Değişmiş miyim sizce??

Arkadaslar guzeli cirkini birakin doktor olan zat ı muhterem bu guzel kizcagizin burnunda kemer birakmis mesele bu ve bariz belli kizi belliki avutmuslar yok odem yok sislik iner diye gercegi konusun ki yazilarimiz ona ve cevresindekilrre gercek bakis acisi olarak sunulsun

Kontrole gidicem de okul vs Bi türlü gidemedim kemer cidden canımı sıkıyor evet cektiğimiz o kadar zahmete bide kemerin gitmemiş olması

Törpü işlemiyle azcık daha düzelir bence buda kötü değil eskisine nazaran süper hatta doğal olmuş işte ne güzel hiç anlaşılmıycak

Ilk haline gore tabiki degismis ama bu ameliyati olmusken biraz daha kucultup daha kibar bi sekil verseydi daha hos olurmus
ilk burnuna gore guzel fakat daha iyisini yapabilirdi bence yuzun cok guzel hafif kavisli bir burun yapmis olsaydi iyi olurdu

Kemer var sanki ve burnun ucu biraz düşük gibi önden de bi foto atabilir misiniz? Yüzünüzü kapatıp sadece burun olarak atabilirsiniz

Bence çok güzel olmuş. Estetik gibi de durmuyor. Düğme burun gitmez ki yüzünüze. Rahatsız olduğunuz kısmı almış. Çok da doğal duruyor, yapılı gibi duran burun iyi burun demek değil zaten.

Öncesi ve sonrası 5 ay oldu
bence çok doğal olmuş, nasıl bir burun istiyordunuz bilmiyorum ama...
önden foto var mı?
ben de 10 gin önce ameliyat oldum ve şuan bantlarım da çıktı ve avatar gibiyim, gözlerim birbirinden ayrılmış gibi ve sanki iki kaşım arası çok ayrık, şiş mi değil mi onu da tam anlayamıyorum, o yüzden önden bakınca alnımdan itibaren uzanan dümdüz ve upuzun burun var gibi.
Baya moralim bozuk
Hem kemiğim alındı hem de yamukluk vardı ve şişme morluk gibi olayları baya ağır ama hızlı atlattım.
Kalın derili olduğumu söyledi doktorum (nuri soysal).
sizin burnunuz da kalın derili miydi ve benzer şeyleri yaşadınız mı?

ilk haline göre çok iyi ama doktor risk alıp çok küçültmemiş eğer istese daha fıstık burun yapabilirdi ama bence buda güzel

Normal derili dedi Bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…