- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Merhabalar ilk kez akli basinda bir konu aciyorum cunku tum cesaretimi topladim ve dehb icin psikiyatrise gidiyorum randevum var napiliyor ne soru soruluyor ilac verirler mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ilac etki etti mi?Ben gidiyorum.
İlaç kullanıyorum.
Yapamazsak noluyor yaparsak noluyordikkat eksikliği testine girmiştim.sana sayılar sayıyor peş peşe sonra aynı sırayla senin de tekrar etmeni istiyo, kelimeler okuyor tekrar etmeni istiyo aynı sırayla. google a yazarsan çıkıyor zaten testler.ilaç verip vermemesi de senin dikkat testinin sonucuna bağlı.
Tesekkur ederim bu aklimda olucakİyi bir psikiyatr sadece sorular sormaz. Dehb için yaptıgımız belli başlı testler var. Önce onlar uygulanır, sonuçlar sizin şikayetlerinizle birleştirip karar verilir. Eğer sadece bir kaç soruyla ilaç yazarsa rica ederim yanlış oldugunu bilin ...
Valla Hacettepe kazandığıma göre etki etti sanırım.Peki ilac etki etti mi?
Ya ne guzel tebrik ederimValla Hacettepe kazandığıma göre etki etti sanırım.
Teşekkür ederim.Ya ne guzel tebrik ederim
e adı üstünde dikkat testi işte.dediklerini yapabilirsen demek ki dikkatin yerinde.yok yapamazsan aklında tutamazsan dediklerini o zaman ek başka sorgulamalar yapar yine öyle hemen ilacı dayamaz.Yapamazsak noluyor yaparsak noluyor
Tesekkir ederim |
Merhaba. Tedavi oldunuz mu? Faydasını gördünüz mü?Ben gidiyorum.
İlaç kullanıyorum.
son durum nedir?Merhabalar ilk kez akli basinda bir konu aciyorum cunku tum cesaretimi topladim ve dehb icin psikiyatrise gidiyorum randevum var napiliyor ne soru soruluyor ilac verirler mi
Gittim ama test felan yapmadi 4 aralikta bir daha gidiuorumMerhaba. Tedavi oldunuz mu? Faydasını gördünüz mü?
Tedaviye başlanmadı mı? Bende de DEHB var. Yıllardır odaklanma sorunu yaşıyorum. Yerimde duramıyorum ve sakarlık söz konusu. Bir ara Dr a gittim ritalin verdi. Çocuk düşünüyorum diye kullanmadım.Gittim ama test felan yapmadi 4 aralikta bir daha gidiuorum
BaslanmadiTedaviye başlanmadı mı? Bende de DEHB var. Yıllardır odaklanma sorunu yaşıyorum. Yerimde duramıyorum ve sakarlık söz konusu. Bir ara Dr a gittim ritalin verdi. Çocuk düşünüyorum diye kullanmadım.