- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- 83
İçimi karartan bir konu ile karşınızdayım. Arkadaşlar bugün aynı ortamda çalıştığım ve nerdeyse amca diyeceğim adamı bana bakarken yakaladım . Yani ben sütümü sağıyorum o yüzden üst düğmelerim açık olabiliyor , aslında düğmeler açık değil ama hani iki düğme arası açılır ya o tarz bir açıklık . Adam benimle konuşurken oraya bakıyordu ve adamın bakışından ben açık olduğunu anladım düşünün artık .
Gerçekten kendimi çok kötü hissettim , bi de adet oldum bugün onunda mı etkisi var bilmiyorum . Tiksiniyorum herşeyden .
Benden ne istifade edecek azıcık görmekle de kendisine hakim olamayıp bakıyor , benden büyük kızı var bi yeri açılsa ona da mı bakıyor . Ben bu adamla aynı ortamda nasıl çalışacağım , boğazlı kazaklar mı giyeceğim yani hep . Dar giydiğimde de bakıyor kesin , tayt falan giyiyordum arada. çok tiksindim ya napıcam
Gerçekten kendimi çok kötü hissettim , bi de adet oldum bugün onunda mı etkisi var bilmiyorum . Tiksiniyorum herşeyden .
Benden ne istifade edecek azıcık görmekle de kendisine hakim olamayıp bakıyor , benden büyük kızı var bi yeri açılsa ona da mı bakıyor . Ben bu adamla aynı ortamda nasıl çalışacağım , boğazlı kazaklar mı giyeceğim yani hep . Dar giydiğimde de bakıyor kesin , tayt falan giyiyordum arada. çok tiksindim ya napıcam