Gerçeği söylese gitmesine izin vermezler.Kendi bile konussa zorla konusturuldugunu dusunebilir ailesi. Konusup ne diyecek, neredesin kiminlesin diyecekler ne cevap verecek? Ben iyiyim dedi diye ailesi bunun altini aramayip sakince 2-3 gune donmesini mi bekleyecekler? Gercegi soyleyecekse niye evden cikmadan soylemiyor? Mantiksiz
İşte ailesi inanmaz yalanlarına. Özellikle annesi. Arkadaşım sosyal bir insan değildir zaten. Sayılı arkadaşı vardır annesi tüm arkadaslarini tanir. İnanmaz. Hatta o beraber gidiyorum diye uydurduğu arkadaşını da arayıp sorabilir. Çok didikler yani.Öyle saçma şey mi olur ya?
Adabiyla yalan söylesin daha iyi.
Kurs desin, arkadaşın düğünü desin, Ankara'da seminer varmış sınav stresi için falan desin...
Ya da ustteki arkadaşın dediği gibi yanına bir yanci alsın, o kendi tatilini yaparken kız da sevgilisiyle takilsin.
Ben sevgiliyle yapılan tatile asla karşı değilim, 19 da küçük bir yaş değil.
Ama anladığım kadarıyla arkadaşınız biraz salak
Belli ki ailesi pamuklara saracağız diye gerçek dünyadan uzak buyutmuşler.
Böyle biri için gitmese daha hayırlı...
Neden anlamıyorsun ki? Yalan söylemeyecek zaten. Sadece iki çift gidecekler. Arasın didiklesin, o şimdi yüzüyor, yarım saate veririm telefonu falan der.İşte ailesi inanmaz yalanlarına. Özellikle annesi. Arkadaşım sosyal bir insan değildir zaten. Sayılı arkadaşı vardır annesi tüm arkadaslarini tanir. İnanmaz. Hatta o beraber gidiyorum diye uydurduğu arkadaşını da arayıp sorabilir. Çok didikler yani.
ha ha ha süper yorum cuk oturdu konu sahibineSenden daha yaratıcı gençlerde var demek etrafında..
Topluluk olarak gezin diğer normal gençleri etkiniz altına almayın derim.
Dimi ya bence de. Düşüne düşüne bulduğu çözüme bak evden kaçmak :)Neden anlamıyorsun ki? Yalan söylemeyecek zaten. Sadece iki çift gidecekler. Arasın didiklesin, o şimdi yüzüyor, yarım saate veririm telefonu falan der.
Yok ya... Şimdiki gençlerde iş yok
En iyisi siz de o da hiç bulaşmasını bu tarz işlere, elinize yüzünüze bulaştırır pişman olursunzu
Ailesine söylemeli ne olursa olsun öteki türlüsü çok bencilce. Üstüne titreyen ailesi demez mi "biz ne hata yaptık da hak ettik bunu?"
Nice anlatsın dimi? ne kadar "mantıksız" davrandığınıArkadaşınız yürek yemiş sanırım. Yapmasın. Kendi dusunemiyor madem başında kavak yelleri esiyor siz biraz anlatın durumun mantıksızlıgini da vazgecsin.
Bilemiyorum konu sahibini tanimiyorum da. Konu sahibi kendi kendine de telkin versin bari. İçine içine konuşarak anlatsın. İç sesi konuşsun o dinlesin ne bileyim.Nice anlatsın dimi? ne kadar "mantıksız" davrandığını
Söyleyin lütfen. Arkadaşımın düşündüğü fikirden daha makuldür belki.Aklıma bir fikir geldi ama sanırım paylaşmamak daha doğru olacak. Arkadaşınızın tavırları 13 yaşında gibi daha çok o yüzden bir şekilde gitse bile olası kötü bir durumla baş edebileceğini sanmıyorum. Hiçbir erkek arkadaş da böyle riskler almaya değmez. Biraz akıllı olun ya daha doğru düzgün yalan uyduramıyor rest çekip tatile gidecekmiş. Aynen en mantıklısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?