- Konu Sahibi Angelarelation
-
Tesekkür ederimÇenende sıkıntı yok canım burun ucunu biraz uzun bıraktığı için doktorun öyle görmüş bir arkadaşımız ama çenede sıkıntı yok. Değişimin doğal olmuş sana da yakışmış.
Evet cok daha iyi nefes alıyorum 1.önceliğim oydu zatenEskisinden güzel nefes de alıyormusunuz bence önemli olan o
Kontrole gidicem de okul vs Bi türlü gidemedim kemer cidden canımı sıkıyor evet cektiğimiz o kadar zahmete bide kemerin gitmemiş olmasıArkadaslar guzeli cirkini birakin doktor olan zat ı muhterem bu guzel kizcagizin burnunda kemer birakmis mesele bu ve bariz belli kizi belliki avutmuslar yok odem yok sislik iner diye gercegi konusun ki yazilarimiz ona ve cevresindekilrre gercek bakis acisi olarak sunulsun
Doktor bu kadar küçülttüGayet güzel olmuş, daha küçülsün istemediğiniz mi yoksa doktor mu bu kadar küçülttü?
bence çok doğal olmuş, nasıl bir burun istiyordunuz bilmiyorum ama...Öncesi ve sonrası 5 ay oldu
Evet biraz daha kücültmesini isterdimilk haline göre çok iyi ama doktor risk alıp çok küçültmemiş eğer istese daha fıstık burun yapabilirdi ama bence buda güzel
Normal derili dedi Banabence çok doğal olmuş, nasıl bir burun istiyordunuz bilmiyorum ama...
önden foto var mı?
ben de 10 gin önce ameliyat oldum ve şuan bantlarım da çıktı ve avatar gibiyim, gözlerim birbirinden ayrılmış gibi ve sanki iki kaşım arası çok ayrık, şiş mi değil mi onu da tam anlayamıyorum, o yüzden önden bakınca alnımdan itibaren uzanan dümdüz ve upuzun burun var gibi.
Baya moralim bozuk
Hem kemiğim alındı hem de yamukluk vardı ve şişme morluk gibi olayları baya ağır ama hızlı atlattım.
Kalın derili olduğumu söyledi doktorum (nuri soysal).
sizin burnunuz da kalın derili miydi ve benzer şeyleri yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?