Değişmedi yine gözyaşı

kadersizdepresif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2023
77
-14
3
27
Daha önce ki konumu bilenler bilir bogazıma sarıldı, ondan sonr yine kavga ettik ağladı özür diledi ama yine yapacağını yaptı karektersiz, gecenin 3 ü olmuş salak bi mevzudan bağırdı , sabahın 6 sında hayvan gibş bağırır gece bağırır artık insanların yüzüne bakamıyorum utançtan neyse, ben bavulumu topladım yarın babam annemle beraber geliyorlar daha fazla dayanamıyorum çok uğraştım değişsin diye, mesela elim ıslak ona yanlışlıkla dokundum çek pis ellerini dedi

Bir insan neyse öyle kalır değişmez ezilme üzülme kurtulacağına sevin

Erken davranmışsınız evden gitmek için(!). Sizin boğazınıza sarıldığında siz kucak mı açtınız adama?
Kucak açmadım ben o raddeye getirdim onu gözü döndü. Evet ne olursa olsun onu yapmamalıydı ,bi kerede en zoruma giden bişi oldu, kendini odaya kitlerlken aç şu kapıyı dedim benim üstüme kapı kapattı sıkıştım araya

kocanızı alın bir psikiyatriye götürün.Psikolojik sıkıntıları olabilir.Huy dediğimiz şeyler de psikolojik bir sıkıntı kaynaklı olabiliyor.Baktınız gitmiyor ya da değişmiyor kendinize bu hayatı reva görmeyin.

Eski konularınızı bilmiyorum ne zamandır evlisiniz.Görücü usulü mü evlendiniz ? eşiniz ne zamandır böyle. Detaylı yazabilir misiniz

Anne babalar olaya dahil olduysa sakin barismayin geri dönmeyin. Zaten dönmeyin de genelde bu tür iliskilerde barisiliyor qiler de dahil olduğu için büyüyor olay kırgınlıklar çoğalıyor düzelen bir şey olmadığından daha da çok kişinin huzursuzluguna mal olunuyor. Kaçın kurtarin kendinizi asla arkaya bakmayın

Eski konularınıza biraz göz gezdirdim.Eşiniz size hiç saygı duymamış ve hiç saygı duymuyor.Yas olarak olgun bir yaşta.Bu yaştan sonra bu adam değişmez.Sizin konularınız itibariyle siz de adama size karşı saygı göstermeyi öğretemezsiniz.Yapınız müsait değil.Anneniz de size hak vermek yerine olay çıkmasın diye adamın yaptığını hak görüyor.Boşanmazsanız hayatınız böyle gelir gider.Sizin de yapınız hayatınızı pek değiştirebilecek gibi de değil…

Boğaz sıkan , dukunmanıza tahammülü edemeyen bu adamı ortada çocukta yokken boşayın.

Annenlerle git ve bir daha donme sakin kesinlikle degismez bir sans daha vermeyin sonu daha kotu bitebilir sizin icin

Önceki mesajınız ve size cevabım.Hala arkasındayım dediklerimin.Zaten eşinizle çok fazla yaş farkı var aranızda.Niye evlendiniz bilemiyorum.Size o… diyen eşinizi destekleyen annenize de güvenmeyin.Kendiniz için bir şey yapın.Bir iş bulup çalışın mesela.Yoksa siz daha çok konu açarsınız.

Siz o raddeye getirmediniz ki.Adamın zaten öfke kontrolu yok,şiddete meyili var.Bizimkiler niye o raddeye gelmiyor?Kendinizi suçlamayın ben o raddeye getirdim diye.Kendinizi şöyle suçlayabilirsiniz;Ben bu dağ ayısıyla niye evlendim?,Hadi evlendim niye ayrılamayıp bekliyorum?

Bı arada elini kesti kolu alçılı ameliyat oldu bne bakıyordum ona onu yıkadım giydirdim yemeğini yaptım Allah bilsin , sırf iyileşsin diye beklemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…