- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Dirar a kararsız kaldm ama bnde düşünüyorum yiğit i anlamıda hoş bence.peki şunlar nasl sence asrın,ömür,ekin,toprak,ayaz,poyraz,arın,tuğra, ben karar veremiyoruumBuraya yazmış miydim hatırlamıyorum ama rüyamda yiğit dirar koyduğumu gördüm. Dirar islamiyet uğruna çok mücadele etmiş , Peygamber efendimizin de çok sevdiği bir sahabenin ismi. Koyup koymaktadır çok kararsızım. Kulağa nasıl geliyor sizce?
Ekin i ben de düşünüyordum vazgeçtim. Tuğra güzel poyrazi da son zamanlarda bana öneren çok oldu. Ömür ve asrın kızlarda da kullanıldığı için sıkıntı olabilir. Ayaz ismini de seviyorum ama anlamı pek hoşuma gitmiyor. Dirar in telaffuz zor olur mu?Dirar a kararsız kaldm ama bnde düşünüyorum yiğit i anlamıda hoş bence.peki şunlar nasl sence asrın,ömür,ekin,toprak,ayaz,poyraz,arın,tuğra, ben karar veremiyoruum
Doğuma nkdar var senin? Yiğitle birleşince biraz zor oluyo anlamı neki arapça kürtçe fLan mı acaba.Ekin i ben de düşünüyordum vazgeçtim. Tuğra güzel poyrazi da son zamanlarda bana öneren çok oldu. Ömür ve asrın kızlarda da kullanıldığı için sıkıntı olabilir. Ayaz ismini de seviyorum ama anlamı pek hoşuma gitmiyor. Dirar in telaffuz zor olur mu?
Doğum her an olabilir 39. Haftadayım dirar Farsça. Islamiyet ugruna mucadele etmis, peygamber efendimizin de cok sevdigi Bir sahabenin ismi. Güzel yüz anlamında bir isimDoğuma nkdar var senin? Yiğitle birleşince biraz zor oluyo anlamı neki arapça kürtçe fLan mı acaba.
yani söyledikçe alışıyosun ama dirar a bence koy hem farklı hem anlamı güzelDoğum her an olabilir 39. Haftadayım dirar Farsça. Islamiyet ugruna mucadele etmis, peygamber efendimizin de cok sevdigi Bir sahabenin ismi. Güzel yüz anlamında bir isim
Canm bizde 26. Haftadayızz ve halaa bulamadk bende toprak istyorum ama eşim istemiyo asrın la ekin e taktım bgünlerdeBen de değişik isimler bakıyordum.. Arel, Ares, Arın gibi fakat eşim klasikci.. Toprak çok olsun istedim eşim yine karşı..
24. haftadayız hala isim konusunda sıkıntılıyız ben sinir olmanın eşiğindeyim..
Birkaç arkadaştan Barış ve Özgür isimleri geldi eşim hemen beğendi ama ben çok muallaktayım çok kararsızım.. Ve bu durum beni çok rahatsız ediyor artık..
Karar vermek de zorundayız süslerinin siparişlerini vercem.. Offf bebişime ne isim koycaz kaldık böle..
Aren. Çok hoş geldi kulağıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?