deli cesareti ile yaptığım evlilik..

Adını çiğdem koydum
Ya biraz daha yaratıcı olsan inanıcaz belki de,
Feriha'nın senaryosu sence de çok klasik değil mi?
Evleniceğini aynı gün öğrenmek,gelinliğin vs hazır olması:)
otobanda hiç tanımadığın bi araç sürücüsünün yol akışını,direksiyon kontrolünü bırakıp,
aksiyon filmlerine soyunup seni kurtarma çabası bla bla bla:)
Ya lütfen haftaya biri,al yazmalımı çeksin.
Çok severek takip ediyorum.
Ferihalar,emirler,hala kızları burda,
asiyeler ilyaslar,cemşitler nerde?
halep nerde ,arşın nerde:)
Biz kimiz,hangi zaman dilimindeyiz:)

:13:
imza

Kurtul ve sadaka ver,,, eger gerçeksen tabi

Pardon siz gerçek misiniz :)

Son düzenleme:
Konu sahibi üniversite sınavlarına hazırlandığını yazmıştı. Şimdi de başka bir konuda Kıbrıs'ta üniversitede okuduğunu yazdı :))
Bakalım uyuyana kadar ne hikayeler uyduracak...

ben inanıyorum yazdıklarına. ama lütfen sen de şuna inan yaşadıkların ve şu an hissettiklerin hiç normal değil. Öncelikle netten bağımlı kişilik bozukluğunu araştırmanı sonra da kendine iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim. bu arada o adamdan da saklan tabii. adresini falan değiştir. gazetelerin ikinci sayfasında okumayalım hikayenizi allah korusun.

insanlara iftira atmak ve gıybet edenin allah katında gidicek yeri yoktur ve malesef öyle bir hal almışısız ki alay konusu bile olabiliyo tek amacım paylaşmaktı. hepinizin çocuğu var yada ilerde olucak umarım bi gün senaryodediğiniz bu olay aklınıza gelmez:) iyi niyetle akıl veren insanlara teşekkür ediyorum. yorum almak istemiyorum. iyi günler.

Sende haklısın canım, ben sana kurtul ve sadaka ver yazdım sonra siz gerçek misiniz dedim, eger gerçeksen kurtul vs gibi yaklastım ..
Neden biliyor musun buraya gelipte saçmasapan konular acan insanların duygularını suistimal eden katleden o kadar pis insanlar var ki artık o yüzden kimse kolay kolay inanamıyor ,,, diğer yorumlarada hak vermek lazım açıkcası ...

Çok kanı bozuk insana denk geldik burda,, neler var burda neler

stokholm sendromu bu olsa gerek.
psikolojik destek alman senin için daha hayırlı olur
bu yaşadıkların hiç de basit şeyler değil
sen yaşadığın duygunun sevgi olduğunu sanıyorsun ama yanılıyorsun ablacım

ne bileyim ne desem ne yapsam nerelere gitsem
pek inanmadım açıkçası
ayrıntılar fazlasıyla sıradan
aksiyon yetersiz
gözle ieltişim,gayet başarılı
polisin olay yerine bu kadar çabuk intikal etmesi,fantastik
yani bilimkurgu tadında fantastik bir gerilim bu.

bu sitede neler var bilmiyorum inanın daha yeni üye oldum kim ne yazıyo takip falan da etmiyorum. yukarda biri üniversiteye hazırlanıyo aynı zamanda kıbrısata okuyo gibi bişey yazmış ona da cevap veriyim daha önce de dediğim gibi çok uzun yazdığım için ayrıntıya girmek istemedim okuyanların kafası karışmasın diye. girne üni. veterinerlik kazandım okuyodum ve bi takım problemler yüzünden dondurmak zorunda kaldım ve istanbula döndüm ve ankara veterinerlk için hazırlanmya karar verdim üni hazırlanmam bu. neyse öenmi yok çok fazla kimseyi inandırmak zorunda değilim kimsenin başına gelmediği için saçmaladığımı düşünüyolar :) mühim değil. kafamı toparladım bir kaç gündür. inşallah yaz sonu kıbrısa gidip okuluma devam edicem orda okumaya devam edebiliceğime ihtimal vermez. uzaklaşmak iyi gelicek. mahkeme günüde yakın zaman da çıkıcak inşallah. sizede teşekkür ederim.

bi imza da benden

kıbrısüni.leri kazanılmıyor yanlız,paral üniversite hepsi.ben kıbrısta yaşıyorum,ben burda öğrenciydim.
ayrıca girne üniversitesi diyede bir üniversite yok.

kıbrıs üni.leri kazanılmıyor,paralı üniversite hepsi.ben kıbrısta yaşıyorum,ben burda öğrenciydim.
ayrıca girne üniversitesi diyede bir üniversite yok.

tamam şimdi oldu
evet girne amerikan üniversitesi var
bir önceki msjında girne üniversitesi yazdında ondan yazdaım.

dalga mı geçiyosunuz benimle hala anlamış değilim. inanmayan herkese kimlk fotokopimi öğrenci belgemi mahkeme tebligatlarını şikayetleri falan fotopiyle gönderiyim mi napıyım. gerçekten yeter inanmadığınız bi konu hakkında yorumda yapmayın o zaman. lanet olsun nerden yazdım ya bende kendimi deli zannederdim demekki benden beter yüzlerce insan daha var. yorum istemiyorum

GERÇEKTEN SIKILDIM saçma sapan bu muhabbetten. saçmalayan biri varsa o senaryo vs vs diyen insanlar. sizin gibileri oldukça erkekler bunları daha çok yapar. lanet olsunki bi aptallık yaptım ve bedelini ödüyorum. yüzlerce konu var sevgili sitenizde gidin onlarla ilgilenin bu konuda açılmamış var sayın hayatımı toparlamaya çalışırken sadece bir kaç kişiden fikir almak istedim hepsi bu sizde sağolun ateşe körükle geliyosunuz. Evet bunların hepsi bi senaryo bende senaristim ve yeni bi dizi konusu için bunları yazdım. tüh bak tutmadı görüyomusunuz yazık onca planım vardı.. egonuzu tatmin edebildiysem mutlu oldurum.. YORUM YAPMAYIN.

Herşey tamam da kız niye senaryo yazsın zaten bi ton dizi var .. Neden inanmıyacağnız senaryo yazsın ?
Zaten bütün diziler gerçek hayattan abartılmış alıntıdır .. Suçlama yapmak ne kadar hoşunuza gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…