Değmez aslında ama yine de çok sinirliyim

al yol valla benim bazen öyle saflığım tutuyo ki isteseydim yemeğe göndermezdim nisanlımı ama git dedim nasıl pişmanım
ztn bozuntuya vermiyorum takmıyomuş gibi görünüyorum da takıyorum

gül geç sen onun hareketlerine çok çocuksu kıskanç fesat de aldırma canım de sen nişanlına sen sanki takmıomuşun gibi ben aldıırış etmiyorum ona falan de ki nişanlın daha bi korumacı olsun ve zayıf gözükmezsin . Dediğim gibi yap küçümser bakışlar ve küçümser gülüş at arkanı dön git :) işte bu onu deli divane edicektir. kaynana giderken en güzel yaptığın keki yap götür onun olduğu gün nişanlndan övsün ellerin çok lezzetli yapıo gibii :) ahhh o eltinin içi içini yerr :) kısasa kısas yani huuu huuuu

amin
hiç oralı olmuyorum ama nisanlımdan uzak dursun istiyorum bana böyle davranıp ona melek gibi davranmasını hazmedemiyorum

bir videoda görmüştüm ağzını banu alkan gibi yaparal eşime üzüm yedirmeye çalışıyordu.midem kalkmıştı.ben yoktum o zaman ortada.böyleleri erkek delisi oluyor.

bir videoda görmüştüm ağzını banu alkan gibi yaparal eşime üzüm yedirmeye çalışıyordu.midem kalkmıştı.ben yoktum o zaman ortada.böyleleri erkek delisi oluyor.

yuhh yaniii bunların eşleri de bakıyor öyle trene bakar gibi

ne sinir oluyosun yaa besbelli kıskanıyor işte. kıskanan insana yapılacak en güzel şey daha çok kıskandırmak :))

o yokmuş gibi davranırdım ben olsam. bir arkadaş demişya, hangi konu olursa olsun hı hı de geç kudursun diye aynen öyle.

yaw hee hee durumları yani :) görmezden gelinmek kadar ne koyar ki bi insana, nişanlında madem senin yanında, istemezsen yemeğe gitmem, istemezsen kazağı giymem fln demiş, boşver salla gitsin.

birde şimdi böyle görmezden gel, evlenince sokarsın ne istiyosan :))

valla çok terbiyesiz olacak ama sana bi anımı anlatayım. benimde eşimi kıskandığım biri vardı. kadına eşim abla diyor ama kadın benden hiç hoşlanmıyor. hatta eşimle çıkmaya başlamadan önce aramız iyiydi, biz bi başladık baş düşman oldu neyse.. uzun bi süre küs kaldık bunla, düğünde barıştık, bu arada kendisi bi yatak firmasında çalışıyor, bizim yatak odasınada ordan yatak aldı eşim. düğünden sonra bi araya gelindi, bana parfüm satmaya çalışıyor birde işte yeni evlilikten fln konuşuyoruz, ben çok fazla parfüm kullanmıyorum dedim, yatarken sıkıyorum sadece o da eşim istiyo diye yoksa aklıma bile gelmez dedim. hem parfüm kokusuyla uyuyamıyorum ama sizden alınan yataklar öyle şahaneymiş ki dedim, süper zaman geçiyo üstünde dedim, uyuyorkende uyanıkkende D ( utandım : ) ) kadın resmen kudurdu ama ne diyebilir ki,.. benim en çok zevk aldığım şeylerdendir beni kıskanan birini daha çok kıskandırmak. hayatta uzaklaşmak istemem yanından daha çok sinirleri bozulsun diye. bunda başka şeyler vardıda küs kaldık yani ama barışır barışmaz ben yapacağımı yaptım D

Elti konusunda sizi göreceğimi tahmin etmiştim

Lorenacım öncelikle hayırlı olsun .
Sende alttan alttan laf vur .
Gizliden gizliye .
Ama sakın ha kalabalıkta bir şey yapma .
Herkes seni haklı bilsin sessiz sakin bilsin .

aslında yapılacak tek bir şey var saçını şöyle eline dolayıp sallayıp sallayıp duvara fırlatmak

ama kaderin ona atacağı tokat yanında az kalır.azgın sirke köpüne zarar

Öyle tabii .
Adres verin gizliden gizliye halledeyim eltileri ben
Ah bu elti konuları beni de çok sıkıyor ya neyse .
Sevgilimin yengesi de az fena değil .

Senden önce hizmete koşmasını ben olsam garipsemem, yardım ediyo sanırım ne bileyim. Çok ta önemli bişey değil zaten tatlıyı kimin kestiği
Bence siz ikinizde birbirinizden hoşlanmamışsınız
Merhaba-merhaba ile sınırlı kalsa iyi olur muhabbetiniz

böyle kaprisli insanlar üzerinde deneyip başarılı sonuç aldığım tek yöntem : YOK SAYMAK yani kaale almamak.

Aa çok sevindim canım.
Ne ara nişanlandın :)
Allah tamamına erdirsin.
Eltine gelince,alttan alma bence.O laf vurunca sende kendini ezdirme,espriye vurarak laf sok

Kaç yıllık evli eltin ?
Ben öz abime bu kadar yapışmam ama kimisi bilmem kaç yıllık gelinim diye eşinin ailesine yapışabiliyo, yeni elti adayını da rakip görüp gaza gelebiliyomuş

Aaaahhh aah,keşke nişanlanmadan önce büyümeyi,olgunlaşmayı,okullarınızı bitirip hayat yolunda önce kendi ayaklarınız üzerinde duracak duruma gelmeyi deneseniz,hiçbiriniz ne böyle şeylere takılırsınız,ne nişanlınızın evine sık sık gitme gereği duyarsınız ne deeltiler yarış içinde olursunuz.

Lorena bukadar kıskançlığa rağmen nişanlandınız ha helal olsun nişanlın öğrencileriyle konuşuyor diye ortalığı yıkıyodun nasıl sesssiz kalıyosun şaşırdım gerçekten :26: neyse eltin yarışa girmiş belliki salla

hakikaten ya, ben burayı atlamışım ben, bana nişanlıyken onlara gitmek çok zor geliyodu böyle yeni gelin tavırları, yapılacak işe yardım etmeler fln, evde mis gibi dinlenmek varken. valla şimdi bile çağırdıkları her yere gidiyorum nerdeyse ama zorlayarak gidiyorum kendimi. hatta düşünüyorum kaynım evlensede şu ilgi benim üzerimden kalksa diye

alesten 70 almış ama 80 alanlarda var :)

puana göre zeka belirleniyorsa..

çok yüz göz olma dediklerine yerinde ve güzel cevaplar ver..sakın bozulduğunu belli etme..

dediklerini umursamaz havalarda ol

böyle kaprisli insanlar üzerinde deneyip başarılı sonuç aldığım tek yöntem : YOK SAYMAK yani kaale almamak.
Bu var ya hakikaten süper , kaynayıp kaynayıp taşıp kendi sönüyor karşıdaki. Laf sokuşturmasını aynı şekilde karşılayacak fıtratta değilsen safa yatıp aptala vurmak da bir yöntem. O zaman tartışma çıkma riski de olmuyor tabi karşındakinin aklından zoru yoksa. Zaten yalnız olduğunuzda laf sokuyorsa o zamanlarda anlamıyora vurmakta bir sakınca yok bence, bırakın sizi muhatabı sansın siz de onun çırpınmasını seyre durun. Allah yardımcınız olsun insanlar çok garip ama zamanla bu konuları aşmanız için bu tip olaylarla karşılaşıyorsunuzdur, tecrübe oluyor diyelim. Başa dönecek olursak yaramazlıkta sınırları zorlayan bir çocuktan tutun da sinirleri bile bile zorlayan bir yetişkine kadar hemen hemen herkeste tutan yöntem yok saymaktır. Önce daha fazla abartırlar tepki alamayınca sönmeye başlarlar. Nişanınız hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. sabır dileklerim ve sevgilerimle

ayyy sinir oluyorum böyle çok bilmiş bilmiş konusan insanlara. resmen sizi kıskanıyor ve kabullenemiyor. kim bilir belki eşinizin ailesi sizi o kişi yanında övüyorsa oda tabi duyuyorsa bunları çekemiyordur. kaale almıcan kardeş. merhaba dee geç karşıya otur. bakma bile yüzüne ama hiç bakma . laflarında hııdee geçç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…