al yol valla benim bazen öyle saflığım tutuyo ki isteseydim yemeğe göndermezdim nisanlımı ama git dedim nasıl pişmanım
ztn bozuntuya vermiyorum takmıyomuş gibi görünüyorum da takıyorum
amin
hiç oralı olmuyorum ama nisanlımdan uzak dursun istiyorum bana böyle davranıp ona melek gibi davranmasını hazmedemiyorum
amin
hiç oralı olmuyorum ama nisanlımdan uzak dursun istiyorum bana böyle davranıp ona melek gibi davranmasını hazmedemiyorum
bir videoda görmüştüm ağzını banu alkan gibi yaparal eşime üzüm yedirmeye çalışıyordu.midem kalkmıştı.ben yoktum o zaman ortada.böyleleri erkek delisi oluyor.
yuhh yaniii bunların eşleri de bakıyor öyle trene bakar gibi
canım şimdilik dişini sık.böyleleri nişan da attırır yuva da yıktırır.belli ki kaşınıyor hiç oralı olma.evlendikten sonra yapacagını yaparsın.şimdi sabret ve seyret.allah bildiği gibi yapsın
Elti konusunda sizi göreceğimi tahmin etmiştim
aslında yapılacak tek bir şey var saçını şöyle eline dolayıp sallayıp sallayıp duvara fırlatmak
ama kaderin ona atacağı tokat yanında az kalır.azgın sirke köpüne zarar
Aaaahhh aah,keşke nişanlanmadan önce büyümeyi,olgunlaşmayı,okullarınızı bitirip hayat yolunda önce kendi ayaklarınız üzerinde duracak duruma gelmeyi deneseniz,hiçbiriniz ne böyle şeylere takılırsınız,ne nişanlınızın evine sık sık gitme gereği duyarsınız ne deeltiler yarış içinde olursunuz.
Bu var ya hakikaten süperböyle kaprisli insanlar üzerinde deneyip başarılı sonuç aldığım tek yöntem : YOK SAYMAK yani kaale almamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?