- 11 Şubat 2023
- 77
- -14
- 3
- 27
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
Bir insan neyse öyle kalır değişmez ezilme üzülme kurtulacağına sevinDaha önce ki konumu bilenler bilir bogazıma sarıldı, ondan sonr yine kavga ettik ağladı özür diledi ama yine yapacağını yaptı karektersiz, gecenin 3 ü olmuş salak bi mevzudan bağırdı , sabahın 6 sında hayvan gibş bağırır gece bağırır artık insanların yüzüne bakamıyorum utançtan neyse, ben bavulumu topladım yarın babam annemle beraber geliyorlar daha fazla dayanamıyorum çok uğraştım değişsin diye, mesela elim ıslak ona yanlışlıkla dokundum çek pis ellerini dedi
Kucak açmadım ben o raddeye getirdim onu gözü döndü. Evet ne olursa olsun onu yapmamalıydı ,bi kerede en zoruma giden bişi oldu, kendini odaya kitlerlken aç şu kapıyı dedim benim üstüme kapı kapattı sıkıştım arayaErken davranmışsınız evden gitmek için(!). Sizin boğazınıza sarıldığında siz kucak mı açtınız adama?
Evet maalesefSiz evli misiniz?
kocanızı alın bir psikiyatriye götürün.Psikolojik sıkıntıları olabilir.Huy dediğimiz şeyler de psikolojik bir sıkıntı kaynaklı olabiliyor.Baktınız gitmiyor ya da değişmiyor kendinize bu hayatı reva görmeyin.Daha önce ki konumu bilenler bilir bogazıma sarıldı, ondan sonr yine kavga ettik ağladı özür diledi ama yine yapacağını yaptı karektersiz, gecenin 3 ü olmuş salak bi mevzudan bağırdı , sabahın 6 sında hayvan gibş bağırır gece bağırır artık insanların yüzüne bakamıyorum utançtan neyse, ben bavulumu topladım yarın babam annemle beraber geliyorlar daha fazla dayanamıyorum çok uğraştım değişsin diye, mesela elim ıslak ona yanlışlıkla dokundum çek pis ellerini dedi
Eski konularınızı bilmiyorum ne zamandır evlisiniz.Görücü usulü mü evlendiniz ? eşiniz ne zamandır böyle. Detaylı yazabilir misinizDaha önce ki konumu bilenler bilir bogazıma sarıldı, ondan sonr yine kavga ettik ağladı özür diledi ama yine yapacağını yaptı karektersiz, gecenin 3 ü olmuş salak bi mevzudan bağırdı , sabahın 6 sında hayvan gibş bağırır gece bağırır artık insanların yüzüne bakamıyorum utançtan neyse, ben bavulumu topladım yarın babam annemle beraber geliyorlar daha fazla dayanamıyorum çok uğraştım değişsin diye, mesela elim ıslak ona yanlışlıkla dokundum çek pis ellerini dedi
Ama evlilik böyle bir şey değil. Arkana bakmadan kaç kurtar kendini.Evet maalesef
Boğaz sıkan , dukunmanıza tahammülü edemeyen bu adamı ortada çocukta yokken boşayın.Daha önce ki konumu bilenler bilir bogazıma sarıldı, ondan sonr yine kavga ettik ağladı özür diledi ama yine yapacağını yaptı karektersiz, gecenin 3 ü olmuş salak bi mevzudan bağırdı , sabahın 6 sında hayvan gibş bağırır gece bağırır artık insanların yüzüne bakamıyorum utançtan neyse, ben bavulumu topladım yarın babam annemle beraber geliyorlar daha fazla dayanamıyorum çok uğraştım değişsin diye, mesela elim ıslak ona yanlışlıkla dokundum çek pis ellerini dedi
Tüm mesajları okudum.Herkes tavsiyeler vermiş.Hiç birini dinlemeyip yine kocanızla yaşamaya devam edeceksiniz belli.Konuyu niye açtınız o zaman?İşe girip çalışmaya başlamakla ilgili hiç bir yorum yapmamışsınız.Bu kadar mı zorunuza gidiyor çalışmak?O şirret anne ve kocanızın evinden daha iyi bir çözüm yolu değil mi kendi ayaklarınızın üstünde durmak?Kendi ayaklarınızın üstünde durmazsanız böyle babaevinden koca evine gider gelirsiniz.Siz hem pastam dursun,hem de karnım doysun istiyorsunuz.Öyle bir dünya yok.
Önceki mesajınız ve size cevabım.Hala arkasındayım dediklerimin.Zaten eşinizle çok fazla yaş farkı var aranızda.Niye evlendiniz bilemiyorum.Size o… diyen eşinizi destekleyen annenize de güvenmeyin.Kendiniz için bir şey yapın.Bir iş bulup çalışın mesela.Yoksa siz daha çok konu açarsınız.Lütfen beni linc etmeyin. Daha demin pazar günü sakince oturuyorduk dün annemler gelmiş günümüz güzel geçmiş ne güzel , bende de hata var dedim ki bi 2 yıllık evliyiz bu arada , dedim ki ona sen 2 yıl önce neden size iadeyi ziyarete geldiğimizde asagı inmedin bizi karşılamaya sahi ya dedim gülerek takıldım abini indirdin dedim , kavga çıkarmadım asla ama , ben bazen eskilere takılıyorum , dedim sonra bana değer vermicegini o zaman anlamalıymışım dedim bende gülerek laf soktum , ıda dedi ki keşke o anda vazgeçseymişsin dedş , bende moralim bozuldu , gitmemi istiyorsan söyle dedim bana habire beni kovuyormuş gibi konuşma dedim, baktım bu kendini haklı çıkarıyor hiç susmadı bana söz hakkı vermedi bende artık ağladım çığlık attım saçma ama çok doldum, oda bunun üzerine amına kodumun kızı ne bağırıyorsun orospu dedi bana bogazıma sarılıp vurdu. Annemi arayıp beni şikayet etti kızın böyle yaptı diye ama kendi ettiği küfüri söylemedi tabi , sonra annem beni aradı sana orosğu demiş haklı adam dedi neden huzurunu bozuyorsun dedi , cpk kırgınım çok üzgün, gurbete geldim buraya ondan başka kimsem yok ama o bana böyle yaptı , bana söz vermişti bidaha bana o ile başlayan küfür etmicekti bogazıma sarılmicakti.. ağlıyorum odada…
Siz o raddeye getirmediniz ki.Adamın zaten öfke kontrolu yok,şiddete meyili var.Bizimkiler niye o raddeye gelmiyor?Kendinizi suçlamayın ben o raddeye getirdim diye.Kendinizi şöyle suçlayabilirsiniz;Ben bu dağ ayısıyla niye evlendim?,Hadi evlendim niye ayrılamayıp bekliyorum?Kucak açmadım ben o raddeye getirdim onu gözü döndü. Evet ne olursa olsun onu yapmamalıydı ,bi kerede en zoruma giden bişi oldu, kendini odaya kitlerlken aç şu kapıyı dedim benim üstüme kapı kapattı sıkıştım araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?