deli cesareti ile yaptığım evlilik..

bence bi fakiri sevindir bi daha da bulaşma hayatının baharındasın.. boşver gitsin.. ucuz kurtulmuşsun.. seni öldürebilirdi de

Şuan kafan çok karışık belli ki, zamanla unutursun merak etme. Sen sevmiyosun bence sevdiğini sanıyosun. Resmen bıçak çekmiş sana :18: Kararından dönme canım. Böyle bi adamla yaşanmaz. Hayatını zindan eder sana. Hazır durulmuşken bunu fırsat bil ve kurtulmaya bak..

hay Allah iyiliginizi versin bu nasil bir masal boyle, sabah sabah hic gulecegim yoktu. amerikan filmlerinden esinlenilmis turk filmi izliyormus gibi hissettim kendimi

neden inanmadığınıza anlam veremedim :S:S:S neyse ya sadece paylaşmak istedim ve herkes gibi çok teşekkür ederim yalan söylediğimi yada abarttığımı söylediniz.. öenmli değil ben alıştım.. teşekkürler..

sabah sabah çok güldüm bendeeee gerçek olamaz bunlar yani teorik olarak mümkün görünmüyor :44: senaryo yazmış olmasın tutarmı diye belki test etmek istedi

insanların sıkıntılarıyla alay etmek huy olmuş ne yazıkki.. çok uzun yazdığım için ayrıntıya dahada girmek istemedim.. süpriz evliliğe gelince gerekli olan sağlık raporları tabiki yapıldı torpil yapmıyolar heralde ama insan evleniceğini aynı gün öğrenmez dimi.. fath beledysne gtrdü 21 hazran ve o gün orda yer olmadğı için eşm çok ısrar etti zeytnburnu beledyesni aradılar ve oraya gttk 1 saatte işlemler tamamlandı ve nikah kıyıldı olay bu.. süpriz değilde ne denir buna ben anlamış değilim.. günler hatta aylar öncesnden bilmiyodum yani.. cama 155 yazmaya gelnce kapılar kitli arka koltukta oturuyodum. yan arabada 34 plaka bi şoförn bana baktğnı gördüm zaten otobandaydk arka tarafa geçti elyle ne oluyo gbi bişy yaptı sadece gözlermi kırptım telefonunu gösterdi yne kırptım arkama dönmeden gayette rahat cama 155 yazdm yazmktan kastım tabiki iz çıkmıyo ama bunu okuma yazma bilen herkes anlayablr sanırım. kusura bakmayın ama hiç işim gücüm yok burda macera olsun diye hayal dünyamı anlatmıyorum yaşadıklarımı anlattım hepsi bu..

Kesinlikle verilmiş sadakan varmış. O adamdan uzak durman yetmez,
önemli olan uzak kalabilmen... Sana bir daha yaklaşmasına izin verme
kesinlikle. Kendisi keskin bir bıçak, sana zarar vermesine garanti gözüyle
bakıyorum ve senin de öyle bakmanı tavsiye ediyorum.

Ayrıca yüreğini iyi dinle, henüz kendi iç dünyanla iletişimini sağlayamamışsın
sanırım. Nasıl sana, deli gibi sevdiğine, bu denli zarar veren birini seversin.
Bana göre sen onu sevmiyorsun. Sana olan bu delilik derecesindeki tutkusu
seni cezbediyor. İyi irdele bu konuyu. Bu, tabiki benim karşıdan gördüğüm.
Bence kişi narsist değilse, kendine acı çektirmekten hoşlanmaz haliyle...

Sen kendine güzel, huzurlu, sağlıklı bir yol çiz ve kurtul bu adamdan...

bence o sevdiğin adama git tekrar...
bir daha nerde bulacaksın öyle kocayı?
bu sefer iyice bir ağzını burnunu kırmasını mı bekliyosun?
ne sevgisi ne aşkı allah aşkına ?
bir de üniversite okuyomuşsun yazık valla çok yazık...

alay ettiğimi nerden çıkardınız? ben yapılan yorumlara güldüğümü söyledim ve sizin anlattıklarınızda teorik olarak mümkün olmadığı için gerçek gibi gelmediğini yazdım açılan konulara inanmak yada inanmamak gibi bir özgürlüğüm var öle değil mi? öyle bir anlatmışsınız ki bir tek ben değil bir çok yorum yazan arkadaş film senaryosu olduğunu düşünmüş..! ''gitmeden bir kaç gün önce beni süpriz diye evlendirme dairesine götürdü hiçbirşeyden haberim yoktu'' diye siz yazmadınız mı? Açtığınız konuyu bir daha okuyun biz okuduklarımıza göre yorum yapabiliyoruz..!

Ayy nolur banada kizmayin belki bu gercek belki yalan ama sizi arabada aglaren gören baska bir araba hemde otobanda size bakiyo siz göz kirpiyosunuz, sonra size telefon gösteriyo valla ne yalan söyliyeyim benim aklima böyle bisey gelmez sanki o an hatta bi cok kisinin aklina gelmez diye düsünüyorum yani cok suphelendiyse 155 i arayim plaka falan verilir ama otobanda göz kirpmalar falan allah razi olsun ki arabadakinin gözler baya saglammin valla ben bazen otobanda ondekinin plakasini bile okuyamiyom degil arkada oturan kisinin gözünü görmek.Bi de genelde bu tur olayda benim bildigim yurdum insani bön bön bakar acaba kiz neden agliyo diye bisey duymaz ama olayi cözmeye calisir bencede yatin kalkin dua edin iyi insanlara rastlamissiniz yinede o adamdanda mumkun oldugunca uzaklasin gecmis olsun.Bi dahada maceraya kalkismazsin herhalde....

öncelikle evli bir yakınından nikahın nasıl yapıldığını öğrenmen lazım... nikah yapılacağı gün sağlık raporu alınmaz... önceden gerekli evraklar bizzat çift tarafından teslim edilir, gün istenir.

ikincisi seni gören şöförün verilmiş sadakası varmış... allahtan kaza yapmamış.. ne öyle telefon göster, göz kırpmaları takip et, iyi ki bariyerlere girmemiş adam...

Deli cesareti ile yapılmış bir evlilik mi bilemem ama
deli cesareti ile çekilmiş bir film gibi olduğu kesin :26: :26: :26:

mesaj yazdığın kısmın altında yüz ifadeleri var istediğin yüz ifadesinin üzerine tıklayıp seçebilirsin.

eşiniz psikopatın tekiymiş.
ben yazdıklarınızdan anladım, yaşayan sizsiniz sizin de farketmeniz gerekirdi.

valla anlattıkların doğruysa da yanlışsa da bir psikiyatr la görüşmeni öneririm canım.nalattıkların yanlışsa hayal dünyasında yaşıyorsun.eğer anlattıkların doğruysa durum daha vahim demekki mazoşistsin

amacım yargılamk değil şimdi arkadaşımsın gibi konuşuyorum sen bana anlattaın ve ben cvp verioyrum hem evlenmeyi kabul ediyousn hemde evliliğin gerektiği gibi davranmıyorsun kim karısını kendi evi dışındaki başka yerde kalmasına ikna olur siz çok saçma davranmışsınız evlilikte ne gerekiyorsa öle yaşayacaktınız oakadar çocukça buldum ki düşüncelerini tabiki karışacak eşin o senin şimdiki evlilikler bencillikler yüzünden ve ödün vermediğimiz için bitiyor ben hep ben yok böle bişi eşler kurallara uymalı hemen çek git aklın varsa dönme vs sen öle çocuk gibi davranıp ondan büyük fedakarlık beklemişsin ki onu sinir hastası yapmışsın eşini yani o mantıklı düşünemez hale gelmiş
bence seninle değilde daha olgun biriyle evlenseymiş eşin bu duruma düşmezmiş bence sorun sende eşine gelince ama ne olursa olsun vurmaya hakkı yok tek suçu el kaldırmak ama senin suçun çok kabarık kırılma inan bana ileride biraz daha olgunlaşınca bunlar sana da saçma gelecek sen böle davranmamlıydın ve kendine el kaldırtmamalıydın....bana kırılma sakın yargıladım diye üzülme gıcıklığına yazmadım madem düşüncelerimizi merak ediyosun benim ki bunlar öpüyorum Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…