- 28 Ocak 2020
- 95
- 11
- 1
- 26
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Bence siz hiçbir kötü olmamış yorumunu önemsemeyin. İnsanlar konulur çoğunlukla da boş konuşur. Siz beğeniyor musunuz ona bakın. Eski hali ile karşılaştırdığınızda sizi memnun ediyorsa yeter. Bence çok da güzel olmuşÖncesi ve sonrası 5 ay oldu
Bence çene de dudakta veya mesafesinde hiçbir sorun yok, başka estetiklik birşey yok o ev hali diye yandan öyle görünmüş olabilir. Önden çekilmiş haliniz çok güzelBu da öndenn
Ne kötüsünüz yaMoral bozmak istemem ama cok iyi olmamis, burnunuz hala kocaman, ustelik ucu dusuk ve kemeri duruyor? Hangi doktor yaptiysa kotu olmus..
Fikrimizi soylemek ne zamandan beri kotuluk oldu anlayamadim. İlla yalan mi soylememiz gerekiyor?Ne kötüsünüz ya
Yoo. Beğenmeyen başka insanlar da var nedense bu battı gözüme. Neyse ben sadece bu konularda hassasım belki ondandır. Yoksa ben de beğenmediğim şeyler hakkında yalan söyleyemem.iyi gecelerrrFikrimizi soylemek ne zamandan beri kotuluk oldu anlayamadim. İlla yalan mi soylememiz gerekiyor?
-bunu giydim nasil sence
+Harikaaaa
-sacim nasil olmus
+Harika mikemmelll
Bir salin insanlari allah askina ya...
Fiziksel konularla ilgili hassasliklarinizi kendi kendinze cozmeyi denemelisiniz, burda insanlara satasarak degil..Yoo. Beğenmeyen başka insanlar da var nedense bu battı gözüme. Neyse ben sadece bu konularda hassasım belki ondandır. Yoksa ben de beğenmediğim şeyler hakkında yalan söyleyemem.iyi gecelerrr
AynennnFiziksel konularla ilgili hassasliklarinizi kendi kendinze cozmeyi denemelisiniz, burda insanlara satasarak degil..
Kapalı teknikevet çok değişmişsiniz ? acık teknik ile mi oldunuz kapalı teknikle mi ?
İlerde inşEskisine nazaran çok değişmişsiniz, çok olumlu bir değişim olmuş ama revizyonla burnu daha da küçülttürüp hafif kavis verdirtip birazcık kaldırtırsanız daha güzel olur.
Doktorunuz kimdi?İlerde inş
Evet küçük istiyorum dedim bu kadar küçültmüş tekrar görüşmeye gittim de verdiğim paranın yarısını daha istedi revizyon yapmak için, ben de öğrenciyim veremem dedim maalesef kaldı öyle alışmaya calısıcamBurun kotu degil tabiki guzel cok doğal ama bende estetik oldum ve burnumla dudağım arasında oyle bir goruntu oluştu. Gulunce tuhaf duruyor ve revizyon olmak zorundayım . Bu doktorunuz hatası. Ayrıca burun daha kucuk olsa yüzünüze daha cok yakisirdi. Siz doktora kucuk istiyorum dedikten sonra mi boyle oldu acaba ? Yoksa size mi bırakıyorum dediniz ? Eger revizyon düşünürseniz doktora simdiden belli edin paranizi iade edebilir belki ? Ayni doktorada olmayan . Belli ki cok iyi degil. Unutmayın o kadar zaman o kadar para harcadınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?