ole bi donemden geciyorumki...cok cnm skiliyor...mutsuzum...kiskaniyorum...yalniz hissediyorum kendimi...hic kimse icin uzulmek istemiyorum hic kimse yuzunden uzulmek aglamak istemiyorum...hic kimseye ihtiyacim yk mutlu olabilmem icin....benim en son actigim konuda yalnizlikla ilgiliydi....ben kardesim ve arkadasimla bir evde yasiyorum....ama cok ylaniz hissediyorum kendimi...guya benim en yakinlarim onlar ama son zmnlar birbirleriyle cok anlasiyor oldular...ayni yerde calisiyorlar hep onu bunu istekileri konusuyolar..off ck cnm skiliyor sanki ben orda yokmusum hissine skuyolar beni...off ne bileymm mutsuzum...o kdr cnm skldiki tek basina ayri bi kiraya cikmayi dusunmeye baslicak kdr...etrfaind abirileri olupta kendimi yalniz hissetmektense yalniz olurum daha iyi olur diye dusunuyorum..surekli kahkaha atmalar falan onlari duymamamak icin evde durasim gelmiyor....onlarin beni bole hissettiirdikleri icin onlari her hareketini inyore etmek istiyorum...naptiklari ne konustuklarinin en ufak bi onemi olmasini istemiyorum benim icin...aslinda gitmey dusunuyordum ya vazgectim kacmicam.aksine burda kalcam ve bunu yenicem...ayri bi derdimde sevdigim kisiyle ilgili...cok ilgisiz off bilmiorum belkide sahidende cok mesgul...ne bileyim yalnizligim iyice dibe dogru gidiyor... off cok cnm aciyor....ben degismek istiyorum kizlar....yalniz dahi olsam kimsem olmasa bile alisverise gidecegim yada herhangi bir aktiviteyi beraber yapacagim biri olmasa bile yanimda kendi kendime yetmek istiyorum kendimce mutlu olmak stiyorum...ayni zmnda kendime bakmak istiyorum...kendime onem vermke istiyorum...hcc kimse icin degil kendim icin kafa yormak istiyorum..bana yardim edin nolur derdim anlatacak hic kimsem yok...kardesimle konustumda pek faydasini goremedim...nedense kizdigim icin olanlardan etkilendigim icin kabahatli olan benim...onlar yapiyor kabak benim basima patliyor...yardiminiza ihtiyacim var