- 10 Nisan 2014
- 301
- 83
- 298
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Teşekkür ederim yeni hali eski haline göre tabiki cok daha iyiYeni hali daha iyi canım. Kemerli burun,hiçbir kadına yakışmıyor bence. Ben beğendim.
Ben daha da küçültmesini bekliyodum bu, kadar küçültmüşDeğişmiş ama yaptırmışken daha da küçülttarseydin
Benim burnumun şimdiki hali gibi olmuşBen daha da küçültmesini bekliyodum bu, kadar küçültmüş
Sizin burnunuzu özelden görebilir miyim merak ettimBenim burnumun şimdiki hali gibi olmuş
Bence güzel olmuş doğal duruyor estetik olduğunu anlamamBöyle burnumun son hali
Ben de bu kadar doğal istememiştim ama fazla doğal oldudeğişmişsiniz elbette. Kendi burnunuz yüzünüze göre büyükmüş gerçekten.
Doktor elinden geçmiş gibi durmuyor aşırı doğal görünüyor. Bana kalırsa daha küçük yapılabilirmiş ama bazı burunlar ancak belli bir miktar küçültülebiliyor ki herkes tek tip fındık burunlu olmak zorunda da değil.
Ben de 1.5 yıl önce oldum. Bende aşırı kavisli minik istemedim mesela çünkü bana doğal gelmiyor.
Evet küçük istiyorum dedim bu kadar küçültmüş tekrar görüşmeye gittim de verdiğim paranın yarısını daha istedi revizyon yapmak için, ben de öğrenciyim veremem dedim maalesef kaldı öyle alışmaya calısıcam
Sanirim göze batma nedeni ust dudaktan kaynaklı. burun kalkınca arası tuhaf durmuş . Dudaklariniza biraz dolgu yaparsanız oda hic belli olmaz. Hem her yüze kucuk burun gitmiyor. Bunuda akılda tutmak lazimEvet küçük istiyorum dedim bu kadar küçültmüş tekrar görüşmeye gittim de verdiğim paranın yarısını daha istedi revizyon yapmak için, ben de öğrenciyim veremem dedim maalesef kaldı öyle alışmaya calısıcam
Evet üst dudağım cok ince ilerde düşünüyorum dolguSanirim göze batma nedeni ust dudaktan kaynaklı. burun kalkınca arası tuhaf durmuş . Dudaklariniza biraz dolgu yaparsanız oda hic belli olmaz. Hem her yüze kucuk burun gitmiyor. Bunuda akılda tutmak lazim
Tesekkür ederim :)bebeksi bi yüze kavuşmuşsun,beğendim.
uç kısım biraz uzun gibi kalmış fotodanmı öyle gözüküyor acabaÖncesi ve sonrası 5 ay oldu
uç kısmı uzun gibi halauç kısım biraz uzun gibi kalmış fotodanmı öyle gözüküyor acaba
Teşekkür ederim :))bence cok guzel olmus. gule gule nefes alin :))
değişmişsin tabi ki şahane olmuşÖncesi ve sonrası 5 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?