- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi gizemliyollar
ikinizden anormalsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim anormalliğim ne onun ki ne biraz açsanikinizden anormalsiniz.
istese de alamaz ki çünkü annemim üzerine yaptım ona verdim hep onsuz çekemem.Birikmiş paranızdan sevgilinize bahsetmeseydiniz, iyiydi![]()
istese de alamaz ki çünkü annemim üzerine yaptım ona verdim hep onsuz çekemem.
bilmiyor ama vermeyeceğimi adı gibi bilir. Çünkü senelerdir ben çalıştım. Evlenirken anneme babama yük olmamak içinAnnenizin üzerine olduğunu biliyor mu?
Belki de birikmiş paranızı biliyorsa, sizden yardım bekliyordur, çünkü sürekli borcu olduğundan söz ediyormuş, siz 100 lira sinema durumundan bahsedince de morali bozulmuş, terslemiştir, kimbilir.
Koptum yaaikinizden anormalsiniz.
benim anormalliğim ne onun ki ne biraz açsan
.Geçen param yoktu benim çıkardı 50 lire verdi bana. 50 lira nedir ki 2 günde bitti. Konuşurken laf arasında geçti konu. Hemen bitirdin mi evlenince de böyle mi para bitireceksin dedi. Bende şu anda bekarım istediğimi alırım ve 50 lira nedir ki dedim
ben 50 lira istemedim param olmadığını görünce kendi verdi. Asla almam dedim ama zorla verdi. 50 lira nedir ki bende ona vererim kıyafet alırken parası çıkmaz sa üstünü ben veririm onlar sorun değil. Ben sevine sevine yazıyorum hafta sonumuz rahat bedava diye o beni azarlıyorBen para konusunda bu kadar yüzgöz olmanızı anlamadım. Size 50 lira veriyor, 2 günde bitirdiniz diye ayar çekiyor falan. Sevgilim bana niye harçlık versin anam mı, babam mı? Olsa olsa borç verebilir. Onu da geri öderim.
Sürekli borçtan yakınması da çok itici. Bi tuhaf ilişkiniz var her şey çok maddi. Hayaller, planlar, konuşmalar falan.
Ahahahahahaha
mantıklıBence sen bunu boşver
zaten 50 lira 2 günde biten para sorması ayıp ben senden istemedim sen kendin verdin zatenBakın bu hayat. Parasızlık da var zenginlik de... İlişkiniz kaç yıllık, nasıl durumlardan sonra para konuşulur bunlar başka...
Eşimle sevgililik sürecimizde birbirimizin cebinde para olup olmadığını hep bildik birbirimize destek olduk da... Amaaa hiç bir zaman birbirimize verdiğimiz paranın hesabını sormadık.
Bana gerçekten abes geldi. İlişkinizin geleceği olursa bile huzursuzluk peşinizi bırakmaz gibi geliyor.
zaten 50 lira 2 günde biten para sorması ayıp ben senden istemedim sen kendin verdin zaten
bence yol yakınken sen kaç kurtar kendini,ne köy olur o sevgilinden ne kasaba..sürekli çile çekeceksin evlendiğinde belli.30 yaşında bu sıkıntıları yaşadığına göre tahsili de yok.hayat daha çok uzun bütün ömrün boyunca para sıkıntısı çekersin bu adamla ve aemin ol aşk karın doyurmuyor,parasızlık günden güne aşkıda öldürür geriye sadece zindan hayatı kalır.Çok gençsin,sağlıklısın her genç kız çok güzel hayatlar yaşamayı hak eder sen neden mahrum olacaksın bunlardan.ilerde çevrende gördüğünde için burkulacak.Kızlar sevgilimin ilgisizliği düzeldi. Artık daha iyi oldu. Ama gel gelelim eksik bir şeyler var. Bazen yok patronuna sinir olur bazen yok ona sinir olur. Normalde uyumlu bir insan iyi bir insan. Vicdanlı insan. Ona en çok bağlayan da beni vicdanının olması. Ama değişik bir yapısı da var. Sürekli borcu var sürekli bir şey. Yaş olmuş 30 bir birikim yok sadece kredili araba var. Onunda kredisini nasıl ödeyeceğim diye kara kara düşünür. Bende çalışıyorum ama bütçe ye göre harcama yapıyorum. Evime de katkım oluyor. Bu ise çalışıyor para yok neymiş patronu para vermiyormuş çık o zaman dedim neymiş çıkarsa buradan başka bir yerden iş bulamaz imiş. Zaten sigortası da yok. Anca çene bana çalışıyor. Geçen param yoktu benim çıkardı 50 lire verdi bana. 50 lira nedir ki 2 günde bitti. Konuşurken laf arasında geçti konu. Hemen bitirdin mi evlenince de böyle mi para bitireceksin dedi. Bende şu anda bekarım istediğimi alırım ve 50 lira nedir ki dedim. Bir yere gittiğimiz de arada bende öderim hesabı. Sabah bir iş yaptım ondan 100 lira prim aldım. Yazdım buna aşkım sinema paramız çıktı hafta sonu iyiyiz dedim. Bana dediği laf benim bir yerime yılan kaçmış sen hala 100 lira var hafta sonu iyiyiz diyorsun demiş. Sinir oldum . Bende yazdım. O kadar çalışıyorsun git al patronundan paranı öde borçlarını dedim. Gördü cevap bile vermedi. Haksız mıyım kızlar ben ufacık şeylerden bile mutlu olan bir kızım. Mutlu oldum hafta sonu ben öderim diye oda beni azarladı resmen