Değmez aslında ama yine de çok sinirliyim

Ben olsam umursamazdım. Daha doğrusu içten içe kızsam bile herhangi bir tepki vermezdim. Çünkü sizi sinirlendiğini gördüğü sürece amacına ulaştığını anlayacak. Güler geçerdim. Laf sokmaya çalıştığında da hafifçe gülümser giderdim.

böyle kaprisli insanlar üzerinde deneyip başarılı sonuç aldığım tek yöntem : YOK SAYMAK yani kaale almamak.

kesinlikle yapılcak şey görmezden gelmek, kaale almamak diye düşünüyorum.
Ayrıca şu ales meselesi komik geldi ya... Aldığı 70 puanla mı hava atmaya çalışıyo:))Eğer 70 alıp kendini zeki görüyorsa, pek te zeki olmadığının ispatıdır! :)

aynen öyle yapıyorum hiç umursamıyorum ama içten içe sinir oluyorum işte,daha çok kıskansınbencede:)

teşekkür ederim cnm
yok kalabalıkta normaliz bşy yok yanlız kalınca başlıyo bende veriyorum cevabını

aslında yapılacak tek bir şey var saçını şöyle eline dolayıp sallayıp sallayıp duvara fırlatmak

ama kaderin ona atacağı tokat yanında az kalır.azgın sirke köpüne zarar

ah ahh çok isterdim bu dediğini yapmayı ancak öyle akıllanır bu tipler

evt hoşlanmadık bencede,bencede en iyisi mrb mrb ama nisanlımda öyle olsun istiyorum ona yapışıyo resmen

Aa çok sevindim canım.
Ne ara nişanlandın :)
Allah tamamına erdirsin.
Eltine gelince,alttan alma bence.O laf vurunca sende kendini ezdirme,espriye vurarak laf sok

çok teşekkür ederim cnm benim daha 3 hafta oldu:)
verebildğim kdr cevabını veriyorum cnm ama insan sinir oluyo işte

Kaç yıllık evli eltin ?
Ben öz abime bu kadar yapışmam ama kimisi bilmem kaç yıllık gelinim diye eşinin ailesine yapışabiliyo, yeni elti adayını da rakip görüp gaza gelebiliyomuş

çok yeni geçtiğimiz yaz evlendiler,görücü üsülü oldu hemen evlendiler zaten kız onlara artık benim tek ailem sizsiniz demiş..

biz okullarımızı zaten bitirdik.
ayrıca bunu olgunlukla yaşla ilgisi yok insan herşekilde karşılaşabiliyo bu tarz olaylarla,kendi kendime gitmiyorum zatennişanlımın annesi çağırıyo bende gidiyorum

yok aslında sessiz kalmadım ilk başlarda kızın bu davranışlarını şikayet etmiştim işanlıma tabi o zaman sevgilimdi,ama baktım olmuyo çünkü arada kardeşi var,şimdi bşy demiyorum o farkına varıyo ve beni koruyo kıza karşı dikkatli davranıyo

yoksa ben aynıyım yani öğrencilerle sohbet mohbet yok

cok sağolun tşk ederim,dediğiniz gibi yok saymak en iyisi de ben yok saydıkça bu defa kız nisanlıma yapışıyo sinir oluyorum şimdi ben diyemem ki kızla gerek olmadıkça konuşma çünkü biliyorum ki dediğimd e tartışırız ben kötü olurum,şimdi mesela bazı şeylerin farkında o ayrı ama nisanlıma sorsalar kızı,iyi biri der onun için çünkü melek gibi davranıyo ona karşı saf nisanlımda anlamıyo onun ikiyüzlü olduğunu

LoreNa
kıskanc olduğunu düşünüyorum aşırı
fakat bu konudaki düşüncem farklı
sanırım haklısın , kendini seninle yarışır duruma sokuyor anladığım kadarıyla,
ama tatlı koymasında bişey yok sen telefona gitmişin oda kalkmış koymuş
fakat yemege davet edişi çok kaba
küçükmü senden neden nişanlına abi diyor?

evt normalde cok kıskancım herkes biliyo ama buna rağmen iyi sabrediyorum
tatlı koyması bi örnek ztn ona gelene kdr çok şey var
benden 2 yaş küçük ama fesatlık yaşı baya bi büyük

evt normalde cok kıskancım herkes biliyo ama buna rağmen iyi sabrediyorum
tatlı koyması bi örnek ztn ona gelene kdr çok şey var
benden 2 yaş küçük ama fesatlık yaşı baya bi büyük

Yani ilerde bende eltimi kıskanırımda kaynanamdan filan yani
kaynımı kıskanmam
neden abi diyor yahu benım 2 yaş küçük kaynım ismimle 8-9 yaş küçük kaynım ismimle bende abimin eşine ismimle hitap ediyorum
sanırım ufaklık sevimli olmaya çalışıyor

Sen örgü örmeyi bilmezsin dediğinde verdiğin cevap ne kadar vasat kalmış onunkinin yanında, fark ettin mi?
Örgü örmekle tamam olunmuyor gibi bir cevapla onu sindiremezsin.
Biraz daha çalış bence bu konuda.

Sabredecek şey yok aslında. Hiç moral bozma.
Dalga geç onunla sen de.
Ama sertçe değil.
Kahkaha at mesela o sana sinirini bozan bir şey dediğinde.
Umursanmamak karşındakini delirtir. Onu kullan.
Arada da güzel, sıkı cevaplar yapıştır, tamamdır.
Seninle uğraşılmayacağını görmüş olsun.

hani bide x abi dese tmam abi diyo sanki öz abisi
sevimli olmak ne kelime bi görsen gözlerine girecek diye yapmadığı kalmıyo tmam yapsında kayınvalidesine kayınpederine yapsın nisanlıma niye yapıyo

evt farkındayım o daha ağır laflar hakediyo ama beceremiyorum işte yada o an o kadar sinirleniyorum ki söyleyecek söz bulamıyorum
bu yüzden konu açtım zaten tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istiyorum

çirkinleşmeden onun seviyesine düşmeden kendini ezdirmemeye bak.mesela arayıp abi biyeremi gel dedi.10 dk 5 dk yada gitmesine yakın mesaj çekersin kusura bakma canım bizim planımız var.bitti..bi kaç defa olunca zaten kendi kudurur.yollamazsın olur biter.laf mı sokuyor sanki duymamış gibi davran tınlamıyo gibi..senin umursamamış hallerin onu daha çok zedeler..ne insanlar var ya.

senin nişanlına neden kazak örüyor ki. Başka işi mi yok!

Son düzenleme:
yazının sonuna dogru kendimi ve sizi sucladım, cocugun gercek kız kardesiymis kıskanmıs işte, hemen art niyetlisin diye...
ama tekrar başa baktım ki...

ay tam bir kabus!
bence istedigini desin, gülün gecin, hiiiiic aldırıs etmeyin,
sizi kendine denk goruyor ki aklı sıra laf sokarak uste cıkacak,
bu fırsatı vermeyin, ufak cocukların sayıklaması gibi, duymazdan gelin heee diyip gecin,

bu kadar kazak orecek kadar ilgi de sacma, elti degil kuma gibi davranıyor, seviyesiz!

evlenince bakalım ne yapacak,
nisanlınıza da sikayete gerek yok, herkes durumun farkındadır,
kendi evinize gecince bakalım ne diyip arayabilecek, kapıdan rahatca iceri girebilcek mi...
simdilik sadece sabır...

çok dogru...................

[/QUOTE]

cok sağolun tşk ederim,dediğiniz gibi yok saymak en iyisi de ben yok saydıkça bu defa kız nisanlıma yapışıyo sinir oluyorum şimdi ben diyemem ki kızla gerek olmadıkça konuşma çünkü biliyorum ki dediğimd e tartışırız ben kötü olurum,şimdi mesela bazı şeylerin farkında o ayrı ama nisanlıma sorsalar kızı,iyi biri der onun için çünkü melek gibi davranıyo ona karşı saf nisanlımda anlamıyo onun ikiyüzlü olduğunu[/QUOTE]

bazı şeylerin farkında olması da güzel zamanla daha iyi görecektir çoğu şeyi sizin sabrınızın tükendiği bir yerde kendinizi tutmaya çabalarkenki ufak tefek davranışınızdan ya da ne bileyim ister istemez dışınıza vuran ifadenizden görüp anlamaya başlaması sizin söylemenizden çok daha etkili olacaktır zaten. Dualarım sizinle biraz sabır biraz zaman tüm güzellikler siz, sevdikleriniz ve sevenlerinizle olsun AMİN

yok zaten daha önce arayıp biyere çağırdığını görmedim ben ama belkide aramştır bilmiyorum,zaten artık telefon numarasının olması bile batıyo bana

senin nişanlına neden kazak örüyor ki. Başka işi mi yok!

yok demek ki

o kazağı isteyip yok etmeyi düşünüyorum zaten ama bilmiyorum
tabi şikayet etmycem ama nisanlıma karşı o kadar iyi o kadar iyi ki nasıl farkına varıcak bilmiyorum yani
evt sabrediyorum umursamıycam

cok sağolun tşk ederim,dediğiniz gibi yok saymak en iyisi de ben yok saydıkça bu defa kız nisanlıma yapışıyo sinir oluyorum şimdi ben diyemem ki kızla gerek olmadıkça konuşma çünkü biliyorum ki dediğimd e tartışırız ben kötü olurum,şimdi mesela bazı şeylerin farkında o ayrı ama nisanlıma sorsalar kızı,iyi biri der onun için çünkü melek gibi davranıyo ona karşı saf nisanlımda anlamıyo onun ikiyüzlü olduğunu[/QUOTE]

bazı şeylerin farkında olması da güzel zamanla daha iyi görecektir çoğu şeyi sizin sabrınızın tükendiği bir yerde kendinizi tutmaya çabalarkenki ufak tefek davranışınızdan ya da ne bileyim ister istemez dışınıza vuran ifadenizden görüp anlamaya başlaması sizin söylemenizden çok daha etkili olacaktır zaten. Dualarım sizinle biraz sabır biraz zaman tüm güzellikler siz, sevdikleriniz ve sevenlerinizle olsun AMİN [/QUOTE]

çok sağol inşAllah

biz okullarımızı zaten bitirdik.
ayrıca bunu olgunlukla yaşla ilgisi yok insan herşekilde karşılaşabiliyo bu tarz olaylarla,kendi kendime gitmiyorum zatennişanlımın annesi çağırıyo bende gidiyorum

Bunun olgunlukla yaşla bal gibi ilgisi var canım.Ama bunu biraz daha yaşın büyüdükçe,yıllar ilerledikçe anlayacaksın.Şimdi ne desem boş.O zaman geldiğinde bugünkü takıntılarına güleceksin.Sen sınavlardan bahsettiğin için okuduğunu düşündüm.Evlenmeden önce iş hayatının kesinlikle yerine oturmuş olması lazım.İster kendi kendine git,ister kayınvaliden çağırsın.Ben ne şekilde gittiğinde değilim.Bak anlatmak istediğimi bile anlayamıyorsun.Neyse mutluluklar.

merak ettim bi değişiklik var mı ? Naptın ?

bence yok çünkü herkes yaşıyo bu tür şeyleri yani takıntı yapmıyorum ki ister istemez canı sıkılıyo insanın,sizde beni anlayamıyorsunuz tşk ederim.

merak ettim bi değişiklik var mı ? Naptın ?

bi değişiklik yok ,yani ben görmezden gelicem onu artık

Kazağı yok et.
Telefonu yok et.
Mümkün olduğunca laf sok.
Böyle ömür mü geçer Lorena?
Bırak artık insanlar bana şunu yapıyor , bunu yapıyor demeyi. O kadar kıskançlığına rağmen nişanlanmışsınız böyle davranırsan ayrılmanız an meselesi.

böyle ömür mü geçer derken?benim zaten bişy yaptığım yok kızıda ne şikayet ediyorum ne ciddiye alıyorum nasıl davranıyomuşum anlayamadım
ayrıca kim böyle birşeyle karşılaşsa sinir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…