- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Aynen zaten hedef sadece sevgili yapmak degil, aranilana uygun bi sevgiliGüzel bende uygulicam yalniz sevgili kismi zor he deyince olmuyor :/
Sende uyguladikca buraya yazarsan motive etmiş oluruz birbirimizi :)Güzel bende uygulicam yalniz sevgili kismi zor he deyince olmuyor :/
Aynen zaten hedef sadece sevgili yapmak degil, aranilana uygun bi sevgiliumarim olur :)
Hosgeldin canim, birbirimizi gaza getirelim degisimi yasayip gorelim. Ben bu sabah erken de uyandim dersim gec olmasina ragmen. Sende hayatinda neleri degistirmek istedigini yaz neleri degistirdigimizi de zamanla gormus oluruz.Takipteyim.. benimde kendi hayatima bir el atmaliyim benide gaza getirin
Insallah olur destekleyelim elbette birbirimizi . Fazla kilon var mi ?Aynen zaten hedef sadece sevgili yapmak degil, aranilana uygun bi sevgiliumarim olur :)
Fazla kilom yok aslında , boyum 160 kilom 55 ama göbeğim var birazcik. Senin var mi fazla kilon?Insallah olur destekleyelim elbette birbirimizi . Fazla kilon var mi ?
kendimizi gelistiririz umarim canimVar diyete basladim Ramazana kadar vericem insallah ama baska hedeflerde bar bakim gelisim okul tabi en basta insallah Allah utandirmasin öptüm
Bende birinin beni sevmesini istiyorum ama cevremde hep kiz arkadasim var. :) Simdilik kendimizi gelistirmeye bakalimBenim suan ilk hedefim sinavlatim, kilom, biri var onun beni sevmesini istiyorum daha fazla kitap okumak daha enerjik olup kendime bakim yapmak ... Bunlari Ramazana kadar yapmak istiyorum insallah olucak
Hah buna da sükür biraz bekle zamanla cevren genislicek benim yas biraz büyük sen eminim 20 nin basindasin belki de daha genc ?Bende birinin beni sevmesini istiyorum ama cevremde hep kiz arkadasim var. :) Simdilik kendimizi gelistirmeye bakalim
Aynen 21 yasindayim suanHah buna da sükür biraz bekle zamanla cevren genislicek benim yas biraz büyük sen eminim 20 nin basindasin belki de daha genc ?
Aynen 21 yasindayim suanHah buna da sükür biraz bekle zamanla cevren genislicek benim yas biraz büyük sen eminim 20 nin basindasin belki de daha genc ?
Daha cook kisiyle taniscaksin hic mersk etme yeter ki pozitif olalim. Öpüyorum iyi gecelerAynen 21 yasindayim suan
Umarım ama biraz asosyal oldugum icin zor bicok insanla tanismam. Bende cok öptüm iyi geceler :)Daha cook kisiyle taniscaksin hic mersk etme yeter ki pozitif olalim. Öpüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?