• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Aynen balım ya hem göbek hem de iç bacak. Yani bacaklarım beni daha çok sinir ediyo:KK43: ne zaman dal gibi bacaklarım olacak. Kızlar bilen bi el atsınnnn
Canım bacak hareketleri yap, yürüyüş bandı çok iyi geliyor sadece sıkılaştırma istiyosan 1 ay squat yap çok etkili

Tamamdır canim sagolasin bende deneyim sence sporla kac gunde etkisini görürüm. :KK73:
Canım o bir ayı bulabilir, diğer içecek tarifi verdim ya o bir haftada 3-4 kilo rahat götürür:KK55: yarım mekik yap yanı sıra nefes kontrolü yap, yatarken nefes al dizlerine doğru kalkarken nefes ver ve göbeğine odaklan:KK6:

Tadı cok mu kötü:kusmuk:
İçeceğin mi :KK50: soğuk olarak içtiğinizde bi benzetme yapardım amaaa mideniz bulanmasın :KK70: yok ya o kadar kötü değil zaten bir bardak insan katlanıyor :KK24: gerçekten işe yarıyor, hedefe kitlen iç, ama malzemeyi dediğim sırayla koy yoksa acı olur:KK5:

İçeceğin mi :KK50: soğuk olarak içtiğinizde bi benzetme yapardım amaaa mideniz bulanmasın :KK70: yok ya o kadar kötü değil zaten bir bardak insan katlanıyor :KK24: gerçekten işe yarıyor, hedefe kitlen iç, ama malzemeyi dediğim sırayla koy yoksa acı olur:KK5:
Valla zayıflatacaksa icecem:eğlence:

Aaa teşekkür ederim beni de etiketlemişsiniz, güzel olmuş takip edicem bu başlığı sık sık :)

Aaa teşekkür ederim beni de etiketlemişsiniz, güzel olmuş takip edicem bu başlığı sık sık :)
Canım hoş geldin, bize eşlik etmek istersin diye düşündüm :KK3: kulüpteki bütün tatlı hanımları topluyorum buraya:KK19:

Oooo süper konu bende geldimmm.. :)
Hoş geldin canım:KK19: teşekkür ederim

Başta segazel olmak üzere, şimdi hep birlikte bir çalışma yapacağız :halay: şuan yaşam koçunuz olarak bir yöntem geliştirdim :super: herkes bir ajanda ya da bir defter alsın, üzerine tarih atacak her gün için bir sayfa :KK3: akşam işinizi bitirip, yatağınızın üzerine oturduğunuzda bi nefes alıp verin, sonra o gün için 10 tane şükür yazacağız, şöyle;
*Allah'ım bana gören gözler bahşettiğin için şükürler olsun
*Allah'ım karşıma hayırlı insanlar çıkarttığın için şükürler olsun....
Herkes istediği şeylere şükür etsin, saçma olur, küçük olur, her gece 10 tane yazın uyuyun
Sabah kalkınca ilk iş o 10 şükrü okuyun
Güne başlayın:KK9:
Bakın mucizeler ardısıra nasıl gerçekleşiyor :KK68:
canim bu konular cok ilgimi cekiyor ama usengecligimden yapamadım hic..

sende güzel etkileri olduysa bize de soyleyebilir misin :)

Hanımlar ,bu konuda yorumlar yapmanız beni çok mutlu eder, hem birbirimize bişeyler katmış oluruz :KK5: sende 1 elma bende 1 elma olsa, sen bana bir elmanı versen ben sana bir elmamı versem yine ikimizde de birer elma olacak
Fakat sende 1 bilgi bende 1 bilgi varsa, sen bana 1 bilgi ben sana 1 bilgi versem, ikimizde de ikişer bilgi olur :KK9:
Sevgi hakkında insanların birbirini sevmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler sevilmeye layıktır, sevdiğiniz kişi/kişiler için neler yapabilirsiniz :kahve::KK36::KK60::KK19:

Back
X