Değişmeyecek belli..

Ayyy çok fenaymış ablaniz ama doğum filan psikolojisi mi bozuldu yoksa hep mi böyleydi? Yani sonuçta en yakını sizsiniz en rahat size döker içini ama bu derece de fazla ya b.k püsürüne kadar anlatması :oha: Allah sabır versin size. Biraz idare edin bu ara ama lohusalığı bitince oturup konuşun abarttığını..

Ya sürekli annemi eleştiriyo arkasından.
Örnek veriyorum annem bebeğin altını yeni değiştrdm dedi bebek de yine altına yaptı işte ablmda diyo bebek bu sanki böle bakmak istemiyor gbi davranıyor yeni değiştrdm diyo doktora sorcam artık bu söylemleri yüzünden bu kadar çok tuvaletini yapıyo gbi bahsediyor endişeleniyorum diyo.
Birde annemler altın almaya gttiler bnde gttm yanlarında neyse kart çektiler para btmşş olmadı bşka kart çektiler ondada sınırlı para çıktı da ben verdm üstünü annemslışmazsa para yok bbm çlışmıyo çnkü. O yüzden annem de artık dönmk istiyo iki haftadr burda bu ay üçbin ödemeleri varmş dolu para harcamşlar bebek için yycek için vs. ablamında kayınvalidesi ablma bakıyo gayet gzl o yüzden annm de dönmk istiyo zaten şimdiden dayımlar anneni almıyo musun diye aramaya başladılar ( 90 yaşnda yatalak anneannem bakması için annemi arıyorlsr daha kadın evine gitmeden) . Annm gerçkten yardımcı oluyo yani her şeyi yapıyo ama ablam sürekli şikayet ediyo. Yok şunu böle yapıyo yok gtmk istiyo filan diyo hiç annemin açısından bakmıyo. Kim keyfe gtmk ister ki yani. Nebiliym işte çocuk dakkada bi beze yapıyo tam altını değişirken yenisine yapıyo diye annm işte bezlere üzülüyo ablm da umursamıyor zaten tmm yapar bebek. Annemi yine eleştiriyo ypk beze üzülüyor filsn diye kızıyor. Bıktırdı ya zaten gdiom bugün ama anneme üzülüyorum.

değişik bir yapısı var. böyle giderse kv yi de kaçırır diye düşünüyorum. ama ne olursa olsun o senin ablan bir kan bağın var ama çokda çekmek zorunda değilsin. ablan için yapabileceğin tek ve en iyi şey bir psikoloğa yönlendirmen yada götürmeniz. diğer arkadaşların dediği gibi yanlızlıktan kafayı sıyırmış biraz galiba ne diyim :)

Ayyy çok fenaymış ablaniz ama doğum filan psikolojisi mi bozuldu yoksa hep mi böyleydi? Yani sonuçta en yakını sizsiniz en rahat size döker içini ama bu derece de fazla ya b.k püsürüne kadar anlatması :oha: Allah sabır versin size. Biraz idare edin bu ara ama lohusalığı bitince oturup konuşun abarttığını..
Ya beni çıldırtıyor artık. Annemle babam tartışıyor babam anneme mesela kötü bişey diyo bnde sinirlenip bu kadına bi ikinci laf söylendiğini görürsem çok kötü olacak diye annemi korudum. Sonra annem sanrm hatalıymış kabul etti tmm hatalı olabilir ben zaten orda yapılan kötü söze kızıyorum. Ablam gelmiş sen duymadın annem bile sen onu koruduğun halde babamdan yana oluyo bak diyo gıcık gıcık dalga geçer gbi.bugün gdiyorum yeğenimle fotoğraf çekilmek için giyinip süslendim. Bana gelmiş sen süsle bozmuşsun diyo.

E dinleme
Yaninda kalma
Evin yok mu evine git
Telefonunu kapa
Veya numarasini engelle
Ablanla ilgili konularina baktikca senin de onunla ayni oldugunu dusunuyorum

Hep böle bu ya bıktırdı

Ablam yanimda olsada bıktırsa... Sizi biraz tahammülsüz ablanızıda çok ayrıntıcı buldum. Çok konuşmak değil bu durum biz ablamla günlük bi saat konuşurz ortalama ama hiç böyle gereksiz muhabbetimiz olmamiştır.

Ablam yanimda olsada bıktırsa... Sizi biraz tahammülsüz ablanızıda çok ayrıntıcı buldum. Çok konuşmak değil bu durum biz ablamla günlük bi saat konuşurz ortalama ama hiç böyle gereksiz muhabbetimiz olmamiştır.
Sohbet etsek iki saatte konuşurum ama sadece onun ayrıntıları ile dolu bir dinleme konuşması olduğu için ve bu bi yıldır böle olunca arrtk tahammül edemiyorum

Ya beni çıldırtıyor artık. Annemle babam tartışıyor babam anneme mesela kötü bişey diyo bnde sinirlenip bu kadına bi ikinci laf söylendiğini görürsem çok kötü olacak diye annemi korudum. Sonra annem sanrm hatalıymış kabul etti tmm hatalı olabilir ben zaten orda yapılan kötü söze kızıyorum. Ablam gelmiş sen duymadın annem bile sen onu koruduğun halde babamdan yana oluyo bak diyo gıcık gıcık dalga geçer gbi.bugün gdiyorum yeğenimle fotoğraf çekilmek için giyinip süslendim. Bana gelmiş sen süsle bozmuşsun diyo.
Ablanız bu ara annenize takmış belli anlaşılan sizin de tahammülünüz kalmamış.. Neyse en azından bugün dönüyormuşsunuz siz en iyisi ablaniza kk yi anlatın gelsin biraz da burda döksün içini belki sizi rahat bırakır :deli:

Cok merak ettim enisten ne diyor bu duruma? Ablan sadece geveze degil patavatsizda. Ne yalan soyluyum ben ablanin kvsi olsam onla hic bi yere gitmezdim gelinim beni rezil edicek diye.

Ben olsam "ablacım sadede gelir misin? Olayın sonuna gelemedin yine" derim.

Çok sıkar beni, bir olay anlatırken masa örtüsünün desenine kadar ayrinti veren insanlar.

Kuzenim bi kere biriyle buluşmuştu. 1 saat oturmuşlar. Bana bu görüşmelerini 1.5 saatte anlattı. Dedim ki "keşke buluşmaya ben de gelseydim. Sessizce dinleseydim sizi. Yarım saatim yanıma kâr kalırdı"

Çocuk olunca neden değişsin ki? Boş beklentiye girmişsiniz. Kardeşi olduğunuza göre güzelce uyarabilirsiniz abla ya sen eskiden de böyle miydin bişeyleri çok ayrıntılı anlatıyosun farkettim de, biraz daha az ayrıntıya inebilirsin böyle neye dikkat edeceğimi şaşırıyorum bişey anlamıyorum filan desen

Çocuk olunca neden değişsin ki? Boş beklentiye girmişsiniz. Kardeşi olduğunuza göre güzelce uyarabilirsiniz abla ya sen eskiden de böyle miydin bişeyleri çok ayrıntılı anlatıyosun farkettim de, biraz daha az ayrıntıya inebilirsin böyle neye dikkat edeceğimi şaşırıyorum bişey anlamıyorum filan desen
Beklentiye ben girmedm zaten burdaki üyeler değişir filan demişti

Ben olsam "ablacım sadede gelir misin? Olayın sonuna gelemedin yine" derim.

Çok sıkar beni, bir olay anlatırken masa örtüsünün desenine kadar ayrinti veren insanlar.

Kuzenim bi kere biriyle buluşmuştu. 1 saat oturmuşlar. Bana bu görüşmelerini 1.5 saatte anlattı. Dedim ki "keşke buluşmaya ben de gelseydim. Sessizce dinleseydim sizi. Yarım saatim yanıma kâr kalırdı"
Daha önce insan gbi konuştum sana mı sorucam kısaltıp uzattacğımı demişti anlamıyo malesef

Back
X