- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
hoşunuza gitmeyen yorum yazıldımı hemen beddua moduna geçiyorlar yok Allah başına versin yok evladında gör bir çoğunda aynı taktikherkesin inanıp inanmama özgürlüğü varmı? varr... şahsınıza kişiliğinize hakaret küfür varmı ? namusunuza dil uzatan varmı? bence yok !eee neyin bedduası bu ! sizin konunuza inanmayan insanlara ettiğiniz hakaretler aşağılamalar ne olacak peki ?
İnsan biraz destekli sallar.
Mesela sallamadan önce bir ön araştırma yapar Girne Amerikan Üniversitesinde veterinerlik fakültesi yok.
Zaten konun baştan aşağıya kadar saçmalık ve abukluklarla dolu.
En son yazdığın "ne yapmalıyım" ifadesi ise nirvana noktası.
İnsan biraz destekli sallar.
Mesela sallamadan önce bir ön araştırma yapar Girne Amerikan Üniversitesinde veterinerlik fakültesi yok.
Zaten konun baştan aşağıya kadar saçmalık ve abukluklarla dolu.
En son yazdığın "ne yapmalıyım" ifadesi ise nirvana noktası.
gırne amerıkan unı zıraat-veterınerlık seklınde var ben bılıyorum cnm
herkes herşeyi biliyo. yok öyle bi bölüm hatta öyle bi üniversite yok. hatta kıbrıs diye biyer bile olmayabilir. malum hayal dünyam çok geniş !!! hepsini sallıyorum :)
cnm bosver o bunu demıs bu bunu demıs ayene herkes bılıyo zaten neyın ne oldugunu bende unı de okuyorum bılıyorum ole bolum oldugunu merak etme ankarada okuyorum bende burdakı veterınerlıgı bencede dusun
bu arada gercekten yasadıkların agır seyler anlayabılıyrum ben de agır seyler yassdım kıskanclık konusunda dedıgım gıbı su mzsıgı dınleme tarsında bıle kıskanctı sınır hastasıydı resmen sonra bıttı sukurkı
yasadıkarın beınkıne gore daha agır tabı hanı sana suprız evlılık yapması kacırması falan ama olyuo bole seyler ben sasırmadım cok uzuldum bence sukret kurtuldugna kacırıp daha kotu seyler de yapabılırdı
teşşekür ederim. umarım bende senin gibi kurtulabilirm.. şu anda öyle görünüyo inşallah şu sukunet bozulmaz. teşşekürler.
hala rahatsı edıyo demmkı cnm o .... ını bu yaptıklarını sahıtlerın solerlse tek celsede bosanırsın kacırmak tan sıkayet etsen hapse bıle gırer amaole yapma bellıkı bu psıkopat hapse gırere kın duyar senın yakanı hıc bırakmaz en ıyısı hıc ugrasmamak buyukler araya gırer sahıt tutarsınız tamamdır
o kısının aklından suphe duyuyorum ben sınırlendıgınde falan tıtrememoluyomuydu cnm o kısıde
hala rahatsı edıyo demmkı cnm o .... ını bu yaptıklarını sahıtlerın solerlse tek celsede bosanırsın kacırmak tan sıkayet etsen hapse bıle gırer amaole yapma bellıkı bu psıkopat hapse gırere kın duyar senın yakanı hıc bırakmaz en ıyısı hıc ugrasmamak buyukler araya gırer sahıt tutarsınız tamamdır
o kısının aklından suphe duyuyorum ben sınırlendıgınde falan tıtrememoluyomuydu cnm o kısıde
ellerinde titreme mi :O ne diyosun elleri titriyo o anda hiçbir acı hissetmiyo o çenesini öyle bi sıkıyoki sanki dişleri sökülücek gibi.. hatta bir kaç kez sinir krizine girdi vucudu tamamen kitleniyo ağznı açmıyo gözleri ters dönüyo. hastahaneye götrdm başka bişy mi var diye psikolojik tedavi önerdiler ama tabiki kabul etmedi saçma sapan konuşma dedi geçti..
girne amerikan üniversitesinde veterinerlik fakültesi yok öyle mi? okulun uludağ sözlükte bi konusu var girip bakıp adımında olduğu deney esnasında çekilen fotoğraflarında yayınlandığı yerler var. girip bakıp kendinizi tatmin edebilirsiniz. he yok ben illa da inanmıyorum diyosanız öğrenci belgemi fotoğrafa çekip atıyım yok ama o da sahtedir şimdi diyosanız okula gidin bu kadar insan dert etti ya üzüldüm şimdi iyi günler :)
Sen merak etme ben bir iddiayı iyice araştırmadan ortaya atmam.
Bu nasıl bir fakülteymiş ki bundan ne üniversitenin ne de ösym nin haberi var.
Okulun kendi sitesinde böyle bir fakülte yok.Sitelerine koymayı unutmuşlar galiba ösym nin tercih kılavuzunda da yok onlarda unutmuşlar olabilir sen görmüşsün ama
Ayrıca hem istanbulda edirnede türlü atraksiyonlara katılıp hem de kıbrıstaki deneylere iştirak etmek büyük başarı.
Işınlanarak seyahat ediyorsun galiba
edirneyle bi alakam yok. istanbulda yaşıyorum. kıbrısta okuyodum ve okulumu dondurdum bu.. amerikan girne üniversitesi veterinerlik ve ziraat fakültesi yazarsanız çıkar.. tartışmaya girmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?