• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik kayinvalide.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kv kp öyle ama ben alıştım tabi ki yine konuşmaları güzeldir ama görümcemin yanında özellikle kaynanam kızım cok demez . Demeseler de fark etmez sevgilerini biliyorum o yeter . Zaten görümcem aşırı kıskanç kendisi de diyor kıskanırım diye ona da alıştım sorun yok . Siz de alışın . Kızlarını üzmemek için öyle davranıyor ne yapsın kadın arada kalmak istemiyor ☺️
Zamanla alışırim heralde :)

Merhabalar bayanlar. kayinvalidemle normal bir ilişkimiz var beni arayınca kızım diye hitap eder, ses tonu yumuşak olur bazen de espirili yaklaşır. Ama aradığında kızları varsa yanimda kadına birşeyler oluyor hemen tavırı değişir ismimle hitap eder, hatta sert bile ses tonuna bürünebilir normal konuşma esnasinda yani ne oluyorsa. Ufak tefek sürtüşmeler dışında bir sorunumuz yok. Sizce kendisiyle bu konuyu konuşmali miyim ?
Ben oĺsam hiç takmaz keyfime bakardım, hatta mesafemi korurdum ..

Anladım
Ne olursa olsun ben sorun çıkaracağım diyorsunuz yani
Çıkarın da rahatlayın bari ne diyeyim 😬
Sorun sıkıntı çıkması gerekse çıkarırım haksızlığa tahammülüm yoktur herkesin kendi görüşü tabi :)

Sorun sıkıntı çıkması gerekse çıkarırım haksızlığa tahammülüm yoktur herkesin kendi görüşü tabi :)
Bir haksızlık yok ki ortada
Kadınla herkese aynı anda ve aynı ortamda kızım demesi üzerine anlaşma yaptınız da anlaşmanızı mı bozdu?
Bunu nasıl haksızlığa bağladınız?

Bi de gerçekten kayınvalide kızım dese ne olur demese ne olur 🤷‍♀️
Ben farkına bile varmam ne zaman ne diye çağırmış bana çok tuhaf bir şekilde çağırmadıkça
Acaba görümcelere mi gıcıksınız aslında da mevzuyu onlara mı yıkasınız var? 👀👀

Size göre yok bana göre var herkes aynı düşünce de olamaz değil mi. bende sizin be gereksiz yükselmenizi anlamadim :KK66:
Niye yükseleyim hanfendicim sormuşsunuz düşüncemizi söylüyoruz biz de forumun olayı bu olduğu için 🙃 Başka bir pencereden bakıyorum ki kayınvalidenizi anlayın. Dertleşmek için aman böyle iş olur mu ne değişik kayınvalide dememiz için açmadıysanız konuyu size gereken bu zaten.

Göz kırpma emojisiyle oo lafı nasıl soktum ama imajı vermek de lisede kaldı onu da belirteyim 🤪İyi günler diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X