- 12 Şubat 2014
- 183
- 8
- 38
- Konu Sahibi denizderinn
-
Estetik olalı 3 ay doldu ama burnumu begenemiyorum ucu çok düşük yamuk ayrıcaÇok mutsuzum değişmeyecek gibi geliyor fotograflarda çok belli olmasaada ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum..Eki Görüntüle 1112193 Eki Görüntüle 1112194 Eki Görüntüle 1112195 Eki Görüntüle 1112196
Canım yamukluk belli olmuyor ama hala şiş olduğu çok belli..Ucu düşük gibi görünüyor evet ama o çok kolay bi operasyonmuş doktorundan talep edebilirsin düzeltecektir..Benim de tam 3 ay oldu..İlk zamanlar çok memnundum ama şimdi yamukluk vardoktorum 6. ayda 15 dklık bi işlemle düzelticem dedi bekliyorum mecburen sabır..Sen de üzme kendini herşeyin telafisi var
Ben hiç kontrole gitmedim dahaama başta çok güzeldi bilmiyorum okadar acısını yaşadım keşke böyle olmasaydı diyorum. Ameliyatsız mı düzelticek dokturun canm anlmadm :/:18:
Estetik olalı 3 ay doldu ama burnumu begenemiyorum ucu çok düşük yamuk ayrıcaÇok mutsuzum değişmeyecek gibi geliyor fotograflarda çok belli olmasaada ekliyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum..Eki Görüntüle 1112193 Eki Görüntüle 1112194 Eki Görüntüle 1112195 Eki Görüntüle 1112196
Bence biraz erken birazdaha beklemelisin.Bekledikten sonra bunu düşünmelisin.Şu anda kafana taktığın için beklemekte zor geliyordur sana.İstediğin sonuç olmazsa.Tekrar ameliyatı düşünebilirsin.
burnunuz yamuk degıl dudak cızgılerınıze karsıdan bakın gayet orantılı
masaj yapın bol bol eger begenmıyorsanız doktorunuza soyleyın tekrar yapsın bunu talep etme hakkına sahıpsınız hasta olarak
6 ay boyunca kontrollerin devam etmesi lazım çağırmadı mı :/ lokal anesteziyle yapıcakmış tam olarak nasıl bir işlem bilmiyorum ama kolay olduğunu söyledi ilk ameliyat gibi şişmeli morarmalı değilmiş..
Tekrar yapılması bi yana da okadar şişlik ağrı sızı ne olucak:18::18:
bende oldum ılk gun halsızlık hıssettımmmmm baska sıkıntım fılan olmadı agrım sızım /// bide burnunuz cidden dogal gozukuyor
sabretmelisin burnunda eğrilik yamukluk felan yok sadece burun ucun çok şiş.Burun ucu ameliyatlardan sonra en geç iyileşen kısımdır buda hastaları rahatsız eder. bence bekle okadar eziyeti tekrar çekmektense sabretmelisin.burun ucun biraz daha yükselecektir şişliklerden sonra
Fazla doğal çünkü burunucum aynı tamamen sanki
sabretmelisin burnunda eğrilik yamukluk felan yok sadece burun ucun çok şiş.Burun ucu ameliyatlardan sonra en geç iyileşen kısımdır buda hastaları rahatsız eder. bence bekle okadar eziyeti tekrar çekmektense sabretmelisin.burun ucun biraz daha yükselecektir şişliklerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?