böyle kaprisli insanlar üzerinde deneyip başarılı sonuç aldığım tek yöntem : YOK SAYMAK yani kaale almamak.
ne sinir oluyosun yaa besbelli kıskanıyor işte. kıskanan insana yapılacak en güzel şey daha çok kıskandırmak :))
o yokmuş gibi davranırdım ben olsam. bir arkadaş demişya, hangi konu olursa olsun hı hı de geç kudursun diye aynen öyle.
yaw hee hee durumları yani :) görmezden gelinmek kadar ne koyar ki bi insana, nişanlında madem senin yanında, istemezsen yemeğe gitmem, istemezsen kazağı giymem fln demiş, boşver salla gitsin.
birde şimdi böyle görmezden gel, evlenince sokarsın ne istiyosan :))
valla çok terbiyesiz olacak ama sana bi anımı anlatayım. benimde eşimi kıskandığım biri vardı. kadına eşim abla diyor ama kadın benden hiç hoşlanmıyor. hatta eşimle çıkmaya başlamadan önce aramız iyiydi, biz bi başladık baş düşman oldu neyse.. uzun bi süre küs kaldık bunla, düğünde barıştık, bu arada kendisi bi yatak firmasında çalışıyor, bizim yatak odasınada ordan yatak aldı eşim. düğünden sonra bi araya gelindi, bana parfüm satmaya çalışıyor birde işte yeni evlilikten fln konuşuyoruz, ben çok fazla parfüm kullanmıyorum dedim, yatarken sıkıyorum sadece o da eşim istiyo diye yoksa aklıma bile gelmez dedim. hem parfüm kokusuyla uyuyamıyorum ama sizden alınan yataklar öyle şahaneymiş ki dedim, süper zaman geçiyo üstünde dedim, uyuyorkende uyanıkkendeD ( utandım : ) ) kadın resmen kudurdu ama ne diyebilir ki,.. benim en çok zevk aldığım şeylerdendir beni kıskanan birini daha çok kıskandırmak. hayatta uzaklaşmak istemem yanından daha çok sinirleri bozulsun diye. bunda başka şeyler vardıda küs kaldık yani ama barışır barışmaz ben yapacağımı yaptım D
Elti konusunda sizi göreceğimi tahmin etmiştim
Lorenacım öncelikle hayırlı olsun .
Sende alttan alttan laf vur .
Gizliden gizliye .
Ama sakın ha kalabalıkta bir şey yapma .
Herkes seni haklı bilsin sessiz sakin bilsin .
aslında yapılacak tek bir şey var saçını şöyle eline dolayıp sallayıp sallayıp duvara fırlatmak
ama kaderin ona atacağı tokat yanında az kalır.azgın sirke köpüne zarar
Senden önce hizmete koşmasını ben olsam garipsemem, yardım ediyo sanırım ne bileyim. Çok ta önemli bişey değil zaten tatlıyı kimin kestiği
Bence siz ikinizde birbirinizden hoşlanmamışsınız
Merhaba-merhaba ile sınırlı kalsa iyi olur muhabbetiniz
Aa çok sevindim canım.
Ne ara nişanlandın :)
Allah tamamına erdirsin.
Eltine gelince,alttan alma bence.O laf vurunca sende kendini ezdirme,espriye vurarak laf sok
Kaç yıllık evli eltin ?
Ben öz abime bu kadar yapışmam ama kimisi bilmem kaç yıllık gelinim diye eşinin ailesine yapışabiliyo, yeni elti adayını da rakip görüp gaza gelebiliyomuş
Aaaahhh aah,keşke nişanlanmadan önce büyümeyi,olgunlaşmayı,okullarınızı bitirip hayat yolunda önce kendi ayaklarınız üzerinde duracak duruma gelmeyi deneseniz,hiçbiriniz ne böyle şeylere takılırsınız,ne nişanlınızın evine sık sık gitme gereği duyarsınız ne deeltiler yarış içinde olursunuz.
Lorena bukadar kıskançlığa rağmen nişanlandınız ha helal olsunnişanlın öğrencileriyle konuşuyor diye ortalığı yıkıyodun nasıl sesssiz kalıyosun şaşırdım gerçekten :26: neyse eltin yarışa girmiş belliki salla
Bu var ya hakikaten süper, kaynayıp kaynayıp taşıp kendi sönüyor karşıdaki. Laf sokuşturmasını aynı şekilde karşılayacak fıtratta değilsen safa yatıp aptala vurmak da bir yöntem. O zaman tartışma çıkma riski de olmuyor tabi karşındakinin aklından zoru yoksa. Zaten yalnız olduğunuzda laf sokuyorsa o zamanlarda anlamıyora vurmakta bir sakınca yok bence, bırakın sizi muhatabı sansın siz de onun çırpınmasını seyre durun. Allah yardımcınız olsun insanlar çok garip ama zamanla bu konuları aşmanız için bu tip olaylarla karşılaşıyorsunuzdur, tecrübe oluyor diyelim. Başa dönecek olursak yaramazlıkta sınırları zorlayan bir çocuktan tutun da sinirleri bile bile zorlayan bir yetişkine kadar hemen hemen herkeste tutan yöntem yok saymaktır. Önce daha fazla abartırlar tepki alamayınca sönmeye başlarlar. Nişanınız hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. sabır dileklerim ve sevgilerimle
LoreNa
kıskanc olduğunu düşünüyorum aşırı
fakat bu konudaki düşüncem farklı
sanırım haklısın , kendini seninle yarışır duruma sokuyor anladığım kadarıyla,
ama tatlı koymasında bişey yok sen telefona gitmişin oda kalkmış koymuş
fakat yemege davet edişi çok kaba
küçükmü senden neden nişanlına abi diyor?
evt normalde cok kıskancım herkes biliyo ama buna rağmen iyi sabrediyorum
tatlı koyması bi örnek ztn ona gelene kdr çok şey var
benden 2 yaş küçük ama fesatlık yaşı baya bi büyük
Yani ilerde bende eltimi kıskanırımda kaynanamdan filan yani
kaynımı kıskanmam
neden abi diyor yahu benım 2 yaş küçük kaynım ismimle 8-9 yaş küçük kaynım ismimle bende abimin eşine ismimle hitap ediyorum
sanırım ufaklık sevimli olmaya çalışıyor
Sen örgü örmeyi bilmezsin dediğinde verdiğin cevap ne kadar vasat kalmış onunkinin yanında, fark ettin mi?
Örgü örmekle tamam olunmuyor gibi bir cevapla onu sindiremezsin.
Biraz daha çalış bence bu konuda.
Sabredecek şey yok aslında. Hiç moral bozma.
Dalga geç onunla sen de.
Ama sertçe değil.
Kahkaha at mesela o sana sinirini bozan bir şey dediğinde.
Umursanmamak karşındakini delirtir. Onu kullan.
Arada da güzel, sıkı cevaplar yapıştır, tamamdır.
Seninle uğraşılmayacağını görmüş olsun.
yazının sonuna dogru kendimi ve sizi sucladım, cocugun gercek kız kardesiymis kıskanmıs işte, hemen art niyetlisin diye...
ama tekrar başa baktım ki...
ay tam bir kabus!
bence istedigini desin, gülün gecin, hiiiiic aldırıs etmeyin,
sizi kendine denk goruyor ki aklı sıra laf sokarak uste cıkacak,
bu fırsatı vermeyin, ufak cocukların sayıklaması gibi, duymazdan gelin heee diyip gecin,
bu kadar kazak orecek kadar ilgi de sacma, elti degil kuma gibi davranıyor, seviyesiz!
evlenince bakalım ne yapacak,
nisanlınıza da sikayete gerek yok, herkes durumun farkındadır,
kendi evinize gecince bakalım ne diyip arayabilecek, kapıdan rahatca iceri girebilcek mi...
simdilik sadece sabır...
çirkinleşmeden onun seviyesine düşmeden kendini ezdirmemeye bak.mesela arayıp abi biyeremi gel dedi.10 dk 5 dk yada gitmesine yakın mesaj çekersin kusura bakma canım bizim planımız var.bitti..bi kaç defa olunca zaten kendi kudurur.yollamazsın olur biter.laf mı sokuyor sanki duymamış gibi davran tınlamıyo gibi..senin umursamamış hallerin onu daha çok zedeler..ne insanlar var ya.
senin nişanlına neden kazak örüyor ki. Başka işi mi yok!
yazının sonuna dogru kendimi ve sizi sucladım, cocugun gercek kız kardesiymis kıskanmıs işte, hemen art niyetlisin diye...
ama tekrar başa baktım ki...
ay tam bir kabus!
bence istedigini desin, gülün gecin, hiiiiic aldırıs etmeyin,
sizi kendine denk goruyor ki aklı sıra laf sokarak uste cıkacak,
bu fırsatı vermeyin, ufak cocukların sayıklaması gibi, duymazdan gelin heee diyip gecin,
bu kadar kazak orecek kadar ilgi de sacma, elti degil kuma gibi davranıyor, seviyesiz!
evlenince bakalım ne yapacak,
nisanlınıza da sikayete gerek yok, herkes durumun farkındadır,
kendi evinize gecince bakalım ne diyip arayabilecek, kapıdan rahatca iceri girebilcek mi...
simdilik sadece sabır...
biz okullarımızı zaten bitirdik.
ayrıca bunu olgunlukla yaşla ilgisi yok insan herşekilde karşılaşabiliyo bu tarz olaylarla,kendi kendime gitmiyorum zatennişanlımın annesi çağırıyo bende gidiyorum
mrb hanımlar,3 hafta önce nişanım oldu bayadır da kıskançlık yüzünden kavga etmiyoruz.artık nişanlımın ailesine daha sık gitmeye başladım ve her gittiğimde nişanlımın kardeşinin eşi orada oluyo evleri ayrı fakat çok sık gidip geliyo kız ne zaman beni görse bi laf sokma derdinde artık o kadar bıktım ki hatırlayanlar bilir daha öncede böyle bi konu açmıştım yine benimle uğraşmıştı hala uğraşıyo
ama bşy farkettim herkesin içinde normal konuşuyo yanlız kalınca laf sokmaya başlıyo en son olaylar şöyle oldu, sınavla ilgili konuşuyoduk ben düşük bi not aldım alesden o 70 aldı dediki ya bu sınavda zeki olan kazanıyo işte zeka olmayınca yapamıyo dedi.dedim ne alakası var zekayla adamın birinde zeka olmaz ama şansından yapar dedim ..
Mesela nişanlımın annesi bşy istiyo bende hemen atlıyo çıldırıyorum ya geçen gün yine onlardaydık yemek yedik kadıncağız bana dediki
tatlıyı da sen kes de koy kızım tmam dedim o ara telefonum çaldı gittim cvp verdim 2 dk olmadı bi geldim mutfağa kız almış koyuyo tatlıları sinir oldum.
O kadar çok şey varki anlatamam size geçen gün kız nişanlıma kazak örüp getirmiş içten giyilen kazaklar varya onlardan yani sürekli beni uzaklaştırıp onlarla iyi olmaya çalışıyo sanırım..bakıyodum kazağa sen şimdi bilmiyosundur örgü filan bende olmasam yandı abim dedi.bende ne alakası var örgü örmekle tmam olunmuyo dedim
yani eminim sizede olmuştur hani anlarsınız ya birinin size karşı art niyetli olduğunu bu kz öyle işte
nişanlımın annesi şehir dışındaydı br haftalığına o yüzden evde yemek yapan yok işte arabayla okula gidiyoduk telim çaldı o kız arıyo efendim ddim,mrb cnm abimi verirmisin dedi,şok oldum yani insan bi nasılsın filan der değil mi direk böyle söyledi bende acil bşy oldu sandım verdim telefonu ama duyuyorum yani abi nasılsın diye sordu bu akşam bize yemeğe bekliyorum bak gel mutlaka dedi oda tmam dedi.
Ama tabi nişanlmda durumun farkında istemezsen gitmem dedi ben git dedim aptal gibi ya.
Onu şikayet etmiş olmakda istemiyorum çünkü suçlu olurum diye korkuyorum ama sürekli böyle nişanlıma karşı o kadar iyiki abi abi diye peşinden ayrılmıyo ama bana karşıda bir o kadar art niyetli ben ondan önce de vardım ama herkesi sahiplenmiş gibi davranıyo sinir oluyorum ya nasıl davranıcağımı şaşırdım artık
Bunun olgunlukla yaşla bal gibi ilgisi var canım.Ama bunu biraz daha yaşın büyüdükçe,yıllar ilerledikçe anlayacaksın.Şimdi ne desem boş.O zaman geldiğinde bugünkü takıntılarına güleceksin.Sen sınavlardan bahsettiğin için okuduğunu düşündüm.Evlenmeden önce iş hayatının kesinlikle yerine oturmuş olması lazım.İster kendi kendine git,ister kayınvaliden çağırsın.Ben ne şekilde gittiğinde değilim.Bak anlatmak istediğimi bile anlayamıyorsun.Neyse mutluluklar.
merak ettim bi değişiklik var mı ? Naptın ?
Kazağı yok et.
Telefonu yok et.
Mümkün olduğunca laf sok.
Böyle ömür mü geçer Lorena?
Bırak artık insanlar bana şunu yapıyor , bunu yapıyor demeyi. O kadar kıskançlığına rağmen nişanlanmışsınız böyle davranırsan ayrılmanız an meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?