Adını çiğdem koydum
Ya biraz daha yaratıcı olsan inanıcaz belki de,
Feriha'nın senaryosu sence de çok klasik değil mi?
Evleniceğini aynı gün öğrenmek,gelinliğin vs hazır olması:)
otobanda hiç tanımadığın bi araç sürücüsünün yol akışını,direksiyon kontrolünü bırakıp,
aksiyon filmlerine soyunup seni kurtarma çabası bla bla bla:)
Ya lütfen haftaya biri,al yazmalımı çeksin.
Çok severek takip ediyorum.
Ferihalar,emirler,hala kızları burda,
asiyeler ilyaslar,cemşitler nerde?
halep nerde ,arşın nerde:)
Biz kimiz,hangi zaman dilimindeyiz:)
insanlara iftira atmak ve gıybet edenin allah katında gidicek yeri yoktur ve malesef öyle bir hal almışısız ki alay konusu bile olabiliyo tek amacım paylaşmaktı. hepinizin çocuğu var yada ilerde olucak umarım bi gün senaryodediğiniz bu olay aklınıza gelmez:) iyi niyetle akıl veren insanlara teşekkür ediyorum. yorum almak istemiyorum. iyi günler.
Sende haklısın canım, ben sana kurtul ve sadaka ver yazdım sonra siz gerçek misiniz dedim, eger gerçeksen kurtul vs gibi yaklastım ..
Neden biliyor musun buraya gelipte saçmasapan konular acan insanların duygularını suistimal eden katleden o kadar pis insanlar var ki artık o yüzden kimse kolay kolay inanamıyor ,,, diğer yorumlarada hak vermek lazım açıkcası ...
Çok kanı bozuk insana denk geldik burda,, neler var burda neler
kıbrısta hangi üni.de okuyorsunuz.
Adını çiğdem koydum
Ya biraz daha yaratıcı olsan inanıcaz belki de,
Feriha'nın senaryosu sence de çok klasik değil mi?
Evleniceğini aynı gün öğrenmek,gelinliğin vs hazır olması:)
otobanda hiç tanımadığın bi araç sürücüsünün yol akışını,direksiyon kontrolünü bırakıp,
aksiyon filmlerine soyunup seni kurtarma çabası bla bla bla:)
Ya lütfen haftaya biri,al yazmalımı çeksin.
Çok severek takip ediyorum.
Ferihalar,emirler,hala kızları burda,
asiyeler ilyaslar,cemşitler nerde?
halep nerde ,arşın nerde:)
Biz kimiz,hangi zaman dilimindeyiz:)
bu sitede neler var bilmiyorum inanın daha yeni üye oldum kim ne yazıyo takip falan da etmiyorum. yukarda biri üniversiteye hazırlanıyo aynı zamanda kıbrısata okuyo gibi bişey yazmış ona da cevap veriyim daha önce de dediğim gibi çok uzun yazdığım için ayrıntıya girmek istemedim okuyanların kafası karışmasın diye. girne üni. veterinerlik kazandım okuyodum ve bi takım problemler yüzünden dondurmak zorunda kaldım ve istanbula döndüm ve ankara veterinerlk için hazırlanmya karar verdim üni hazırlanmam bu. neyse öenmi yok çok fazla kimseyi inandırmak zorunda değilim kimsenin başına gelmediği için saçmaladığımı düşünüyolar :) mühim değil. kafamı toparladım bir kaç gündür. inşallah yaz sonu kıbrısa gidip okuluma devam edicem orda okumaya devam edebiliceğime ihtimal vermez. uzaklaşmak iyi gelicek. mahkeme günüde yakın zaman da çıkıcak inşallah. sizede teşekkür ederim.
bu sitede neler var bilmiyorum inanın daha yeni üye oldum kim ne yazıyo takip falan da etmiyorum. yukarda biri üniversiteye hazırlanıyo aynı zamanda kıbrısata okuyo gibi bişey yazmış ona da cevap veriyim daha önce de dediğim gibi çok uzun yazdığım için ayrıntıya girmek istemedim okuyanların kafası karışmasın diye. girne üni. veterinerlik kazandım okuyodum ve bi takım problemler yüzünden dondurmak zorunda kaldım ve istanbula döndüm ve ankara veterinerlk için hazırlanmya karar verdim üni hazırlanmam bu. neyse öenmi yok çok fazla kimseyi inandırmak zorunda değilim kimsenin başına gelmediği için saçmaladığımı düşünüyolar :) mühim değil. kafamı toparladım bir kaç gündür. inşallah yaz sonu kıbrısa gidip okuluma devam edicem orda okumaya devam edebiliceğime ihtimal vermez. uzaklaşmak iyi gelicek. mahkeme günüde yakın zaman da çıkıcak inşallah. sizede teşekkür ederim.
girne amerikan üni
tamam şimdi oldu
evet girne amerikan üniversitesi var
bir önceki msjında girne üniversitesi yazdında ondan yazdaım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?