Değişmeyecek belli..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ablamın yanındayım bebeği oldu. Yani çok konuşma her şeyi ayrıntılı anlatma sorunu vardı ablamın hergün telde kafayı yedirtiyordu hepimize. Doğum yaptı bebek üç günlük hala aynı. İnsan yarım saat işi gücü bırakıp dedikodu nasıl yapar arkadaşı ile üç günlük bebekle anlamıyorum ya. Her şeyi yine çok acayip ayrıntılı anlatıyor. Annem diyorki bu ne ayrıntı sıktı filan. Mesela diyelim çok özel bi sorunu var onu bile acayip ayrıntıya en özel noktaya kadar anlatıyor. bebek olunca durulur sandık ama hala aynı ya nolcak böle bilmiyorum.

bilmiyorumda abartiyomusun niye dinlemiyonuz kizi .surekli.sikayet ediyosun sende konusmaya calissan derdini dinlesen belki rahatliyacan kadin bide yeni dogum yapmis ihtiyaci vardir belki konusmaya .
diyecemdeeeee :) zaten anlattigin gibi o konusuyo biz dinliyoz diyecen.

Ablanız yani canınız kanınız şikayet etmeyin çekin Bi zahmet hastadır belki Allah Allah ya

bazen bende de olur ayrıntı anlatma isteği garip gelmedi bana dinlemek bu kadar zor mu neden dert ediyorsunuz ki? hemde lohusa kadın yazık dinleyin...

Ablanın mizacı bu.Yapacak bir şey yok.

iyi de evirip çevirip niye aynı konuları açıyorsunuz ki burada zaten daha önce konu açıp anlatmıştınız biz ne yapalım yani arkadaşınız olsa görüşme kes irtibatı deriz ama ablan yani ne yapacaksın çok ayrıntılı anlatıyor diye görüşmeyecek misin yapısı kişiliği öyle, öyle kabul edeceksin.

Madem bu kadar şikayet edecektiniz gitmeseydiniz ya da görüp geri dönseydiniz yani herkesin bir kusuru vardır. 3 günlük bebekle olunca insan bir şey konuşamıyor mu ayrıca. Ne yani bebeğine mi bakmıyor, emzirmiyor mu ben onu anlamadım.

Kırmadan uyarmaya çalışın.
Annen ve sen,ablanın en yakınlarısınızSiz söylemezseniz kim söyleyecek ?
Eşi veya arkadaşı söylerse daha kötü olur.

:D Yalnızlıktan değil o ya. Benim de kız kardeşim falan yok, yalnızlıksa dibindeyim. Hep tekim yani evde, ama birini arayıp darlamıyorum. Ki zaten normal hayatta çok konuşan biri değilimdir. Sessizlik iyidir :)
Kısacası ablanızın yapısı böyle, konuşmaya programlı.

Cancağızım sen ablanı sevmiyorsun:) ondan tahammülsüzlüğün... ufak ufak evine dön bence:)

Bi de benim ablamı görsen... ama ben tatlı buluyorum onun çenesini

Sizide bu dert öldürecek ya, napcan huylu huyundan vazgecmez aynı kaynanam durup durup anlatır insan boğuluyor hee deyip gecmekten başka çare yok

Bende cok anlatir ayrintilara takilirim biri anlattigindada bu boyledir. Bunu hic bir zaman bir kusur olarak gormedim cevremdede goren olmadi sanirim ..

Yapi meselesi bazilari hic konusmaz bazilarida cok konusur en.guzel sey kusur kapatmaktir bence eger biyle bir kusuruda varsa kardes olarak acik vermek cok da dgru olmadgibi dusunuyorum acikcasi

Su an cok hassastir lutfen kirmayin ve.kinamayin insan kinadgini yasamadan olmezmis !

Ben de çok konuşurum ama öyle böyle değil bir yerden başlasam 40 dakika konuşurum oradan oraya atlarım. Ama belli insanlarla yaparım bunu. Mesela ablamla,eşimle,kuzenlerimin bazılarıyla ve çocukluk arkadaşımla konuşurken. Onların yanında rahatım çünkü. Ablanız da sizi veya o konuştuğu arkadaşını yakın hissediyordur. Bu kadar abartmayın. Lohusa kadına bir de konuştuğu için laf söylemeyi falan düşünmeyin lütfen. Çok çok rahatsız oluyorsanız da az görüşün ama ablanız bu bu kadar küçük sebepten araya mesafe de konmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…