- 11 Eylül 2016
- 116
- 16
- 98
- 30
- Konu Sahibi Nsnrr123789
-
Azda olsa anlattım ve daha çok varda inanın ki anlatmak bile içimden gelmiyo buraya yazıyorum ki burda bir çok insan bana yardım yani en azından akıl verirler biliyorumAnlatmakla başlayabilirsin, böyle yardımcı olamayız
Zamana bıraktım aynı ben artık onu sevmekten kurtulmak istiyorumdeğişmeyen tek şey değişimin kendisidir
zamana bırakın
sevin sevmemek için kendinizi zorlamayın duyguları zorlayarak hapsederek kurtulamazsınızZamana bıraktım aynı ben artık onu sevmekten kurtulmak istiyorum
İşte istediğim akıllar bunlar benim her yerden engelledim facebook ve integramı kapattım numarasına varana kadar sessiz kaşmayı iatesim ama son olandan sonra kesinlikle geri dönüşü olamazdı. Kitap oluyorum takip ediyodum ama nasıl desem şu an 4 gün oldu sadece iki kere baktım kendime hakim olmaya çalışıyorum ve dediklerini yapmaya başladım ama bazen insan dayanamıyoYaşam döngünü değiştirebilirsin.Hep aynı kişilerle aynı yerlere gidiyorsan farklı kişileriara,daha önce gitmediğin yerlere git.Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarını ara.Engellediğin halde sürekli profiline bakıyorsan bilgisayardan uzak dur.Kitap oku,eğer zaten okuyorsan farklı türde kitap al veya elişi yap.Evden uzaklaşmak da iyi gelebilir.Tatil olmuyorsa bir arkadaş veya akrabanda kalabilirsin.
hobilere yönel kurslara yönel bol bol kitap okuArkadaşlar değişmek ve ben bunalımdan çıkmak istiyorum 5 yıllık bi ilişkim vardı ve çok kötü günler geçiriyorum bişeyler yapmak istiyorum bana neler iyi gelir bilmiyorum yardım edin...
Beni aldattı bu sene böyle kız takıntıları oldu ve ben engelledim her yerden ve nasıl kafamı dağıtıcağımı bilmiyorum zaten ilişkimiz kötüydü ve tamamen işin içinden çıkılmaz hale geldiği için kesin bitirmek istedim her yerden engelledim ama kalbim o kötü aklıma gelince kötü oluyorum ve kafamı dağıtmak içinde kendimi başka yerlere yani kendimi geliştirmek için çabalıyorum ama nasıl geçicek bu inanın ki bi fikrim yok
Çalışıyorum açıktan okuyorum ama bişeyler yapıcamhobilere yönel kurslara yönel bol bol kitap oku
okula gidiyorsan derslerine yönel
Evet olabilir aslındaKendini geliştirmek değişmek istiyorsan hastaneye hasta ziyaretine yada huzur evine git.
Ben de böyle bir sevgiyi anlamıyorum. Sevginin de mantığı yok mu?sana kötülük edip değer vermeyen seni aldatan insana karşı nefret duyman gerekirken nasıl sevebiliyorsun ki?sevgi paylaşmak ve huzur ve güven ve karşılıklı duygu karışımı bir şey degil mi?Arkadaşlar değişmek ve ben bunalımdan çıkmak istiyorum 5 yıllık bi ilişkim vardı ve çok kötü günler geçiriyorum bişeyler yapmak istiyorum bana neler iyi gelir bilmiyorum yardım edin...
Beni aldattı bu sene böyle kız takıntıları oldu ve ben engelledim her yerden ve nasıl kafamı dağıtıcağımı bilmiyorum zaten ilişkimiz kötüydü ve tamamen işin içinden çıkılmaz hale geldiği için kesin bitirmek istedim her yerden engelledim ama kalbim o kötü aklıma gelince kötü oluyorum ve kafamı dağıtmak içinde kendimi başka yerlere yani kendimi geliştirmek için çabalıyorum ama nasıl geçicek bu inanın ki bi fikrim yok
Hahaha bayıldım bunaHemen saçını boyat
Haklısınız kızlar biticek zaten beni aldattığını öğrendim ya bana vurdu ki o yakaladığım mesajla o bana vurduğundaki surat şeklini unutamıyorum. Zaten aklımda o olduğu sürece ne biliyim sanırım soğuyorum bitsin yaBen de böyle bir sevgiyi anlamıyorum. Sevginin de mantığı yok mu?sana kötülük edip değer vermeyen seni aldatan insana karşı nefret duyman gerekirken nasıl sevebiliyorsun ki?sevgi paylaşmak ve huzur ve güven ve karşılıklı duygu karışımı bir şey degil mi?
Öncelikle farklı eyler düşünmeye çalış. Okuyor musun çalışıyor musun bilmiyorum arkadaşlarınla vakit geçirmeye başla. Kurslara falan git yeni bir çevren olsun. Hobilerin varsa onlara vakit ayır falan..Arkadaşlar değişmek ve ben bunalımdan çıkmak istiyorum 5 yıllık bi ilişkim vardı ve çok kötü günler geçiriyorum bişeyler yapmak istiyorum bana neler iyi gelir bilmiyorum yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?