• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişir mi ?

eresenra

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
124
67
18
31
Merhabalar arkadaşlar. 21 yaşındayım 2 senedir bi ilişkim var. Allaha şükür çok güzel gidiyor hatta inanılmayacak derecede güzel gidiyor. Çünkü şu zamana kadar hiç kavga etmedik desem yeridir yani ettiğimizde de ben kendi kendime ediyorum. O hiç bir zaman kendini bozmuyor sesini dahi yükseltmedi bu zamana kadar. Çok sevdiğinden biliyorum gerçekten bende çok seviyorum ama bugüne kadar hiç mi bişeye sinirlenmez bi insan. Yanlış anlaşılmasın tabi ki şikayetçi değilim ama kafam da çok karıışıyor. Acaba ilerde değişir mi içine mi atıyor bi gün patlar mı diye çok düşünüyorum. İlişkinin geneline baktığımızda çok şanslıyım bana çok değer veren biriyle beraberim. Tek kafamı kurcalayan konu bu. Bozulmasından çok korkuyorum çünkü beni çok alıştırdı bu duruma. Öyle ki bana şu an "sus" bile dese benim garibime gider yani alınırım. Ciddi düşünüyoruz söz yapmak için benim okulumun bitmesini bekliyoruz ailelerimiz falanda biliyor. Son 1 sene kaldı yani işler ciddileşince değişir mi tek düşüncem bu sizler ne düşünüyorsunuz?

Not : Biliyorum dert sayılacak birşey değil. Forumda çok daha büyük dertleri olan insanlar var saygısızlık etmiş gibi olmak istemem kusuruma bakmayın. :(

degisir. sabir herkeste farkli. kimilerinde yok. kimilerinde az. kimilerinde cokkkk. oyle kalir sanma. benim fikrim bu

Inşallah değişmez.
Ben de çok sakin bir adamla evliyim.
Bekarken benim de aynı tereddütlerim vardı.
Şükürler olsun beni şimdiye kadar utandırmadı hiç.

İnşallah ya kendisi de öyle diyor bana güven seni hiç bi zaman üzemem diyor ama insan ister istemez korkuyor. Teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı :)

Yaşayıp göreceksin, başka çaresi yok.
Bol bol dua et.
Ben bekarken çok yalvardım Allah'ıma.
Bağıran adam olmasın diye.
Anneciğim de; "Lale çok sakin, ondan daha sakin olsun kocası inşallah" diye dua edermiş.
Allah'ım razı olsun kocamdan hepimizin duaları kabul oldu, çok şükür.

Yaşayıp göreceksin, başka çaresi yok.
Bol bol dua et.
Ben bekarken çok yalvardım Allah'ıma.
Bağıran adam olmasın diye.
Anneciğim de; "Lale çok sakin, ondan daha sakin olsun kocası inşallah" diye dua edermiş.
Allah'ım razı olsun kocamdan hepimizin duaları kabul oldu, çok şükür.

Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah tabiki çok dua ediyorum :)

erkekler çok iyi olsa acaba içine mi atıyor değişir mi deriz çok kaba vs olsa bu defa değişir mi boşansam mı deriz biz kadınlar gerçekten tatmin olmuyoruz bu net :)
Öncelikle maşallah nazar değmesin ilşkinize evlilik olunca sorumluluk artıyor ailelerde evleniyor vs biraz daha sabırsız olabilir ama özünde iyi biriyse zaten çok da abartı bir değişilik olmaz

Back
X