DEHB icin psikiyatrise giden var mi

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhabalar ilk kez akli basinda bir konu aciyorum cunku tum cesaretimi topladim ve dehb icin psikiyatrise gidiyorum randevum var napiliyor ne soru soruluyor ilac verirler mi

dikkat eksikliği testine girmiştim.sana sayılar sayıyor peş peşe sonra aynı sırayla senin de tekrar etmeni istiyo, kelimeler okuyor tekrar etmeni istiyo aynı sırayla. google a yazarsan çıkıyor zaten testler.ilaç verip vermemesi de senin dikkat testinin sonucuna bağlı.

İyi bir psikiyatr sadece sorular sormaz. Dehb için yaptıgımız belli başlı testler var. Önce onlar uygulanır, sonuçlar sizin şikayetlerinizle birleştirip karar verilir. Eğer sadece bir kaç soruyla ilaç yazarsa rica ederim yanlış oldugunu bilin ...

dikkat eksikliği testine girmiştim.sana sayılar sayıyor peş peşe sonra aynı sırayla senin de tekrar etmeni istiyo, kelimeler okuyor tekrar etmeni istiyo aynı sırayla. google a yazarsan çıkıyor zaten testler.ilaç verip vermemesi de senin dikkat testinin sonucuna bağlı.
Yapamazsak noluyor yaparsak noluyor

İyi bir psikiyatr sadece sorular sormaz. Dehb için yaptıgımız belli başlı testler var. Önce onlar uygulanır, sonuçlar sizin şikayetlerinizle birleştirip karar verilir. Eğer sadece bir kaç soruyla ilaç yazarsa rica ederim yanlış oldugunu bilin ...
Tesekkur ederim bu aklimda olucak

Gittim ama test felan yapmadi 4 aralikta bir daha gidiuorum
Tedaviye başlanmadı mı? Bende de DEHB var. Yıllardır odaklanma sorunu yaşıyorum. Yerimde duramıyorum ve sakarlık söz konusu. Bir ara Dr a gittim ritalin verdi. Çocuk düşünüyorum diye kullanmadım.

Merhabalar,

benim 6 yaşında ilkokul 1.sınıfa giden bir kızım var. okuldan çok şikayetler alıyorum. özellikle bir arkadaşına vurma ve derste sıkılıp ayaga kalma dersin duzenini bozma öğretmeni kızdırma gibi davranışları var. istanbul anadolu yakasında gittiğiniz duyduğunuz işinin ehli bir çocuk ve ergen psikiyatristi arayışı içindeyim en acilinden. yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Back
X