Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkekler çok iyi olsa acaba içine mi atıyor değişir mi deriz çok kaba vs olsa bu defa değişir mi boşansam mı deriz biz kadınlar gerçekten tatmin olmuyoruz bu net :)
Öncelikle maşallah nazar değmesin ilşkinize evlilik olunca sorumluluk artıyor ailelerde evleniyor vs biraz daha sabırsız olabilir ama özünde iyi biriyse zaten çok da abartı bir değişilik olmaz
Ne kdar sanslisin.
Ben ses tonuna cok dikkat ederim biriyle konusurken.
Bi kizgin ton yada emir verir gibi bi ses tonuyla beni ezmek istiyor diye dusundugum an bende savunmaya gecerim.
Yada dedigini yapmam inatla.
Bana bagirdiginda ben daha yuksek sesle bagiririm.
Ne tatli o sana sakin sakin sekerce anlatir sorun varsa. Bunu boyle yaparmisin diye rica eder felan. Can kurban ya boyle erkeklere. Sanslisin sansli. Adami delirtmezsen degismez diye dusunuyorum. Kiymetini bil derim![]()
İş ciddiye binince çoğu erkek değişiyo sanırım.
Çok sabırlı beni herşeyimle çekiyor kabul ediyor üzerime titriyor diye havalara girip bir çok şey yaparsan o da değişir..
Fazla naz aşık usandırır gibi sende kavga çıkarmamaya çalış bence..
soruyorsanız şüphe var demektir. belki özünde gerçekten iyi bir insandır ve dğeişmez olamazmı? bana farklı gelen değişir korkunuzun oluşmuş olması. eğer samimiyetine inanıyorsanız ve iyi niyetini kullanmıyorsanız tabiki dğeişmez.. iyilik zaten insanın özünde olan bişi.. ne mutlu size.. bence ne kadar şanslı olduğunuzu düşünüp bu tarz kuruntuları bir kenara bırakmalısınız.
yaşı kaç
Ona biriktirecegi sorunlar depolamazsaniz bir gün patlamaz. Hep iyi anlasirsiniz. Madem o sesini yükseltmiyor sizi kirmiyor vs siz de ona göre davranmalisiniz.
Nişanlıyken neyse oo ..
Değişmiyor benimki ..