1 yemek kaşığı yenebilir ama dışkının yumuşaklığına göre sen azaltabilirmişsin 1 yk ishal yapıyorsa 1tk alacakmışsın yani sen ayarlıyorsun
gelelim 2. konuya işte canan karatay da söylüyor sağlıklı yağlar sindirim sistemini de iyi ççalıştırır sen keten tohumundan omega 3 aldığın için yumuşadığı yağsız yediğinde ot da yesen kabızlık olması normal
lahana çorbamı 3. gün artık yiyemedim ama lahananın özellikle yüzden yağ kusturduğunu ben de çok yerde okudum sivilce ondan olabilir. ilginç bişey daha karataycılara biri sormuştu ben de başlayacağım ama yüzüm de çok sivilce oluyor bu kadar kuruyemiş nasıl yiyeceğim diye forumun eskilerinden biri buradaki arkadaşların hepsinin cildi güzelleşti yazmıştı.
Ben de çok kuruyemiş yiyen biri değilimdir, anca bira ya da şarabın yanında canım çeker. Ama arkadaşlarım arasında her akşam bir tabak yiyenler vardı, hatta bir tanesi her akşam tadımın büyük boy çekirdeklerinden yerdi tek başına... onlar da hep yüzlerinde sivilce olduğundan yakınırlardı. Kuruyemişin de öyle bir yağ yakıcı etkisi mi var aceba