- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.608
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afedersiniz bizimki benim bi ağzıma tükürmediği kalmış siz hala normalde iyi kızının yanında bi garip diyorsunuz yani konuşup ne diyeceksiniz? Hayatı bu kadar önemsemeyin ya hele ki şu kayınvalide görünümlü cadıları hiç.Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Siz arayıp sormasanız de annesi aranmayı bekliyorsa ve sizi arayıp duruyorsa napacagız peki?Bazen düşünüyorum da erkeklerin takıldığı sitelerde hiç böyle konular yok. Neden kadınlar bunu çekmek zorunda? Eşinizin annesi sizin değil, sizin anneniz de eşinizin annesi değil. Eşiniz nasıl annenizle yüzgöz olmuyorsa, siz de kocanızın annesiyle yüz göz olmayın, bayramdan seyrana, ziyaretten ziyarete ayda 1 sohbet edin yeter. ben mi yanlış düşünüyorum. ne önemi var sert sesle kızım demiş veya yumuşak sesle. ayda bir görüşün bitsin, takmayın kafaya bunları
Sorduklarına soğuk cevap verip konuşma bitince telefonu kapatın. Eşinize söylerse de annem artık yaşlandı duygusallaştı çocuk gibi oldu diyin. mümkün olduğunca mesafeli olun biliyorum zor ama başka yolu yokSiz arayıp sormasanız de annesi aranmayı bekliyorsa ve sizi arayıp duruyorsa napacagız peki?
Kizlarinin yaninda cekiniyordur. Belki (gelinine bu ozenli konusma ne )falan derler diye.Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Yüzgöz olmamak gerek. Dün telefonda bişey konuşuyorduk. Bana salak mısın sen dedi 2 3kez. Bende salak degilim dedim. İlk defa agzından böyle şey duydum.Sorduklarına soğuk cevap verip konuşma bitince telefonu kapatın. Eşinize söylerse de annem artık yaşlandı duygusallaştı çocuk gibi oldu diyin. mümkün olduğunca mesafeli olun biliyorum zor ama başka yolu yok
zaten sizinle sürekli tlfnda konuşmak istemesi evinizin içine girip herşeye müdahale etmek istemesi dediğim gibi eski nesil türk anneleri hep geçmişten travmalı. en iyisi bile evliliklere zarar verir kolay olmasa da mesafeli olunmalı bazen samimi sohbet edesiniz gelir ama kendinizi tutun resmiyeti koruyun. ayda 1 görüşmek yeter eş zorluyorsa da kesin tavır konulmalıYüzgöz olmamak gerek. Dün telefonda bişey konuşuyorduk. Bana salak mısın sen dedi 2 3kez. Bende salak degilim dedim. İlk defa agzından böyle şey duydum.
Gerçekten travmalı. Ona kaynanası eziyet etmiş. Hep oglunu kıskanmış.Gelinime cektırmem dıyor. Ama evımıze karısması da cektırmek. Mesela mameleketteyim ya arayıp duruyor. Ne zaman döneceksin falan soruyor.Zaten konuşacak şeyimiz pek yok. İşi evi falan soruyor.Eşimle konuşmaları da aynı.Beni soruyor. Eşimde başı agrıyor, agrı kesici içti,dışardayız kitapcıya ugradık şunu aldık gibi ayrıntıya kadar söylüyor. İşe girdim dershaneye. Kardeşi hayırlı olsun dedi. Kardeşine şu günler akşam dersi var, şu günler sabah diyor. En ince ayrıntısına kadar anlatıyor.Bu huyunu bıraktıramadım. Neden söylüyorsun dıyorum. Onlar yakınımız bılsın dıyor.Mesela yüksek miktar prim yattı. Eminim söyleyecek. Bende giren çıkanı söylesin istemiyorum. Haksız mıyım bilmiyorum.Bugün eşim tek gidecek mesela. Gel bile demedi. Artık sıkılıyorum o da farkında.zaten sizinle sürekli tlfnda konuşmak istemesi evinizin içine girip herşeye müdahale etmek. dediğim gibi eski nesil türk anneleri hep geçmişten travmalı. en iyisi bile evliliklere zarar verir kolay olmasa da mesafeli olunmalı bazen samimi sohbet edesiniz gelir ama kendinizi tutun resmiyeti koruyun. ayda 1 görüşmek yeter
Amaann takılma öyle şeylere canısı boşver. Sana hakaret etmiyor bişey demiyor. Kızından çekiniyor belli ki. Çekinmeden kastım belki görümcen kıskanıyor seni ondan yani.Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Ya bu kayınanneleri ne çok takıyoruz. O size soğuksa siz de ona soğuk yapın bu kadar basit. Lafı uzatmadan çat diye kapatın. Belki hatasını anlar. Anlamazsa da siz bu tavrınızla devam edin. Baktınız kadın yamuk bi tip, resmi ve soğuk durun. Mesafeli olun . Durup durup aramayın, aranmayı beklemeyin. İlla aramız çok iyi olmalı, aramızdan su sızmamalı, bizi sevmeli ki evliliğimiz sağlam olsun. Offf biraz özgüven ya. Kadının tripli tuhaf davranışları varsa uzak durursunuz. Hayatınızdan mümkün olduğunca uzak tutarsınız bu kadar. Bunu konu edip konuşmak sizi düşürür. Böyle bi tip sizin konuşmanızdan anlamaz. Eline koz verirsiniz. Bunu kullanır. Üste çıkar. Yapmayın, uzaklaşın usul usul. Canınızı sıktığınıza bile değmez.Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Kızları kıskanıp ortaya fesatlık çıkarmasın diye onların yanındayken öyle yapıyor olabilir.Mesela ben çok iyi yemek ve tatlı yaparim.kprim bayılır ve sık sık dile getirir. Ama kızıyla telde konuşurken,kızı ne yediniz diye sorunca ,x yapmış işte biseyler diye gecistirir.cunku biliyor ki kızı kıskanç.kizi benden 10 yaş büyük ama ben ondan bicok konuda daha iyiyim o yüzden kıskanır.kpder de bunu bildiği için kiziylayken benimle alakalı pek konuşmaz.Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Kızlarının kıskançlık yapmasından endişe ediyordur belki, bence konuşmasanız daha iyi edersiniz.Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Yok yav boşver asıl kendi düşüncesi demek ki kızım demek. Kendi halindeyken kızım diyo ne güzel. Benimki başkası yokken adımı söyler ters ters konuşur, kp yada başkaları varken varken kızım derMerhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?