bebeğim üçümüz. Böyle dememin sebebi hemen hemen her hafta izninde annesine babasına gidiyor oluşumuz ya da evde oturuyor oluşumuz. Artık aile olarak bişeyler yapmak istiyorum. Dün eşim dedi ki Aquarium'a mı gitsek. Olabilir dedim valla başka şeyler de düşünelim bunun yanında. Neyse yarım saat sonra whatsapimda bi mesaj kayınvalidem yazmış

"Linam yarın müsaitsen babana aĺdırayim seni ( taksi soforu ) bize gel (eşimin izinli olduğundan haberi yok) aşure yaptım" falan demiş.
Bende söz vermiyim anne bakarız dedim eşime de söyledim gideriz ederiz demedi ne aşuresi dedi geçti gitti. Napmaliyim ? Bi yanım diyor ki eşimle konuşayım gel sizinkilere gidelim diyeyim orda 1 saat oturup ( genelde akşamı buluyor bu saat 6,7 saat ) çarşıya çıkalım ya da sahile inelim. Çarşının içinde oturuyorlar çünkü.

Diğer yanım da diyor ki hiçbir yere gitme evde oturun ya da hiç ailesini karıştırmadan başka yere gidin.

Yanlız annesi de biraz alıngan. Bi ara İstanbula gidip gelmiştim normalde eve gelicekken babamla döndüğüm için bizde kalın dedi tamam dedim ertesi gün sabahtan bırakırsın neyse paylaşım yaptım o da sanmış ki evime geldim. Eşimi aramış torunu özledik gelelim demiş eşim de anne daha gelmediler babasında diyince oğlum sadece bi görecektik demiş yani ben istemiyorum sanıyor.
Ya kısaca napayim işte sizce ? Aklıma da bişey gelmiyo

Arkadaşlar eşimin bugün ve yarın 2 gün tatili var ve bugün artık bişeyler yaparız diye konuştuk ailecek yani ben eşim ve bebeğim üçümüz. Böyle dememin sebebi hemen hemen her hafta izninde annesine babasına gidiyor oluşumuz ya da evde oturuyor oluşumuz. Artık aile olarak bişeyler yapmak istiyorum. Dün eşim dedi ki Aquarium'a mı gitsek. Olabilir dedim valla başka şeyler de düşünelim bunun yanında. Neyse yarım saat sonra whatsapimda bi mesaj kayınvalidem yazmış

"Linam yarın müsaitsen babana aĺdırayim seni ( taksi soforu ) bize gel (eşimin izinli olduğundan haberi yok) aşure yaptım" falan demiş.
Bende söz vermiyim anne bakarız dedim eşime de söyledim gideriz ederiz demedi ne aşuresi dedi geçti gitti. Napmaliyim ? Bi yanım diyor ki eşimle konuşayım gel sizinkilere gidelim diyeyim orda 1 saat oturup ( genelde akşamı buluyor bu saat 6,7 saat ) çarşıya çıkalım ya da sahile inelim. Çarşının içinde oturuyorlar çünkü.

Diğer yanım da diyor ki hiçbir yere gitme evde oturun ya da hiç ailesini karıştırmadan başka yere gidin.

Yanlız annesi de biraz alıngan. Bi ara İstanbula gidip gelmiştim normalde eve gelicekken babamla döndüğüm için bizde kalın dedi tamam dedim ertesi gün sabahtan bırakırsın neyse paylaşım yaptım o da sanmış ki evime geldim. Eşimi aramış torunu özledik gelelim demiş eşim de anne daha gelmediler babasında diyince oğlum sadece bi görecektik demiş yani ben istemiyorum sanıyor.

Bence planinizi bozmayin. Birlikta vakit gecirin. Aksam da eve gitmeden yarim saat ugrayabilirsiniz.

eşinin ailesiyle görüşmekten sıkıldıysan yarın niye gitmeyi teklif ediceksin ben anlamadım.
ayrıca kv eşinin yarın izinli olduğunu tahmin edip sana olta atmış olabilir.
ben olsam bulaşmam kocam ve bebeğimle takılırım, kv kalsın bi kenarda mümkünse.
Ya hem öyle hem evden eve evden eve gitmekten sıkıldım artık gezelim dedikçe ev ortamına giriyoruz. Ailesiyle görüşmeyi teklif etme sebebim eşimi de hoşnut etme isteğimden çünkü ailesiyle onun ya da benim problemimiz yok.

Hep beraber hazırlanıp gündüzden uğrayın sonra biraz hava alalım diyip çıkın. Çok tasalancak birşey yok ki.

eşinin ailesiyle görüşmekten sıkıldıysan yarın niye gitmeyi teklif ediceksin ben anlamadım.
ayrıca kv eşinin yarın izinli olduğunu tahmin edip sana olta atmış olabilir.
ben olsam bulaşmam kocam ve bebeğimle takılırım, kv kalsın bi kenarda mümkünse.
Bu arada olta mevzusu dönüyor olabilir genelde eşim cumalar izinliydi zaten ondan yazmış olabilir hiçte yazmazdı.

Gün bölünmesin derseniz yarın kahvaltınızı edip günü orda gecirirsiniz, eve geçersiniz esinizde dinlenir. Ertesi tam gün sizin olur.
Bi bugün bi yarın var şuan evdeyiz eşim uyuyor muhtemelen hazırlanır kahvaltıya gideriz 1 saat daha oturup sonra deniz kenarına ya da çarşıya gitmeyi teklif ederim eşime yarın da dinlenir. Valla bebeğim doğdu doğalı ayda 1 gelen insanlar annem babam da dahil şimdi her hafta kayinvalidemler annmler ve babamlari ağırlıyorum evimde gına geldi kapıya 1 hafta kapalıyız diye yazı asicam

Neden planlarınızdan cayıyorsunuz ki?
Biz yarın xle gezmeye gidicez anne,geç olmazsa dönüşte uğrarız belki der kapatırdım konuyu. Alıngansa alıngan.
Sanırım benim genel sorunum bu kararsız kalmam karar verdiğimde de acaba mi diye oturup düşünmem. Benim bi de maksadım aslında psikolojimi yenmem. Çünkü açıkçası doğumdan itibaren 4. 5. Aylara kadar kayınvalidemden soğudum aşırı derecede. Bunun sebebi de sanırım bebeğimin üstüne çok titremesi. Pisiği olsa ayyyyy noldu burasına ah canım benim diyor. Bi de çok aşırı israrciydi şükür onu aştık. Psikolojimi de biraz düzelttim eşim gidelim demeden önce ara ara ben teklif ediyorum hadi gidelim diye uoksa bunun sonu yok yani. Eşim de içten içe rahatsız olur.

ne kadar düşünceli bir kv den var
kv demin bir tas corbasını görmedim

hem asure yapmıs davet edıyor hem de seni aldırayım diyor
benım kv ne asure yapar , kurbanda kestiği hayvandan bile 100 gram ayırıp yollamaz

Ben olsam kv gider , sonrasında da eşimle cıkardım

Herkes evlenmiş yuvasını kurmuş kendi çocuklarını yetiştirmiş simdi sıra gençlerde. Siz de kendiniz yaşayın evladınızı büyütün sürekli gitmeyin eşinizle kaliteli vakit geçirin ben hep eşimle her boş günümüzü ya son günümüzse diye düşünüp huzurlu ve başbaşa geçirmeye çalışıyorum. Hatta hep eşim diyo annenlere gidelim diye ben gitmek istemiyorum sürekli. Eşim bnm aileme gitmek ister hep.

Back
X