• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik kayinvalide.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

freeGirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
492
668
53
Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?

Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Bence konuşmayın yalnis yöne çeker size olan davranışları degisir gerek yok diye düsünüyorum

Bence konuşma çünkü kendi kızlarına laf kondurmayacağı için boşuna kötü gelin ilan edilirsin takma hiç değişik değişik davransın dursun salla geç.

Fitne fesat olmakla bile itham edilebilirsin hiç girme o topa aman diyim.

Bence konuşma çünkü kendi kızlarına laf kondurmayacağı için boşuna kötü gelin ilan edilirsin takma hiç değişik değişik davransın dursun salla geç.

Fitne fesat olmakla bile itham edilebilirsin hiç girme o topa aman diyim.
Kızlarından çekinen bir tip de değil normalde ama onlar varken farkli yokken farkli davranir

Konuşursan adın kıskanç olur ben sana diyim.

Bazen düşünüyorum da erkeklerin takıldığı sitelerde hiç böyle konular yok. Neden kadınlar bunu çekmek zorunda? Eşinizin annesi sizin değil, sizin anneniz de eşinizin annesi değil. Eşiniz nasıl annenizle yüzgöz olmuyorsa, siz de kocanızın annesiyle yüz göz olmayın, bayramdan seyrana, ziyaretten ziyarete ayda 1 sohbet edin yeter. ben mi yanlış düşünüyorum. ne önemi var sert sesle kızım demiş veya yumuşak sesle. ayda bir görüşün bitsin, takmayın kafaya bunları

Bazen düşünüyorum da erkeklerin takıldığı sitelerde hiç böyle konular yok. Neden kadınlar bunu çekmek zorunda? Eşinizin annesi sizin değil, sizin anneniz de eşinizin annesi değil. Eşiniz nasıl annenizle yüzgöz olmuyorsa, siz de kocanızın annesiyle yüz göz olmayın, bayramdan seyrana, ziyaretten ziyarete ayda 1 sohbet edin yeter. ben mi yanlış düşünüyorum. ne önemi var sert sesle kızım demiş veya yumuşak sesle. ayda bir görüşün bitsin, takmayın kafaya bunları
Aslında benim içinde önemli değil ama insanin bir duruşu olur nedeni ne yani onu merak ediyorum yoksa tabi ki beni kızı gibi göremez bende onu annem gibi.

Aslında benim içinde önemli değil ama sadece nedenini merak ediyorum :KK66:
Nedenini öğrenince hayatınızda ne değişecek ki?
Mevcut düzende bi saygısızlık yoksa ki yok gibi duruyor
Devam edin işte
Kurcalayıp bozmaktan başka işe yaramaz başka türlüsü

Aslında benim içinde önemli değil ama insanin bir duruşu olur nedeni ne yani onu merak ediyorum yoksa tabi ki beni kızı gibi göremez bende onu annem gibi.
x kuşağı türk annelerinin çoğunda davranış bozukluğu var. zamanında çok çekmişler eşlerinden veya eşlerinin ailelerinden. çoğu flashback yaşıyo bunları sürekli. iyi bir insan olabilir ama yine de mesafeli durmak lazım, aydan aya görüşmek saygıda kusur etmemek yeter bence, gelinlerden fazla şey beklenmemeli

Sorsanız size kızlar seni kıskanıyor o yüzden oyle konuşuyorum diyecek hali yok ki. Bence o anki konuşma esnasında sorun. Anne bir sorun mu var sesin niye öyle geliyor bir soğuksun deyin. Ne zaman sizle oyle konuşsa bunu sorun. Kızlar varken neden öyle konuşuyorsun benle demeyin yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X