Kına Gecesi degişik fikri olan var mı ki kına için?

didem20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
43
0
0
Konya
kına için alışılmamış birşeyler yapmak istiyorum uzun zamn sonra bıle hatırlasın akılda kalıcak bıseler olmalı düşündüm fakat bulamadım :(

kına için alışılmamış birşeyler yapmak istiyorum uzun zamn sonra bıle hatırlasın akılda kalıcak bıseler olmalı düşündüm fakat bulamadım :(

bizim bi akrabanın kınası çok güzel geçmişti. halam eski 20-30 yıllık kıyafetleri saklıyordu. kınaya getirdi onları. herkes giydi falan. herkes komik komik dans etti. iyidi. planmamış bişiydi ama çok eğlenceli geçmişti

eski kıyafetleri bulmak bıraz zor gıbı dusunuyorumda ne eglenceli olmustur keske eskı kıyafetleri saklayan bır annem olsa:)

eski kıyafetleri bulmak bıraz zor gıbı dusunuyorumda ne eglenceli olmustur keske eskı kıyafetleri saklayan bır annem olsa:)

şimdi herkes damat maskesi falan yaptırıyor ama o sıradanlaştı bence. sen eğlenceli mi geçsin istiosun. benim kına kötüydü :( düşünüp bulalım bişiler sana

harem temalı yapsana :) biraz masraflı olur ama o kıyafetleri bi yerden kiralasan süper olur

evet eglenceli gecsin istiyorum ama bana pahalıya patlamasın :)aslında daha cok ama şimdiden planlamak iidir diye dusunuyorum:)

biz mesela o eski kıyafetleri giyddik. gelinde halamın getirdiği eski model gelinliği giydi. bi arkadaş yönetti bu durumu. mesela ayşeye diodu ki utangaç gelin ortaya. herkese bişi sölüyordu herkesde söylenen lakabın zıddını yapıordu. etrafındaki kalabalık da aynısını yapıodu. mesela isteksiz gelin dediğinde gelin istekli istekli oynuyordu. köylü kızı ortaya deddiğinde çıkan kişi modern bi dans yapıodu. böle böle. ben normalde oynanamam. oyun bilmem ama böle bişi olunca katıllmıştım inanılmaz eğlenceliydi. 40 yaşlarında bi akrabamız da erkek kıyafetlei giymişti. kınadaki tek "erkek" olarak herkes ona aslıyprdu. herkes hala o kınayı hatırlar. çok eğlenceliydi.

evet eglenceli bişiye benziyo aklımın bı köşesine yazdım bunu.daha çok kına yakılırken ve girişte ne yapabilirim dıe dusunuyorum:(

Kinana gelen arkadaslarina bu sapka tokalardan dagitabilirsin :)))

$sapka1.webp

Ayrica kina yapilacak mekanin dis kapisina kapi susu ve gelen misafirlere hediye edilmek uzere minik mis kokulu lavanta keseleri de hediye edebilirsin ...

$IMAGE-3.webp $KRMZ_D~1.webp

Biraz geç bir cevap mı bilmiyorum ama bir dans grubu ayarlayabilirsin mesela sünnet çocuklarının tahtı gibi fakat kımızı ağırlıklı kına tahtları var son zamanlarda öle bir giriş yapıp o dansçılar eşliğinde çıkabilirsin bunlar sadece önerilerim yada arkadaşlarının hepsine aynı renk şalvar diktirip dans edebilirsiniz tabi zamanın varsa ben kendi kınam da taht olayını yapmayı istiyorum.

Canım kına gecen ne zaman, nerede?
Benim Düğün 8 haziran 2013 de İzmir' de... Ben de değişik bir kına organizasyonu istiyorum, güzel başlık olmuş :)
Bu arada şalvar fikrini beğendim :))

Son düzenleme:
Canım kına gecen ne zaman, nerede?
Benim Düğün 8 haziran 2013 de İzmir' de... Ben de değişik bir kına organizasyonu istiyorum, güzel başlık olmuş :)
Bu arada şalvar fikrini beğendim :))

canım kusura bakma ya actıgım konuları kaybettım nerden bakmam gerektıgınıde bılmıyorum yenı buldum:)25 mayısta konya'nın bır ılcesınde aslınnda bı defter dusunuyorum gelen konuklar bıseler yazsın ıı dılek gıbı daha sonra onları tek tek okumak ıstıyorum feln bılmıyorum :))

:D Kızlar kınam için yakın arkadaşlarımla bir gangnam style kareografisi hazırlamayı düşünüyorum :D güzel olmaz mı, ne dersiniz? :D

Kina kurabiyesi dagitabilirsin :)

Kına kurabiyesini görünce yazmak istedim, kurabiyedeyince'de çok güzel örnekler var :) fiyatlar da uygun, benimle iletişime geçebilirsiniz kızlar. :)
Ben kendi kınam için şöyle bir şey dağıtmayı düşünüyorum;
$182186_10151344459712969_1013485344_n.webp

gangnam style kareogrifisini tek düşünen ben değilmişim demek kii:)

ben de ekibi kurdum bile am açalışmak için erken daha 4 ay var:)

bir de rengarenk şifonlarkestiricem, mezdekenin ellerinde tuttuğu uzun kumaş kadar ve arkasına lastik fln takıp gençlere o renkte peçe dağıtıcam...
kendime de en süslüsünü alırım tabi...

mezdekede oynarken ellerde o kumaşlar ve peçelerle oynayalım diyorum;)

mikrofonu alıp sahnede pop şarkılarına playback deyapabilirim keza başkalarının kınalarında bile yapmışlığım var:)

erkek kılığına girmiş birini de yapabilirim ama arkadaşımın kınasında olayın taciz boyutu artınca rahatsız olanlar olmuştu onu dengelemek laızm o yüzden:)

konuya da abone oliym, eklemeler oldukça esinlenirim ben de :32:

Back
X