- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi gizemliyollar
bunun ilgisi başını yesin
koy kıçına tekmeyi
koy kıçına tekmeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok büyük hata yapmışsın ve patronundan para alamadığı fi,lan hep yalan bence senin birikmiş parana göz dikmiş.Elaleme yedirmek için mi biriktirdin sakın verme paranı kenarda dursun kötü gün için.Bence sen yol ver bu adamaömür boyu ben çalışıp bakamam ona benim mesleğim muhasebe onun motorcu ben nereye gitsem iş bulurum ama onun işinin sürekliliği yok. Evlenecek olsak kredi çeker ev düzermiş lafa bak. Bende biriktir kredi öder gibi dedim yok dedi. Senin çeyizin var mı dedi bende bir iğne bile almadım ama şimdi mağazaya girsem dizerim çeyizimi hem de borçsuz nakıt para ile dedim. Çünkü benim birikmiş param var
asla yıllarca onun için mi çalıştımçok büyük hata yapmışsın ve patronundan para alamadığı fi,lan hep yalan bence senin birikmiş parana göz dikmiş.Elaleme yedirmek için mi biriktirdin sakın verme paranı kenarda dursun kötü gün için.Bence sen yol ver bu adama
Dikkat et bu çocuğa seni sömürmesin. Birikmiş paran olduğunu biliyo ve kendini ajite ederek borç filan ister. Kaç yıllık emeğin hiç olur.
o işn hikaye kısmı zaten.ayrıca adam sıkıntı da olabilir allah yardımıcısı olsun inşallah herkesin ama bu kızcağız bu yaşında neden sıkıntı çekmek zorunda kalsınSömürecek olsa haftasonu paramız çıktı diyen kişinin teklifine gözü kapalı atlar. Adamın canı burnunda bence, maaşını alamıyor bir de patronu bunun üstünden kredi çekmiş işten çıksa kolay iş bulamaz. Ben kadın halimle cebimde param yokken asla sevgilimle buluşmam. Adam sıkıntıda, sevgili gezip tozma hayalinde.
valla gezip tozma diyorsun ama sürekli geziyor ben olsam da olmasam da geziyor bu adam bana ektsra bi para harcama yapmıyor. Hediye almaz bir şey almaz gezdirdiği yani zaten o ben akşamları yemek asla yemem yerse bile kendi yer. Bir tek pazar günleri yerim oda serbets gün diye zaten o zmanada hesabı ben öderim. Kimseye hakkım kalsın istemem. Anlayacağın bana özel olan bir şeyi yok. Ben olsam da gezerr olmasamdaSömürecek olsa haftasonu paramız çıktı diyen kişinin teklifine gözü kapalı atlar. Adamın canı burnunda bence, maaşını alamıyor bir de patronu bunun üstünden kredi çekmiş işten çıksa kolay iş bulamaz. Ben kadın halimle cebimde param yokken asla sevgilimle buluşmam. Adam sıkıntıda, sevgili gezip tozma hayalinde.
sıkıntıda olan bir insan sürekli gezim edim der mi sana soruyorum. Şahsen ben kredi kartı kullanmam asla yok bile. Param varsa alırım yoksa başka zaman alırım. Geçen pazar günü parası olmayan sıkıntısı olan adam üstüne 250 tl ye kıyafet almazSömürecek olsa haftasonu paramız çıktı diyen kişinin teklifine gözü kapalı atlar. Adamın canı burnunda bence, maaşını alamıyor bir de patronu bunun üstünden kredi çekmiş işten çıksa kolay iş bulamaz. Ben kadın halimle cebimde param yokken asla sevgilimle buluşmam. Adam sıkıntıda, sevgili gezip tozma hayalinde.
aylak bu aylak, bırak kızım sen bunu, seninle de borçla evlenir, sonra da evliliğinde sen borç ödersin o gezer haberin olsunsıkıntıda olan bir insan sürekli gezim edim der mi sana soruyorum. Şahsen ben kredi kartı kullanmam asla yok bile. Param varsa alırım yoksa başka zaman alırım. Geçen pazar günü parası olmayan sıkıntısı olan adam üstüne 250 tl ye kıyafet almaz
Bende şimdi yazdım sıkma canını hep yanındayım elimden ne gelirse yaparım dedim
valla gezip tozma diyorsun ama sürekli geziyor ben olsam da olmasam da geziyor bu adam bana ektsra bi para harcama yapmıyor. Hediye almaz bir şey almaz gezdirdiği yani zaten o ben akşamları yemek asla yemem yerse bile kendi yer. Bir tek pazar günleri yerim oda serbets gün diye zaten o zmanada hesabı ben öderim. Kimseye hakkım kalsın istemem. Anlayacağın bana özel olan bir şeyi yok. Ben olsam da gezerr olmasamda