Deli Cesareti Mi Olur?

Amannn muge anli seni bulurda rezil eder.soyle arkadasina emi..buyut besle sonra anne yi bsba yi salla gitsin.Allah akil fikir vrrsin..hayirli evlat nasip etsin..

Gerçeği söylese gitmesine izin vermezler.

İşte ailesi inanmaz yalanlarına. Özellikle annesi. Arkadaşım sosyal bir insan değildir zaten. Sayılı arkadaşı vardır annesi tüm arkadaslarini tanir. İnanmaz. Hatta o beraber gidiyorum diye uydurduğu arkadaşını da arayıp sorabilir. Çok didikler yani.

öyle pamuklara sararsan böyle acayip birsey cikar iste...
Yalan soylemesi bile daha mantıkli su durumda kız bildiğin kaciyor gibi davranıyor ....aile polise gitmezse ben bisey bilmiyorum

Neden anlamıyorsun ki? Yalan söylemeyecek zaten. Sadece iki çift gidecekler. Arasın didiklesin, o şimdi yüzüyor, yarım saate veririm telefonu falan der.
Yok ya... Şimdiki gençlerde iş yok
En iyisi siz de o da hiç bulaşmasını bu tarz işlere, elinize yüzünüze bulaştırır pişman olursunzu

Dimi ya bence de. Düşüne düşüne bulduğu çözüme bak evden kaçmak :)
Bi iş çeviricen madem kılıfına uydur..

Üzerine titrerken baya bir şımartmışlar bu kızı anlaşılan. Çok çocukça bir davranış olur. Sen de bu kızla arkadaşlığını gözden geçir derim. Aynı kafadaysanız onu bilemem tabi

Aklıma bir fikir geldi ama sanırım paylaşmamak daha doğru olacak. Arkadaşınızın tavırları 13 yaşında gibi daha çok o yüzden bir şekilde gitse bile olası kötü bir durumla baş edebileceğini sanmıyorum. Hiçbir erkek arkadaş da böyle riskler almaya değmez. Biraz akıllı olun ya daha doğru düzgün yalan uyduramıyor rest çekip tatile gidecekmiş. Aynen en mantıklısı.

Mesaj atmasına da gerek yok aslında ya nasılsa anası babası tüp bebekle zar zor edindiği çocuğu aman naparsa yapsın demeden polisle “Hayatından endişe ediyorum.” Cümlesinden sonra bulurlar.
He polis bulamazsa tatili bitince evine gelir, psikoloğa falan götürürler, evden falan çıkarmazlar.
Birşey olmaz yani gitsin nolcak 2 gün tatilde mi yapmasın!

anne babaya bunu neden yapar insan?
bir kaç sözlü kavgadan sonra tekmeyi basacagı insan ugruna mı en degerli varlıkları üzüyorsunuz?
tebrik ederim.
ne ergensiniz nede cahil bunları düşünen başıma bir iş gelir diye de düşünür

Ailesine söylemeli ne olursa olsun öteki türlüsü çok bencilce. Üstüne titreyen ailesi demez mi "biz ne hata yaptık da hak ettik bunu?"

Aileyle kız arasında bir iletişim problemi olduğu belli. Aile için yıkım olur.
Ama bu hale nasıl geldiler? İrdelemek lazım.

Arkadaşınız yürek yemiş sanırım. Yapmasın. Kendi dusunemiyor madem başında kavak yelleri esiyor siz biraz anlatın durumun mantıksızlıgini da vazgecsin.

Nice anlatsın dimi? ne kadar "mantıksız" davrandığını
Bilemiyorum konu sahibini tanimiyorum da. Konu sahibi kendi kendine de telkin versin bari. İçine içine konuşarak anlatsın. İç sesi konuşsun o dinlesin ne bileyim.

Söyleyin lütfen. Arkadaşımın düşündüğü fikirden daha makuldür belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…