Doğuma Hazırlık değişik erkek bebek ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
EBUBEKİR inşallah bigün bu ismi oğluma koymayı nasip eder Allah.

Ikinci olarakta MUAZ benim aklımda şimdilik bunlar var.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese

AREL : Temiz, dürüst
BARAN : Direnci kıran güç, ulu, yüksek.
ÇAĞAN : Bayram, şenlik
DORUK : En yüksek yer, zirve - Üstün başarı
GİRAY : Uygun, laik.
KAAN : 1.Hükümdar.2.Çin ve Moğol hükümdarlarına verilen ad.
MERİH : Bir gezegen
OYTUN : Beğenilen güzel yer, kutsal.
ÖMÜR : Yaşayış, hayat
POYRAZ : Yüce,ulu
TEOMAN : Hun İmparatoru Mete'nin babası
ULAŞ : Çok övülmüş,methedilmiş
URAL : Aydınlık gece
Umarım yardımcı olmuşumdur

Cinsiyeti belli olmadan yorum yapmak zor ama eşim erkek hissediyor ve adı Tuğra olsun ıstıyor

Sonuçları yazın kızlar zira herkes merakla takip ediyor

Asrın,ekin,toprak.arın,yiğit,yağız.bende arıyorumda bulamadımm hala :)

eren baturalp koyacaktık baturalpi b türlü ailemize sevdiremedik çok sinirlerim bozuk annem batur adını sevmiyorumuşşş :S
yok sadece alp koyun filan demeye başladı :S eşimin de sinirleri çok bozuldu doğal olarak halbuki ben çok sevmiştim baturalpi baturalpim diye seviyorum yavrumu

Buraya yazmış miydim hatırlamıyorum ama rüyamda yiğit dirar koyduğumu gördüm. Dirar islamiyet uğruna çok mücadele etmiş , Peygamber efendimizin de çok sevdiği bir sahabenin ismi. Koyup koymaktadır çok kararsızım. Kulağa nasıl geliyor sizce?

Dirar a kararsız kaldm ama bnde düşünüyorum yiğit i anlamıda hoş bence.peki şunlar nasl sence asrın,ömür,ekin,toprak,ayaz,poyraz,arın,tuğra, ben karar veremiyoruum

Dirar a kararsız kaldm ama bnde düşünüyorum yiğit i anlamıda hoş bence.peki şunlar nasl sence asrın,ömür,ekin,toprak,ayaz,poyraz,arın,tuğra, ben karar veremiyoruum
Ekin i ben de düşünüyordum vazgeçtim. Tuğra güzel poyrazi da son zamanlarda bana öneren çok oldu. Ömür ve asrın kızlarda da kullanıldığı için sıkıntı olabilir. Ayaz ismini de seviyorum ama anlamı pek hoşuma gitmiyor. Dirar in telaffuz zor olur mu?

Doğuma nkdar var senin? Yiğitle birleşince biraz zor oluyo anlamı neki arapça kürtçe fLan mı acaba.

Ben de değişik isimler bakıyordum.. Arel, Ares, Arın gibi fakat eşim klasikci.. Toprak çok olsun istedim eşim yine karşı..
24. haftadayız hala isim konusunda sıkıntılıyız ben sinir olmanın eşiğindeyim..
Birkaç arkadaştan Barış ve Özgür isimleri geldi eşim hemen beğendi ama ben çok muallaktayım çok kararsızım.. Ve bu durum beni çok rahatsız ediyor artık..
Karar vermek de zorundayız süslerinin siparişlerini vercem.. Offf bebişime ne isim koycaz kaldık böle..

Doğuma nkdar var senin? Yiğitle birleşince biraz zor oluyo anlamı neki arapça kürtçe fLan mı acaba.
Doğum her an olabilir 39. Haftadayım dirar Farsça. Islamiyet ugruna mucadele etmis, peygamber efendimizin de cok sevdigi Bir sahabenin ismi. Güzel yüz anlamında bir isim

Doğum her an olabilir 39. Haftadayım dirar Farsça. Islamiyet ugruna mucadele etmis, peygamber efendimizin de cok sevdigi Bir sahabenin ismi. Güzel yüz anlamında bir isim
yani söyledikçe alışıyosun ama dirar a bence koy hem farklı hem anlamı güzel

Canm bizde 26. Haftadayızz ve halaa bulamadk bende toprak istyorum ama eşim istemiyo asrın la ekin e taktım bgünlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…