DEĞİŞİK SEVGİLİ BIRAKMAYAN BEN

ömür boyu ben çalışıp bakamam ona benim mesleğim muhasebe onun motorcu ben nereye gitsem iş bulurum ama onun işinin sürekliliği yok. Evlenecek olsak kredi çeker ev düzermiş lafa bak. Bende biriktir kredi öder gibi dedim yok dedi. Senin çeyizin var mı dedi bende bir iğne bile almadım ama şimdi mağazaya girsem dizerim çeyizimi hem de borçsuz nakıt para ile dedim. Çünkü benim birikmiş param var
çok büyük hata yapmışsın ve patronundan para alamadığı fi,lan hep yalan bence senin birikmiş parana göz dikmiş.Elaleme yedirmek için mi biriktirdin sakın verme paranı kenarda dursun kötü gün için.Bence sen yol ver bu adama

çok büyük hata yapmışsın ve patronundan para alamadığı fi,lan hep yalan bence senin birikmiş parana göz dikmiş.Elaleme yedirmek için mi biriktirdin sakın verme paranı kenarda dursun kötü gün için.Bence sen yol ver bu adama
asla yıllarca onun için mi çalıştım

Dikkat et bu çocuğa seni sömürmesin. Birikmiş paran olduğunu biliyo ve kendini ajite ederek borç filan ister. Kaç yıllık emeğin hiç olur.

Sömürecek olsa haftasonu paramız çıktı diyen kişinin teklifine gözü kapalı atlar. Adamın canı burnunda bence, maaşını alamıyor bir de patronu bunun üstünden kredi çekmiş işten çıksa kolay iş bulamaz. Ben kadın halimle cebimde param yokken asla sevgilimle buluşmam. Adam sıkıntıda, sevgili gezip tozma hayalinde.

Sömürecek olsa haftasonu paramız çıktı diyen kişinin teklifine gözü kapalı atlar. Adamın canı burnunda bence, maaşını alamıyor bir de patronu bunun üstünden kredi çekmiş işten çıksa kolay iş bulamaz. Ben kadın halimle cebimde param yokken asla sevgilimle buluşmam. Adam sıkıntıda, sevgili gezip tozma hayalinde.
o işn hikaye kısmı zaten.ayrıca adam sıkıntı da olabilir allah yardımıcısı olsun inşallah herkesin ama bu kızcağız bu yaşında neden sıkıntı çekmek zorunda kalsın

valla gezip tozma diyorsun ama sürekli geziyor ben olsam da olmasam da geziyor bu adam bana ektsra bi para harcama yapmıyor. Hediye almaz bir şey almaz gezdirdiği yani zaten o ben akşamları yemek asla yemem yerse bile kendi yer. Bir tek pazar günleri yerim oda serbets gün diye zaten o zmanada hesabı ben öderim. Kimseye hakkım kalsın istemem. Anlayacağın bana özel olan bir şeyi yok. Ben olsam da gezerr olmasamda

sıkıntıda olan bir insan sürekli gezim edim der mi sana soruyorum. Şahsen ben kredi kartı kullanmam asla yok bile. Param varsa alırım yoksa başka zaman alırım. Geçen pazar günü parası olmayan sıkıntısı olan adam üstüne 250 tl ye kıyafet almaz

Sevgilinizle evlenirseniz ya 2 ayda ayrılırsınız, hadi ayrılmadınız siz çabaladınız taş çatlasın 5 sene veriyorum evliliğinize.
Ay "bı yerime yılan kaçmış" lafı beni şu an son derece rahatsız etti. Siz şuan görmüyorsunuz ama karşınızdaki adam, adam değil birde son derece saygısız.

sıkıntıda olan bir insan sürekli gezim edim der mi sana soruyorum. Şahsen ben kredi kartı kullanmam asla yok bile. Param varsa alırım yoksa başka zaman alırım. Geçen pazar günü parası olmayan sıkıntısı olan adam üstüne 250 tl ye kıyafet almaz
aylak bu aylak, bırak kızım sen bunu, seninle de borçla evlenir, sonra da evliliğinde sen borç ödersin o gezer haberin olsun :işsiz:

Bende şimdi yazdım sıkma canını hep yanındayım elimden ne gelirse yaparım dedim

Madem bu kadar sorumsuz ve aylak niye daha mesaj atıp hep yanındayım diyorsunuz?

valla gezip tozma diyorsun ama sürekli geziyor ben olsam da olmasam da geziyor bu adam bana ektsra bi para harcama yapmıyor. Hediye almaz bir şey almaz gezdirdiği yani zaten o ben akşamları yemek asla yemem yerse bile kendi yer. Bir tek pazar günleri yerim oda serbets gün diye zaten o zmanada hesabı ben öderim. Kimseye hakkım kalsın istemem. Anlayacağın bana özel olan bir şeyi yok. Ben olsam da gezerr olmasamda

madem işin var paranı kendine göre harcıyorsun da nasıl paran bitiyor ve bu haldeki adamdan niye para alıyorsun? kocan değil bir şey değil

Back
X