ben baştan görümcen sanmıştım. elti yazılmış elti mi???? oldum başa döndüm eltinmiş..
cidden bir eltinin bu kadar abi abi diye etrafınızda dönmesi anlaşılır değil.. Kendi çapında kıdemini konuşturuyor anladığım kadarıyla.. sen yeni aileye katılıyorsun ya onun organizasyonunu yönetimini kendinde görüyor...
müstakbel kv tatlı servisi yapmanı istemiş sen telefonla konuşmaya başlayınca eltin servis yapmış.. aslında bu normal ama o sınavda 70 alması kendini zeki alamayanları zeki değil diye lanse etmesi ve diğer benzer olaylar olunca art niyet aramıyor değilim.
art niyeti de şu seni kendiyle kıyaslıyor. ister istemez eşinin anne babası halası teyzesi iki gelini kıyaslayacaklardır ama şimdiden değil tabi.. ama eltinin yaptığı seni onlardan şimdiden soğutmak herhalde.. ki kendi iyi gelin olsun..
o numaraya düşme. aksine sen nişanlının iyi ol. o kudursun..
kazak örmesi de ne ya.. annesi örse anlayacağım. eltinin çocukları vs yok mu.. kendi eşine örsün.. kaynına kazak örmek üstelik nişanlıyken cidden kendine yer açıyor demektir.
sonuçta birden nişanlanmaya karar vermediniz flört durumunuzda oldu.. bunu bile bile ne diye kazak örer ki.. hani belki sen örmek isteyeceksin.. bence sen kazak ör ya da ördür ya da satın al.. nişanlın onu giysin.. çok sevdim vs desin.. eltin de ben ördüm de mıy mıy da bu kadar laf etmedin derse tamam teşekkür ederim yenge ama o benim nişanlım desin.. haliyle onun örmesi hediyesi daha önemli desin..
valla herkes yerini bilsin.. tabi eşin böyle emrivaki konuşmalara gelemeyebilir ama bunu yapmak zorundasın..
canım eltimin davranışlarına üzülüyorum. sen ona böyle der misin diyebilirsin. yoksa ben alttan almak istemiyorum artık. tartışmak da kavgaya dönüşecek herkes yerini ve sınırını bilmeli diye...
ama tabi BÖYLE İĞNEMELERE SENİ ÜZMEYE DEVAM EDİYORSA ve uygun bir zamanda sohbet tarzında yarı şaka yarı ciddi tavrında..
eltinle hep mesafeli ol geçmişe takılma.. çünkü onlar unutulur sen gündeme getirdikçe büyür. önem kazanır.. ama nişanlının ailesine de iyi ol..