deli cesareti ile yaptığım evlilik..

offffffffff cnmya ne cok sey yasamıssın senı cok yıyı anlıyorum cıdden cu derce kıskanc hatta dınledıgım muzıge kadar kısakananabırı benımde hayatımda vardı ama yok artık Allah a sukurkı hep degısır dıyoruz olmuyo huylu huyundan vazgecmez sakın donme sakın !!!

hoşunuza gitmeyen yorum yazıldımı hemen beddua moduna geçiyorlar yok Allah başına versin yok evladında gör bir çoğunda aynı taktik herkesin inanıp inanmama özgürlüğü varmı? varr... şahsınıza kişiliğinize hakaret küfür varmı ? namusunuza dil uzatan varmı? bence yok !eee neyin bedduası bu ! sizin konunuza inanmayan insanlara ettiğiniz hakaretler aşağılamalar ne olacak peki ?

beddua? çok ayıp.. inanıp inanmama özgürlüğüne sözüm yok. kimseye beddua etmedim etmem de. umarım karşılaşmazsınız demek hayatta böyle şeyler olabiliyo siz inansanızda inanmasanızda ve bu gerçekler umarım başınıza gelmez ve o gün anlamazsınız senaryo mu değil mi doğru mu gerçek mi demek.. ben kimim ki insanları aşağlıyım insanın insanı aşağalama lüksü yok bu dünyada o kadar yorum yapıldı yok feriha yok emir ağzımı bozmadım. ben sadace tamam sizin dediğiniz gibi olsun bu bi hikayeyedi bende internetten buldum hoşuma gitti insanların merhametini merak ettim. yada yabancı bi film senaryosuda olabilir hatırlayamadm pek. ama olmaz dimi ferihaya özendim ben. hepiniz haklısınız. LÜTFEN BİR DELİNİN AÇTIĞI KONUYLA DAHA FAZLA İLGİLENMEYİN :)

İnsan biraz destekli sallar.

Mesela sallamadan önce bir ön araştırma yapar Girne Amerikan Üniversitesinde veterinerlik fakültesi yok.

Zaten konun baştan aşağıya kadar saçmalık ve abukluklarla dolu.

En son yazdığın "ne yapmalıyım" ifadesi ise nirvana noktası.

girne amerikan üniversitesinde veterinerlik fakültesi yok öyle mi? okulun uludağ sözlükte bi konusu var girip bakıp adımında olduğu deney esnasında çekilen fotoğraflarında yayınlandığı yerler var. girip bakıp kendinizi tatmin edebilirsiniz. he yok ben illa da inanmıyorum diyosanız öğrenci belgemi fotoğrafa çekip atıyım yok ama o da sahtedir şimdi diyosanız okula gidin bu kadar insan dert etti ya üzüldüm şimdi iyi günler :)

gırne amerıkan unı zıraat-veterınerlık seklınde var ben bılıyorum cnm

benim bildiğim sağlık raporu alınmadan nikah tarihi verilmiyor
yani bir anda herşeyin hazır olması pek mümkün değil. Sizin de imzanız ve sağlık raporunuz gerekiyor.
başka yolu varsa arkadaşlar söylesin

herkes herşeyi biliyo. yok öyle bi bölüm hatta öyle bi üniversite yok. hatta kıbrıs diye biyer bile olmayabilir. malum hayal dünyam çok geniş !!! hepsini sallıyorum :)

cnm bosver o bunu demıs bu bunu demıs ayene herkes bılıyo zaten neyın ne oldugunu bende unı de okuyorum bılıyorum ole bolum oldugunu merak etme ankarada okuyorum bende burdakı veterınerlıgı bencede dusun
bu arada gercekten yasadıkların agır seyler anlayabılıyrum ben de agır seyler yassdım kıskanclık konusunda dedıgım gıbı su mzsıgı dınleme tarsında bıle kıskanctı sınır hastasıydı resmen sonra bıttı sukurkı
yasadıkarın beınkıne gore daha agır tabı hanı sana suprız evlılık yapması kacırması falan ama olyuo bole seyler ben sasırmadım cok uzuldum bence sukret kurtuldugna kacırıp daha kotu seyler de yapabılırdı

Son düzenleme:

teşşekür ederim. umarım bende senin gibi kurtulabilirm.. şu anda öyle görünüyo inşallah şu sukunet bozulmaz. teşşekürler.

teşşekür ederim. umarım bende senin gibi kurtulabilirm.. şu anda öyle görünüyo inşallah şu sukunet bozulmaz. teşşekürler.

hala rahatsı edıyo demmkı cnm o .... ını bu yaptıklarını sahıtlerın solerlse tek celsede bosanırsın kacırmak tan sıkayet etsen hapse bıle gırer amaole yapma bellıkı bu psıkopat hapse gırere kın duyar senın yakanı hıc bırakmaz en ıyısı hıc ugrasmamak buyukler araya gırer sahıt tutarsınız tamamdır
o kısının aklından suphe duyuyorum ben sınırlendıgınde falan tıtrememoluyomuydu cnm o kısıde

hapis zaten istesem giricek avukatlmla grştğmde o da öle söledi elmzde bsürü şey var tutuklanması için çaba verelim mi vermeyelim mi dedi. ben istemedim senin düşündüğün gibi düşünüyorum çok daha fazla öfkelenicek ve sonuçta adam öldürmedi mübebbet yatmıycak 1 1,5 yıl snra çıkıcak daha sonra çok daha kötü şeyler yapabilir diye istemiyorum. şikayetleri şimdi sadece boşanma davasında delil için tutuyorum inşallah sözünde durursa boşanmak istediğini söylerse geri alıcam hepsini. şahit birsürü var zaten. kan bağı olan 1 kişiyi kabul ediyolarmış sadece annem olucak bi tanede arkadaşım olucak onun için zaman mekan fark etmediği için herkesin yanında sergileyebiliyo davranışlarını şahit konusunda sıkıntım yok yani..

ellerinde titreme mi :O ne diyosun elleri titriyo o anda hiçbir acı hissetmiyo o çenesini öyle bi sıkıyoki sanki dişleri sökülücek gibi.. hatta bir kaç kez sinir krizine girdi vucudu tamamen kitleniyo ağznı açmıyo gözleri ters dönüyo. hastahaneye götrdm başka bişy mi var diye psikolojik tedavi önerdiler ama tabiki kabul etmedi saçma sapan konuşma dedi geçti..

cnm o zaman tek celsede bıter bı de sen artık boanana kadar yuz goz olma gelırse gorusme konusma sevıyorum bılmemene deme gorunce de bı tuhaf olma vazgecme o da delıl olarak kullnır yoksa sevıyo benı bende onu der ne bılım ses kayıt yapar o sekılde sunar hakıme falan o da bosamaz sızı anlatabıldım umarım
benım aklıma bole ınsanlardan her tur pıslık gelıyo bana da ayrılmayalım dıye ıftıralar atmıstı serefsız !!!
o yuzden herseye acık ol kararlı ol bas basa sakın bulusmayın bu esnada cok fazla tek basına bı yerlerde gıtme thattını degısıtr bı yere gıdıceksen ıllakı annenle falan gıt
o kısı kıbrıstamı oturuyo ıstanbuldamı ıstanbulda sanırım bu arada senın ankarada okunaı ıstedıgınden haberı varmı umarım yoktur
bı de cnmyanında bıber gazı falan bulundur
belkı bazılarına yasamayanlara cok abarttıyorum gıbı gelıyo ama ben hala bıber gazı tasırımo derece korkuyorum bole kısılıklerden olmaz cnm yuh artık deme herset her anolabılır benı de olumle falan tehdıt edıyodu o yuzden aılenden de hıcbıseyı saklama bırak onlar halletsın

bı de bolelkerı kendıne acı cekmeyı severler hc bı acı hıssetmezler sınırlendıklerınde vala ne dıyım aynı seylerı bende yasadım okudukca eskıye doner gıbı oldum offfff ne zor bole bırını sevmek ama oolmayacagını bıle bıle :2::2::2::2::2: bu arada tıtremem aynısekılde o serefsızden bende yasadım o da cok kotu tıtrerdı ben dıyorum kı ya sınır hastası ya da uyusuturucu kullanıyo bılemyıroum artık benı ılgılendırmıyo :18:

Sen merak etme ben bir iddiayı iyice araştırmadan ortaya atmam.

Bu nasıl bir fakülteymiş ki bundan ne üniversitenin ne de ösym nin haberi var.

Okulun kendi sitesinde böyle bir fakülte yok.Sitelerine koymayı unutmuşlar galiba ösym nin tercih kılavuzunda da yok onlarda unutmuşlar olabilir sen görmüşsün ama

Ayrıca hem istanbulda edirnede türlü atraksiyonlara katılıp hem de kıbrıstaki deneylere iştirak etmek büyük başarı.

Işınlanarak seyahat ediyorsun galiba

Sevmiyorsun, sadece iyi bir insan olduğun için, sana muhtaç olduğunu düşünüp, ona acıyorsun.
En doğrusu onu bırakman ve kendine yeni bir hayat kurman..
Bu kadar şey yaşamana ve evlilik sığdırmana rağmen benden 2 yaş küçüksün.
Hayatın en başındasın.
Gençliğinden ötürü kolay atlatacaksın.
Bırak onu. Şehir değiştir, yer değiştir... Uzaklaş.
Güçlü birisin belli.
Başarırsın eminim ...

edirneyle bi alakam yok. istanbulda yaşıyorum. kıbrısta okuyodum ve okulumu dondurdum bu.. amerikan girne üniversitesi veterinerlik ve ziraat fakültesi yazarsanız çıkar.. tartışmaya girmeye gerek yok.

edirneyle bi alakam yok. istanbulda yaşıyorum. kıbrısta okuyodum ve okulumu dondurdum bu.. amerikan girne üniversitesi veterinerlik ve ziraat fakültesi yazarsanız çıkar.. tartışmaya girmeye gerek yok.

amerikan girne üniversitesi değil
girne amerikan üniversitesi.
kısaca gaü dersen ,o aklında daha ii kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…