17 eylül gecesi 39+5 te sancılarim basladi.1.5 saat boyunca evde sancimin duzenli hale gelmesini bekledim.1 oglum var sezeryan ile dunyaya geldi.Bu gebeligimde sezaryan sonrasi dogal dogum yapacaktim.Sancilarim iyice arttı fakat duzene girmedi.2 saat sonra bulunduğum ilçedeki devlet hastanesine gittim.Ebe,nst de bebeğin kalp atışları düşük seni asla bu şekilde gönderemem doktoru arayacagim dedi.Cok endişelendi.Nobetci doktor dışarıdan gelecekti,o gelene kadar ben kendi doktoruma ulaşırım dedim.1.5 saatlik mesafedeydik imza attım, yola çıktık, ebeyi korkunc yuz ifadesiyle geride biraktim.yolda sancılarım şiddetlendi rahmim surekli kasılıydı.Kanama başladı kanamayı da nişan ya da normal zannettim.Kusmaya ve fenalasmaya başladım.Hastaneye ulaştığımda doktorum kapıda bekliyordu.Ulastigimizda bebekte kalp atışı yoktu.Acil ameliyata alındım.Sebebi plesanta dekolman.Once ruptur sanıldı.Ameliyat esnasında ne oldugu anlaşıldı.Ultrasonda bakacak zaman yoktu .Bebegim ölü doğmus 15 dk kalp masajıyla geri döndürülmüş.üniversite hastanesine sevkedip özel bir hücre soğutucu cihaza bağladılar ve yoğun bakımda.Ne kadar hasar aldığını bilmiyoruz.Tekrar kalp durması,vefat etme ihtimali ve özürlü kalma ihtimalleri yari yarıya diyorlar.Ufak bir ihtimal de hiç sorunsuz hayata tutunması.Sizlerden bu ufacık ihtimal için dua istiyorum güzel kalpli anneler.Beni en iyi siz anlarsiniz.Aklim karmakarisik ben hasarın büyük olduğunu tahmin ediyorum çünkü çok zaman kaybettim ve uzun süre oksijensiz kaldı tahminime göre.. Oğlum öyle güzel ki...3 yasindaki abisi de onu bekliyor...Umarim bana birşeyler yazarsınız