- 2 Eylül 2015
- 124
- 67
- 18
- 31
benim eşim de böyle, 15 senedir değişmedi, adam ameliyatla sinirlerini aldırmış sanki
bazı insanların yapısı böyle gerilmiyorlar.
Evet aynen öyle sanki sinir denen bişey yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşim de böyle, 15 senedir değişmedi, adam ameliyatla sinirlerini aldırmış sanki
bazı insanların yapısı böyle gerilmiyorlar.
Sen söylenenleri bosver canım ne güzel sakinmiş işte .Belki ilerde söyle böyle olur diye kimseye güvenemiceksek yanmışız biz hiç ilişkimiz olmasın o zaman![]()
bu birazda sizin elinizde diye düşünüyorum .. Ne verirseniz onu alıyorsunuz bu hayatta ..
Karsilikli saygi ve sevgiyle umarim bu durumu hep korursunuz, mutluluklar.
Evet aynen öyle sanki sinir denen bişey yokSizin adınıza çok sevindim umarım bizimde öyle olur :)))
yanında dura dura ben de onun gibi oldum :) yapısı öyleyse öyle de gidiyor, dolup patlama falan yok, dolmuyor adam![]()
Merhabalar arkadaşlar. 21 yaşındayım 2 senedir bi ilişkim var. Allaha şükür çok güzel gidiyor hatta inanılmayacak derecede güzel gidiyor. Çünkü şu zamana kadar hiç kavga etmedik desem yeridir yani ettiğimizde de ben kendi kendime ediyorum. O hiç bir zaman kendini bozmuyor sesini dahi yükseltmedi bu zamana kadar. Çok sevdiğinden biliyorum gerçekten bende çok seviyorum ama bugüne kadar hiç mi bişeye sinirlenmez bi insan. Yanlış anlaşılmasın tabi ki şikayetçi değilim ama kafam da çok karıışıyor. Acaba ilerde değişir mi içine mi atıyor bi gün patlar mı diye çok düşünüyorum. İlişkinin geneline baktığımızda çok şanslıyım bana çok değer veren biriyle beraberim. Tek kafamı kurcalayan konu bu. Bozulmasından çok korkuyorum çünkü beni çok alıştırdı bu duruma. Öyle ki bana şu an "sus" bile dese benim garibime gider yani alınırım. Ciddi düşünüyoruz söz yapmak için benim okulumun bitmesini bekliyoruz ailelerimiz falanda biliyor. Son 1 sene kaldı yani işler ciddileşince değişir mi tek düşüncem bu sizler ne düşünüyorsunuz?
Not : Biliyorum dert sayılacak birşey değil. Forumda çok daha büyük dertleri olan insanlar var saygısızlık etmiş gibi olmak istemem kusuruma bakmayın.![]()
eşim de öyledir.
10 yılı devirdik sevgililik dahil, değişmedi.
ama insan ağız tadıyla kavga edemiyor böyle olunca :)
Merhabalar arkadaşlar. 21 yaşındayım 2 senedir bi ilişkim var. Allaha şükür çok güzel gidiyor hatta inanılmayacak derecede güzel gidiyor. Çünkü şu zamana kadar hiç kavga etmedik desem yeridir yani ettiğimizde de ben kendi kendime ediyorum. O hiç bir zaman kendini bozmuyor sesini dahi yükseltmedi bu zamana kadar. Çok sevdiğinden biliyorum gerçekten bende çok seviyorum ama bugüne kadar hiç mi bişeye sinirlenmez bi insan. Yanlış anlaşılmasın tabi ki şikayetçi değilim ama kafam da çok karıışıyor. Acaba ilerde değişir mi içine mi atıyor bi gün patlar mı diye çok düşünüyorum. İlişkinin geneline baktığımızda çok şanslıyım bana çok değer veren biriyle beraberim. Tek kafamı kurcalayan konu bu. Bozulmasından çok korkuyorum çünkü beni çok alıştırdı bu duruma. Öyle ki bana şu an "sus" bile dese benim garibime gider yani alınırım. Ciddi düşünüyoruz söz yapmak için benim okulumun bitmesini bekliyoruz ailelerimiz falanda biliyor. Son 1 sene kaldı yani işler ciddileşince değişir mi tek düşüncem bu sizler ne düşünüyorsunuz?
Not : Biliyorum dert sayılacak birşey değil. Forumda çok daha büyük dertleri olan insanlar var saygısızlık etmiş gibi olmak istemem kusuruma bakmayın.![]()
Sende kendimi gördüm ilk baslarda bizdede hoc kavga flan yoktu bende ters biriyimdir bayaaa... sonra delirttim cocugu tabi. Ama o istemese kavga etmiyoruz sakin normalde. Boyle devam ederseniz degismez. Ama aksi bi durum olursa ki umarim olmaz degiseblr
Sizin eşiniz değişti mi![]()