değiştiremeyeceğim şeyler

Umarım öyle olur şuan dediğiniz gbi önümü göremiyorum sanki bu sorunlardan hiç kurtulamayacak gibi hissediyorum.

Terapi mi alsan acaba. Belki daha iyi oolur çünkü herkesin ailesi böyle değil....

Öncelikle kendini yalnız hissetme, senin gibi şeyleri yaşayan o kadar çok insan var ki. Annen babanla evli olduğu ve senelerdir ona katlandığı için, gerek maddi sebeplerden gerek toplumsal sebeplerden dolayı o evliliğin içinde sinmiş muhtemelen. Psikolojisinin bozuk olması çok normal ama bu döngünün içinden artık birinizin dışarıya adım atması gerekiyor. Yüksek ihtimalle bu kişi annen ya da kardeşin olmayacak. Sen ol. 2 senenin bitmesini bekleme bence. Yatay geçişle okulunu değiştir, taşın mesela. Başka bir hayatın kurulacağını annene ilk sen göstermeyi denemelisin belki de? Kendini kurtarmaya bak önce. Eğer sonra isterse annen de kurtulur, istemezse de kendisi bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…