- 29 Ağustos 2014
- 223
- 916
- 313
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Giyim sorunu bende de varAjsjsjbende maske yaptmistim biraz önce
Bisey sorucam, ben mesela kendi giyimimi de begenmiyorum, bu da etkiliyo beni. Sende de var mi bu?
Basla neler var, sorjnu tam olarak ortaya koysam bir bir cozmeye baslasak baya yol kat ederiz bence
Bende bunlarin aynisini lise doneminde yasadim, unide suan 2-3 arladasim var.. bende de şöyle bi sorun var kendimk kapatiyorum başkalarına. 2-3 arkadasim var diyelkm baskalarina kapatiyom.. ben ortaokul doneminde acayip firlama, eğlenen biriydim. O zamanda biraz sorunum varmistir bilmiyorum tabi ama benim cevreye kendimi kapatmam babamin bana sevgili yüzünden vurmasiyla basladi.. ondan sonra ben arkadaslarim arasında vs. Sessizlestkm, uzaklastim.Giyim sorunu bende de var22 yaşında gibi değil de daha 16 yaşında gibi duruyorum herkes yaşımı duyunca inanamıyor bu da beni etkiliyor tabi ki :/ saçlarımla çok uğraştım bir ara boyadım ombre yaptırdım şu an kendi renginde ama artık boyamıyorum akrabalarımın yanında falan biraz daha rahatım aslında ama yabancı bir ortama girince herkes beni süzüyormuş gibi hissediyorum aslında öyle değil bunu biliyorum ama bir türlü kendime anlatamadım arkadaşlık kurma konusunda da yetersizim aslında normalde eğlenmeyi sohbet etmeyi severim ama arkadaş ortamlarında bu olmuyor üniversitede sınıfımdaki hemen herkesi tanıyorum bir merhabamız var ama hangisi arkadaşın diye sorsalar hiçbiri derim aslında ortaokul yıllarında böyle değildim etrafımı tabiriyle daha çocuk yaşımda havalı, çene az, eğlenmeyi bilen biriydim ama o zaman özellikle sınıftaki arkadaşlardan o kadar çok eleştiri aldım ki daha doğrusu dalga geçilip taklidimi yapıldı ki ben de liseden itibaren kendimi tamamen kapattım her şeye tabi ailem de özellikle babam çok serbest bırakmadı o dönemlerde işte böylece kendine güvensiz, kendini beğenmeyen bir ben oluştu
Eckhart tolle ve osho kitaplari.oshonun dine bakisi rahatsiz edebilir.ben o konu disinda verdigi bilgilerden faydalandimHangi kitaplardi onlar.Yazin icin tskler.
Sanırım ruhsal anlamda toparlanmanın yolu fırsatin varsa tatil yapmak iki üç günlüğüne de olsa değişik bir yere gitmek umarım hepimiz başarırız atlatmayı değişimi..zor bi dönemdesin umarim bu dönemi en iyi şekilde atlatirsin..
bende su ara çalıtıgım için bişey yapamadım gerçi yaptığım şeyler de pek tatmin edici olmuyor bunun nedeni ne bilmiyorum. yaptığım şeyleri buraya yazıcam yarın işten ayrılıyorum, iki haftada ruhsal olarak toplanmam lazım mümkünse
bizim evde genel olarak bi kasvet hakim yaşadıklarımzdan dolayı.. bu durumu tatil kurtarmıyorSanırım ruhsal anlamda toparlanmanın yolu fırsatin varsa tatil yapmak iki üç günlüğüne de olsa değişik bir yere gitmek umarım hepimiz başarırız atlatmayı değişimi..
Merhaba,Evet.. neler yaptigim konusuna gelirsek eger.. hayatimda yasadigim farkindaliklar sunlar , ben kendimi cok asagilik görüyorum ve kendimi bu yüzden geri planda birakiyorum okula gitmiyorum derslerden geri kaliyorum insanlardan kaciyorum. İnsanlardan korktugumu fark ettim. T bu kötü düşünceler benim dünyami yasanmaz bi hale getirmis ve bundan dusunce gucumle kurtulmaya calisicsm. Artik bana zor gelen seylerin biraz daha uzerine gidicem ve mantikli kararlar vermeye calisicm.
Hedeflerime yavas yavas ulasmaya calisicam. Yazdigim. Hedeflerden suan bakim yapmaya basladim.psikolojiyle ilgili bi kitap okumaya yarin başlıyorum. Yarin kutuphaneye gidip biraz zaman geciricem ve belki yeni bir insan tanirim.spor yapmaya sabah basliyorum. Yabanci dil ogrenmek icin iki gundur ders calisiyorum ve hergun tekrar edicem. Simdilik bu kadar :)
hayatimdaki alışkanlıklari degistirdim, şubattaki ben ve suan ki ben arasinda oldukça fark var. Gelisime katkisi olacak şeyleri yapmaya çalışıyorum biraz motivasyonumu dusurecek düşünceler gelse dr,ugrasmiyorum onlarla bi zaman donra geciyorlar.Merhaba,
değişime karar vermek cok güzel bır adımdır fakat konfor alanlarını terk etmek, değişim adımına hazır olmak ve gerçekten istemek cok onemlıdır. Bu yazıları subat ayında yazmışsınız. Su anda nasıl olduğunuzu ve değişime yaklaşıp yaklaşmadığınızı merak ettım.
Sevgiler
Uzun zamandir giremiyordum buraya, girip sayfaya notlar yazmak.istiyorumbi. ara..Hala aktif mi sayfa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?