- 11 Mayıs 2011
- 7.168
- 3.971
- 373
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Tesekkür ederim :)çok güzel olmuş geçmiş olsunnn güle güle sağlıklı günlerde maşallahh :)
şahane olmuş, daha önceki halinizi görmesem bu burunla dünyaya geldiniz derdim.Bu da öndenn
sekküşahane olmuş, daha önceki halinizi görmesem bu burunla dünyaya geldiniz derdim.
Tesekkür ederimGüzel olmuş. Evet, Burun ucu projeksiyonu biraz uzun ama burnunun tepe yüksekliği fazla galiba. Böyle burun yapısını ancak bu kadar kısaltabiliyorlar sanırım. Herkesin yüzü birbirime benzeyecek bir kural mı var da ben bilmiyorum. Buradaki olumsuz yorumlara bakma. Gayet doğal olmuş.
5 ay daha çok erken oturmaz burun ve büyük görünür. İyice oturdumu bir tık daha küçülücek. 1 senede burun ancak oturuyor. Olumsuz yorumlara takılma. Şuan burnun çok kalkık biraz daha düşücek daha doğallaşır. 1 sene sonra tekrar at fotosunu bence o zaman burun modelin belli olur. Bende estetik oldum burundan. İlk tampon falan çıkınca çok üzülmüştüm beğenmemiştim. Ama 1 sene sonra oturuyor. Beğeniyorlar burun şeklimi bende seviyorum.Öncesi ve sonrası 5 ay oldu
Aslında ben kalkıklığını beğeniyorum daha fazla düşmez inş ama hafif kemer gitmedi hala5 ay daha çok erken oturmaz burun ve büyük görünür. İyice oturdumu bir tık daha küçülücek. 1 senede burun ancak oturuyor. Olumsuz yorumlara takılma. Şuan burnun çok kalkık biraz daha düşücek daha doğallaşır. 1 sene sonra tekrar at fotosunu bence o zaman burun modelin belli olur. Bende estetik oldum burundan. İlk tampon falan çıkınca çok üzülmüştüm beğenmemiştim. Ama 1 sene sonra oturuyor. Beğeniyorlar burun şeklimi bende seviyorum.
Kavisli yapmamıştır. Düz yapmış sanırım kemik kısmını. Düşme olsa bile çok az olursa olur. Ama daha burnun minnak küçülebilir. Şişlerin muhakkak vardır anlaşılmıyor ilerleyen süreçlerde ama oturduğu zaman anlıosun varmış şişim die. Güzel sağlıklı günlerde cici burnunu kullan canımAslında ben kalkıklığını beğeniyorum daha fazla düşmez inş ama hafif kemer gitmedi hala
Çok tesekkürlerKavisli yapmamıştır. Düz yapmış sanırım kemik kısmını. Düşme olsa bile çok az olursa olur. Ama daha burnun minnak küçülebilir. Şişlerin muhakkak vardır anlaşılmıyor ilerleyen süreçlerde ama oturduğu zaman anlıosun varmış şişim die. Güzel sağlıklı günlerde cici burnunu kullan canım
İnşallahGüzel bir değişim olmuş bence şişlikler indikçe daha da oturacak
Evet keske biraz daha kücültüp kavis yapsaymışCenen dislerin cok guzel
Doktor gorsel olarak az almis burun ebatindan.. ama icerisi tibbi kisintilar sebebiyle bu kadar almaya musede etmisse bir sey diyemem..
Daha kucuk olsa daha sempatik dururdu
Cene burun disler harika kombine olurdu☺
Yani öğrenci olduğumdan dolguyu şuan için düşünemiyorumBence tum bu olumsuz yorumlar ust dudaginizin iceri dogru ve inceliginden geliyor. Ust dudaga hafif dolgu yaptirirsaniz hersey cok daha guze olucak nacizane gorusum.
Merhaba bende yeni ameliyat oldum benimde iki Kaş aram şiş ve ayrık sizde sonradan bi değişim oldumubence çok doğal olmuş, nasıl bir burun istiyordunuz bilmiyorum ama...
önden foto var mı?
ben de 10 gin önce ameliyat oldum ve şuan bantlarım da çıktı ve avatar gibiyim, gözlerim birbirinden ayrılmış gibi ve sanki iki kaşım arası çok ayrık, şiş mi değil mi onu da tam anlayamıyorum, o yüzden önden bakınca alnımdan itibaren uzanan dümdüz ve upuzun burun var gibi.
Baya moralim bozuk
Hem kemiğim alındı hem de yamukluk vardı ve şişme morluk gibi olayları baya ağır ama hızlı atlattım.
Kalın derili olduğumu söyledi doktorum (nuri soysal).
sizin burnunuz da kalın derili miydi ve benzer şeyleri yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?