Ya sürekli annemi eleştiriyo arkasından.
Örnek veriyorum annem bebeğin altını yeni değiştrdm dedi bebek de yine altına yaptı işte ablmda diyo bebek bu sanki böle bakmak istemiyor gbi davranıyor yeni değiştrdm diyo doktora sorcam artık bu söylemleri yüzünden bu kadar çok tuvaletini yapıyo gbi bahsediyor endişeleniyorum diyo.
Birde annemler altın almaya gttiler bnde gttm yanlarında neyse kart çektiler para btmşş olmadı bşka kart çektiler ondada sınırlı para çıktı da ben verdm üstünü annemslışmazsa para yok bbm çlışmıyo çnkü. O yüzden annem de artık dönmk istiyo iki haftadr burda bu ay üçbin ödemeleri varmş dolu para harcamşlar bebek için yycek için vs. ablamında kayınvalidesi ablma bakıyo gayet gzl o yüzden annm de dönmk istiyo zaten şimdiden dayımlar anneni almıyo musun diye aramaya başladılar ( 90 yaşnda yatalak anneannem bakması için annemi arıyorlsr daha kadın evine gitmeden) . Annm gerçkten yardımcı oluyo yani her şeyi yapıyo ama ablam sürekli şikayet ediyo. Yok şunu böle yapıyo yok gtmk istiyo filan diyo hiç annemin açısından bakmıyo. Kim keyfe gtmk ister ki yani. Nebiliym işte çocuk dakkada bi beze yapıyo tam altını değişirken yenisine yapıyo diye annm işte bezlere üzülüyo ablm da umursamıyor zaten tmm yapar bebek. Annemi yine eleştiriyo ypk beze üzülüyor filsn diye kızıyor. Bıktırdı ya zaten gdiom bugün ama anneme üzülüyorum.