- 3 Ocak 2015
- 42
- 26
- 18
- 54
- Konu Sahibi nurten2344444444
Hanımlar. diyorum ki değişik yemekler yapalım. ailemiz her gün her gün aymı yemeklerden sıkılıyor
bir birimize farklı yemek tarifleri versek nasıl olur??? eminim çok değişik şeyler çıkacak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerinize sağlık güzel geldi yarın birgün kabak alıp deneyeceğim notumu aldım teşekkür ederimARKADAŞLAR BEN KABAK PİLAVINI ÖNERECEĞİM SİZE
BABA TARAFIMDAN YÖRESEL BİR PİLAVDIR BESLEYİCİ VE ÇOCUKLARINIZA KABAK YEDİRMENİN YOLU
2 ADET ORTA BOY KABAKI SOYUN RENDELEYİN
ZEYTİNYAĞI İLE PEMBELEŞENE KADAR KAVURUN
SONRA KALIN BULGURU YIKAYIP KATIN
TUZ KARABİBER KATIP ILIK SU KOYUN
PİŞİRİN AFİYET OLSUN BİZ AİLECEK ÇOK SEVEREK YİYİYORUZ
Kabak sevmeyenler için bir tarifte benden o zmanARKADAŞLAR BEN KABAK PİLAVINI ÖNERECEĞİM SİZE
BABA TARAFIMDAN YÖRESEL BİR PİLAVDIR BESLEYİCİ VE ÇOCUKLARINIZA KABAK YEDİRMENİN YOLU
2 ADET ORTA BOY KABAKI SOYUN RENDELEYİN
ZEYTİNYAĞI İLE PEMBELEŞENE KADAR KAVURUN
SONRA KALIN BULGURU YIKAYIP KATIN
TUZ KARABİBER KATIP ILIK SU KOYUN
PİŞİRİN AFİYET OLSUN BİZ AİLECEK ÇOK SEVEREK YİYİYORUZ
Börek olarak yedir canım sende benim kardeşimde sevmezdi annem börek olarak yaptı ilk zamanlar şimdi yer artık sebze yemeklerini.Tabi yinede et öbür orası ayrısebze yemeyen bir eşim var!! aaah ah...
diğer alternatifler için takipteyim kızlar..haydi bakalım
hevesle bekliyorum![]()
Börek olarak yedir canım sende benim kardeşimde sevmezdi annem börek olarak yaptı ilk zamanlar şimdi yer artık sebze yemeklerini.Tabi yinede et öbür orası ayrıama artık hiç olmazsa ayrım yapmıyor.
Kızlar benim de çöyle bir tarifim var eşim ve ben bayılarak yiyoruz.
Hatta 3'er tane yiyip tıkabasa doyuyoruz.
Şimdi önce 6 kare milföy hamuru çıkarın buzu çözülsün.
1 tane tavuk göğsünü küçük küçük küpler halinde doğrayın.
Tavaya az sıvıyağ koyup tavukları kavurun. Biraz tuz ve karabiber atın.
Yarım şişe garnitürü süzüp tavuklara ekleyin.
Az bir şey de salça ekleyip kavurun.
Altını kapatıp soğutun.
Daha sonra milföy hamurlarını tek tek elinizle hafif esnetip bir kasenin içine yerleştirin.
İçine tavuklu harçtan koyup hamurun uçlarını birleştirin ve kaseden çıkarıp ters çevirin.
Borcama dizip üstünü hafif düzleyin. Fırçayla azıcık sıvıyağ sürün (Ben yumurta sürünce sevmiyorum).
Üstleri kızarana kadar fırınlayın.
Çok harika bir tarif oluyor.
Şöyle foto da ekliyim fikriniz olsun...
![]()
![]()
![]()
beni benden aldın desem
üstündeki siyah şeyler haşhaş mı canım?Bu yemeği yerken ben de öyle oluyorum :)
üstündeki siyah şeyler haşhaş mı canım?