Kk'da bazı kadınlar dikkat mi çekmek istiyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Goha mısın nesin? Benim mesajımdan rahatsız olup alıntı yapıyorsan sen de aynen bu konudaki dekolte veren kadın karakterindesin gözümde. Yürü git işine.
Tskler yani rahatsiz olmami hakli bulanlar var beni kendinizi benim yerime koyun esim gelince asarp Arayıp takan ustune ceket alabilir kapatabilir onunudeİkinciye dürtmezse üçüncüye dürter, üçüncüye dürtmezse dördüncüye...
Bu böyle sonsuza uzanan bir doğrudur, sayı doğrusu gibi. Neticede eşiniz bir "erkek" çünkü.
Onları şeytan dürter garipler şeytana uyarlar, biz kadınlar ise kuyruk sallarız(!) mesela, dekolteli arkadaşınız(!) gibi.
Kapalı bir kadının ev içinde yabancı erkek yanında dekolte degaje olması zaten ayrı bir konu, hiç girmeyeyim ona.
örtünmenin anlamı erkeklerin dikkatini çekmemek ziynet eşyalarını kapamak değil miydiHer renk biz insanlar içindir. Kapali diye niye fosforlu kullanmasin veya üzerine tunik giyerek neden jean kullanmasin. Belki esarbina uygun rujuda sürdü ne olmuş. Kuranda bile Allah detaya girmemisken neden kullar bu kadar hüküm veriyor merak ediyorum. Gerçi neden olduğu belli kimse kuranin mealini okumadığı icin. Ay dini konu yasakti muneye yakalanmadan konuyu kapatayim en iyi
Bunu bi kaç arkadaş ayni sekilde rahatsızlığını dile getirdi sadece ben degil benim aciga kapaliya saygim var acik acik giyer kapali kapali ben kimsenin özeline karisma hakkim yok ama bu konu rahatsızlık verdiği icin dile getirdimİnsanların giyim tercihlerine karışılmamasından yanayım, ünlü bir düşünürün de dediği gibi 'ben bu şekil geyinirim, o şu şekil geyinir' :) Eğer o çiftin yaşam şekli sizinkine uymuyor ve sizi bu kadar rahatsız ediyorsa görüşmeyin, herkes tıpatıp sizin kopyanız olamaz, 7 milyar insan var, herkes farklı, kardeşler bile farklı farklı, beraber yaşamayı öğrenmeliyiz. Aksi taktirde otobüste şort giydiği için kadınları tekmelemeyi kendine hak gören adamlar ortaya çıkıyor.
Size çok garip gelen bir durum başkası için hiç önemli ve dikkat çekici olmayabilir, belki eşiniz sizin kadar umursamıyordur
Genel de esinin arkadas çevresi geldiginde böyle kayinvalde tarafi geldiğinde böyle degil
Yok hayatim inanma sen o hocalara..kaş aldirmak sadece hadiste günah kuran bunu bildirmez. Yıllarca kandırıldık ve bunu anlamak için neyi okuyacağımiz belli...Renklerden bir erkek tahrik olacaksa hepsi ölsün efendim. Dar kot giyiyorsa dize kadar tunik giyer ve bunda hicbir sakınca yoktur. Hayatı sadece kadına zorlastirmislar ama kitap eşitlik diyor bazı ziynet yerleri hariç oda göğüsler özellikle. Mune cımbız getirmeden nokta koyalım gariörtünmenin anlamı erkeklerin dikkatini çekmemek ziynet eşyalarını kapamak değil miydi
hem dikkat çekmemek için örtün kapalı giyin hem 100 metre öteden görünecek renkli bir şal tak
hem erkeklerin nefsini uyandıracağından saçını kapa ama tüm bacak hatlarını ortaya çıkaran dar bir Jean giyin
kadının kaşını almaması gerektiğini belirten hocalar varken kırmızı rujla kendini süsleyen kadına izin mi veriliyor
benim bahsettiğim örtüye kendine göre yorumlayanlar ben örtünemem çünkü ne kaş almaktan vazgeçebilirim ne dikkat çekmeyecek renklerle giyinebilirim ama başına şal takan kendine örtülü diyor ve kendini cennetlik ilan ediyor ona isyanım yoksa kim hangi rengi giyerse giysin
dediğiniz gibi en iyisi konuyu kapamak
Dikkatli okursanız anlarsiniz bende acigim acik bayanim ama kendisi kapali ve basini kapatip cay verirken esinize bi baskasina nasil görünür anlayamazsiniz her yerde herkes istedigini giyer benim kimsenin giyimine birsey demeye hakkim yok şakayla karisik kapalisin ama egildiginde icin gözüküyo dedim siz dikkatli okursanız çarpıtmayin bende acigim falan diyerekUyardım demişsinizde ne dediniz anlamadım. Kapalı olmasaydı da uyarabilecekmiydiniz?
Bana haddinizi aşmışsınız gibi geldi. Açığım ama biri bana giyimimle ilgili uyarıda bulunsa sanane der ağzının payını veririm net.
Ayrıca her yerde çokça dekolte giyen bayan var ve hep olacak,gidip hepsini uyaracak mısınız böyle?
Komik olan ne ben gülünecek bi durum göremiyorum ama
Esarp takiyo onuda yukarıdan bagliyo yani istese onunu kapatabilir ama kapatmıyor bayanlar beni istediginiz kadar yalnis anlayın ben kapali madem kapatsın acacak madem acilsin bizim yanımızda yapinca rahatsiz oldumKapali olan bir kadin nasil dekolte giyer anlamadim?siz gelince saci acikmi oluyor yani bogus dekolteli penye bile giyse sal yada esarbiyla kapatmiyormu gogus bolgesini?
Beni anlayan biri daha sukurne kdr saçma tamam evinde eşi varken açık olur ama millet kayınpederinin kaynının yanında bile eşarp takarken bu kadın abartmış
Cok gitme taraftarı değilim meselâ 5 sefer cagirir gitmem en son esi esimi arayip cagirir esim kirmak istemz kabul edriz disarda görusuluyo kucuk çocukları var zor oluyo ama eskisi gibi gorumuyoruz haftada 3 sefer görüsurken simdi 10 gunde 1 görüşüyoruzpeki evlerine gitmek zorunda mısınız? tabii eşlerinizin kaç yıllık dostluğu var, kıyılmaz bu dostluğa, hele böyle kötü bir zamanda dostun kıymetini bilin.
bir gün deseniz ki "gelin dışarda kahvaltı edelim bu hafta sonu" ne derler? illa eve gelin bizde edelim diyecek tiplerden mi? (bende böyle bir kuzen var da)
kabul ederlerse görüşme sıklığını azaltır ve dışarda görüşürsünüz, arada bir de bahane uydurun siz gitmeyin, eşiniz eşiyle görüşsün, erkek erkeğe eve gideceklerini hiç sanmam zaten, büyük ihtimal biyerde bişeyler içer muhabbet ederler, sonra herkes kendi evine.
Esarp takiyo onuda yukarıdan bagliyo yani istese onunu kapatabilir ama kapatmıyor bayanlar beni istediginiz kadar yalnis anlayın ben kapali madem kapatsın acacak madem acilsin bizim yanımızda yapinca rahatsiz oldum
Merak ediyorsan yasamadan o supheye düşmezsin aklina gelmez insanin basina gelince anlar ancakdalga geçmedim ki ..
ciddi ciddi merak ediyorum bu şeytan dürtme meselesini..
nasıl dürtüyor ve özellikle de neden hep erkekleri dürtüyor?
gerçekten benden başka merak eden yok mu yahu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?