Değmez aslında ama yine de çok sinirliyim

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
mrb hanımlar,3 hafta önce nişanım oldu bayadır da kıskançlık yüzünden kavga etmiyoruz.artık nişanlımın ailesine daha sık gitmeye başladım ve her gittiğimde nişanlımın kardeşinin eşi orada oluyo evleri ayrı fakat çok sık gidip geliyo kız ne zaman beni görse bi laf sokma derdinde artık o kadar bıktım ki hatırlayanlar bilir daha öncede böyle bi konu açmıştım yine benimle uğraşmıştı hala uğraşıyo
ama bşy farkettim herkesin içinde normal konuşuyo yanlız kalınca laf sokmaya başlıyo en son olaylar şöyle oldu, sınavla ilgili konuşuyoduk ben düşük bi not aldım alesden o 70 aldı dediki ya bu sınavda zeki olan kazanıyo işte zeka olmayınca yapamıyo dedi.dedim ne alakası var zekayla adamın birinde zeka olmaz ama şansından yapar dedim ..
mesela nişanlımın annesi bşy istiyo bende hemen atlıyo çıldırıyorum ya geçen gün yine onlardaydık yemek yedik kadıncağız bana dediki
tatlıyı da sen kes de koy kızım tmam dedim o ara telefonum çaldı gittim cvp verdim 2 dk olmadı bi geldim mutfağa kız almış koyuyo tatlıları sinir oldum.
o kadar çok şey varki anlatamam size geçen gün kız nişanlıma kazak örüp getirmiş içten giyilen kazaklar varya onlardan yani sürekli beni uzaklaştırıp onlarla iyi olmaya çalışıyo sanırım..bakıyodum kazağa sen şimdi bilmiyosundur örgü filan bende olmasam yandı abim dedi.bende ne alakası var örgü örmekle tmam olunmuyo dedim
yani eminim sizede olmuştur hani anlarsınız ya birinin size karşı art niyetli olduğunu bu kz öyle işte
nişanlımın annesi şehir dışındaydı br haftalığına o yüzden evde yemek yapan yok işte arabayla okula gidiyoduk telim çaldı o kız arıyo efendim ddim,mrb cnm abimi verirmisin dedi,şok oldum yani insan bi nasılsın filan der değil mi direk böyle söyledi bende acil bşy oldu sandım verdim telefonu ama duyuyorum yani abi nasılsın diye sordu bu akşam bize yemeğe bekliyorum bak gel mutlaka dedi oda tmam dedi.
ama tabi nişanlmda durumun farkında istemezsen gitmem dedi ben git dedim aptal gibi ya.
onu şikayet etmiş olmakda istemiyorum çünkü suçlu olurum diye korkuyorum ama sürekli böyle nişanlıma karşı o kadar iyiki abi abi diye peşinden ayrılmıyo ama bana karşıda bir o kadar art niyetli ben ondan önce de vardım ama herkesi sahiplenmiş gibi davranıyo sinir oluyorum ya nasıl davranıcağımı şaşırdım artık

Sorun çıkmasın diye,alttan almaya devam ederseniz sonra başınız çok ağrır.Madem hal hatır sormayacak,niye abisini kendi telefonundan değil de sizi arıyor?Hem kazak konusunda da yaptığı çok sinir bozucu.Ağırlığınızı koyun ki,cesaret edemesin.

Prenses arkadaşa katılıyorum , ben kesinlikle alttan almaz ve sessiz kalmazdım ona neymiş de kazak örüyor filan

bence de kendinizi ezdirmeyin yerini ve haddini bilsin , laf soktuğunda aynı şekilde hemen cevabı yapıştırın

Gormezden gel.
Yalnizken laf soktugunda da "hi hi evet oyle" cevabini ver. Konuyla alakasiz bile olsa hep ayni cevabi ver. Kudursun.

ulaşamamış nasıl ulaşamadıysa telefonu kapalı değildi sonuçta,cesare edememsi için nasıl davranacağımı bilmiyorum işte

giymycek o kazağı zaten nisanlım giymem dedi yani,ama bana getirmesini istiycem istesem abartmış mı olurum acaba

giymycek o kazağı zaten nisanlım giymem dedi yani,ama bana getirmesini istiycem istesem abartmış mı olurum acaba

giymem dediyse getirmesine gerek yok aslında :26:

siz sadece size laf sokmaya kalkıştığında gereken cevapları verseniz haddini bilecektir zaten

Bence sen de laf sok sessz kalma.sustukca daha cok ugrasr senle.sen de sinirinle kalirsn...cogu zamanda duvar muamelesi haddini bilsn

giymem dediyse getirmesine gerek yok aslında :26:

siz sadece size laf sokmaya kalkıştığında gereken cevapları verseniz haddini bilecektir zaten

cevabını veriyorum zaen ama laf sokma konusunda onun kadar becerikli değilim o yüzden sinir oluyorum

Nisanlina da sikayet etme en bastan gucsuz bi profil cizme kendine.aklinla yen o kadini...

ayyy gıcııkkkkk çok sinir bozucuuuymuş eltin ben en sonunda dayanamaz yolardım onuu ahh sen bana getir onu ben bi güzel saç baş yolayım . Fesat kibirliii gıcıkkk şey ya . sinir bozucu gülüş ve bakış vardır ya ondan yap sen nişanlına da söyle onun yanında seni övsün sende o laf soktuğunda keyfini bozma aksine çok mutlu gözük kü kıskançlıktan çatlassın piss

yani soğuk konuşuyorum zaten yüz vermiyorum da ama hep aynı hep aynı onun olduğu yerde olmak istemyorum artık

kız şimdi klasik elti kıskançlıklarına girdi işte canım sizden önce evlendi ya onun gibi olmaycağını<ı , aklınca onun yerini alamayacağını zı, o ailenin onu daha çok sevdiğini size gösterme ve kendini ön plana çıkarmak için yapılan davranışlar iştee
:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak etme bu yapmack tavirlari nisanlini da artk sinir edick.madem abi sini o kadar seviyo nisanlisina saygi duyacak.nisanlin cok sessz kalmaz...

al yol valla benim bazen öyle saflığım tutuyo ki isteseydim yemeğe göndermezdim nisanlımı ama git dedim nasıl pişmanım
ztn bozuntuya vermiyorum takmıyomuş gibi görünüyorum da takıyorum

Merak etme bu yapmack tavirlari nisanlini da artk sinir edick.madem abi sini o kadar seviyo nisanlisina saygi duyacak.nisanlin cok sessz kalmaz...

işte sorun şu ki kız bu laf sokmalarını biz yanlızken yapıyo,onların yanında iyi nisanlıma karsı da çok çok iyi

gerçekten öyle onu sevmeleri için kendini yırtıyo resmen
bi eltim daha var ona karşı böyle değil bi bana karşı böyle

canım şimdilik dişini sık.böyleleri nişan da attırır yuva da yıktırır.belli ki kaşınıyor hiç oralı olma.evlendikten sonra yapacagını yaparsın.şimdi sabret ve seyret.allah bildiği gibi yapsın

amin
hiç oralı olmuyorum ama nisanlımdan uzak dursun istiyorum bana böyle davranıp ona melek gibi davranmasını hazmedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…