Değişmiş miyim sizce??

İşk haline göre güzel. Moralini bozmak istemem ama kalkık ve dışa doğru uzun duruyor sanki

Güzel olmuş. Evet, Burun ucu projeksiyonu biraz uzun ama burnunun tepe yüksekliği fazla galiba. Böyle burun yapısını ancak bu kadar kısaltabiliyorlar sanırım. Herkesin yüzü birbirime benzeyecek bir kural mı var da ben bilmiyorum. Buradaki olumsuz yorumlara bakma. Gayet doğal olmuş.

Tesekkür ederim

Öncesi ve sonrası 5 ay oldu
5 ay daha çok erken oturmaz burun ve büyük görünür. İyice oturdumu bir tık daha küçülücek. 1 senede burun ancak oturuyor. Olumsuz yorumlara takılma. Şuan burnun çok kalkık biraz daha düşücek daha doğallaşır. 1 sene sonra tekrar at fotosunu bence o zaman burun modelin belli olur. Bende estetik oldum burundan. İlk tampon falan çıkınca çok üzülmüştüm beğenmemiştim. Ama 1 sene sonra oturuyor. Beğeniyorlar burun şeklimi bende seviyorum.

Aslında ben kalkıklığını beğeniyorum daha fazla düşmez inş ama hafif kemer gitmedi hala

Aslında ben kalkıklığını beğeniyorum daha fazla düşmez inş ama hafif kemer gitmedi hala
Kavisli yapmamıştır. Düz yapmış sanırım kemik kısmını. Düşme olsa bile çok az olursa olur. Ama daha burnun minnak küçülebilir. Şişlerin muhakkak vardır anlaşılmıyor ilerleyen süreçlerde ama oturduğu zaman anlıosun varmış şişim die. Güzel sağlıklı günlerde cici burnunu kullan canım

Çok tesekkürler

Bence tum bu olumsuz yorumlar ust dudaginizin iceri dogru ve inceliginden geliyor. Ust dudaga hafif dolgu yaptirirsaniz hersey cok daha guze olucak nacizane gorusum.

Cenen dislerin cok guzel
Doktor gorsel olarak az almis burun ebatindan.. ama icerisi tibbi kisintilar sebebiyle bu kadar almaya musede etmisse bir sey diyemem..
Daha kucuk olsa daha sempatik dururdu
Cene burun disler harika kombine olurdu☺

Cenen dislerin cok guzel
Doktor gorsel olarak az almis burun ebatindan.. ama icerisi tibbi kisintilar sebebiyle bu kadar almaya musede etmisse bir sey diyemem..
Daha kucuk olsa daha sempatik dururdu
Cene burun disler harika kombine olurdu☺
Evet keske biraz daha kücültüp kavis yapsaymış

Merhaba bende yeni ameliyat oldum benimde iki Kaş aram şiş ve ayrık sizde sonradan bi değişim oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…