sorun etmemeye çalışıyorum inanin olmuyor huy meselesi iste isikta gürültüde uyuyamiyorum keşke yapabilsemAyrıca benden sana tavsiye, çok önemli bir durum olmadığı surece muzik sesi gelmiş, kulaklıktan ses taşmış, hoparlörden dinlemiş falan bu tip şeyleri sorun etmemeye çalış yoksa kendin yıpranırsın. Sen dua et kulaklıkla dinliyor yani. Ben neler gördüm neler...
var.uyurken cok rahatsiz ediyorDers çalışma odası yok mu ?
al bnden de o kadar...o oda arkadaşları tam dayaklıkkkkArkadaslar yurtta kalıyorum oda arkadasim kulaklikla film izliyor ama sözde kulaklik.ses cok geliyor.kıs diyorum hep tamam diyor bir kısıyor sonra sanki tekrar aciyor ben de gürültüye karşı cok hassasim tam da sinav donemim. napiyim allah askina taktik verin anlamiyor tatli dilden !!! kulaakligini kesesim var !!!
Beni ilk zamanlar rahatsız etti ama gürültü daha çok rahatsız ettiği için kulak tıkacına razı oldum. Her şeyin bir bedeli var, bir fırsat maliyeti var. Kremle falan kullandım, yastıkla yatamıyorum mesela acıtıyor çünkü ama ciddi anlamda bir gürültü azaltması sağlıyor, başka türlü çekilmez yani yurt.peki uykuda rahatsiz etmiyo mu tikac ya da zarari var midir
Ben sana şöyle birşey söyleyeyim, ben geçenlerde oda arkadaşlarımdan birisini dövdüm. Bayağı olaylar oldu, idare beni başka odaya verdi falan ama çok ciddi şekilde başım derde giriyordu az kalsın yani. Sadece tutanak yedim ve odam değiştirildi. Arkadaşım araya girmeseydi ben kızı parçalayacaktım. İnsanlar laftan anlamıyor. Güzelliği geçtim dayaktan da anlamayan tipler var. Defalarca uyardığımız halde anlamamıştı, bir süre önce de dövmeye teşebbüs etmiştim ama araya girdiler dövemedim o vakit ama en sonunda dövdüm yani daha sonra. Tavsiye eder miyim, elbette hayır. Oda arkadaşlarınızı dövmeyin. Işık, gürültü gerçekten problem edeceğin seviyede ise odanı değiştir. Sana tavsiyem, 4. sınıf eğitim fakültesi öğrencilerinin olduğu bir oda olursa nispeten daha sakin, daha iyi bir oda bulabilirsin belki. Son sınıf eğitimci öğrenciler genellikle kpss çalışıp kpss dershanesine falan gittikleri için yoğun oluyorlar, en azından gece yatma saatleri falan düzenli oluyor benim gözlemlediğim kadarıyla. Şu an benim odamda 2 tane son sınıf eğitimci var, gayet düzenliler. Tabi sabahları gürültü yapıyorlar, onlar da kulaklıkla müzik dinlemiyorlar mesela ama onlar onu yaparlarken ben uyumuyorsam sorun etmiyorum. Bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasın. Bu arkadaşınla da, ışık problemini çözersen ve kulaklık dışında bir gürültü yoksa fazla problem yaratma bence sen de. Sonuç olarak evet odanı değiştirebilirsin ama çok daha kötü insanlar da gelebilir şansına. Bak benim geçen sene oda değiştirme niyetim oldu, idareye gittim ve bana 2 tane oda gösterdiler, bunlarda bir kişilik boş yer vardı, istersen bu iki odadan birine verelim seni dediler. Gittim o odalardaki kızlarla görüştüm ben önce. İki odadaki yaşam şekli de kafama yatmadı mesela. Bu iki odanın birindeki kızlar "biz ışığı sorun etmeyiz, burada bir kişi için bu ışık sabaha kadar da açık kalabilir, müziğimizi hep beraber dinleriz sonuçta uyumak isteyen insan her yerde her türlü uyur" dediler ve ben o odanın bana uymadığını düşündüm mesela. Diğerini de farklı bir sebepten dolayı istemedim ve yerimde kalmaya devam ettim. Oda değişikliği her zaman güzel bir çözüm olmayabilir, mevcut odandaki problemlerini çözemediğin ve tıkandığın yerde ancak oda değişikliği yap derim ben sana. Diğer çözüm de yurtta kalmamak, tek kişilik falan ayrı bir yere çıkmak ama bu maddiyat meselesi. Maddi imkanın varsa kendini yurtlarda çürütme.sorun etmemeye çalışıyorum inanin olmuyor huy meselesi iste isikta gürültüde uyuyamiyorum keşke yapabilsem
merak ettim neden dövdün oda arkadaşınıBen sana şöyle birşey söyleyeyim, ben geçenlerde oda arkadaşlarımdan birisini dövdüm. Bayağı olaylar oldu, idare beni başka odaya verdi falan ama çok ciddi şekilde başım derde giriyordu az kalsın yani. Sadece tutanak yedim ve odam değiştirildi. Arkadaşım araya girmeseydi ben kızı parçalayacaktım. İnsanlar laftan anlamıyor. Güzelliği geçtim dayaktan da anlamayan tipler var. Defalarca uyardığımız halde anlamamıştı, bir süre önce de dövmeye teşebbüs etmiştim ama araya girdiler dövemedim o vakit ama en sonunda dövdüm yani daha sonra. Tavsiye eder miyim, elbette hayır. Oda arkadaşlarınızı dövmeyin. Işık, gürültü gerçekten problem edeceğin seviyede ise odanı değiştir. Sana tavsiyem, 4. sınıf eğitim fakültesi öğrencilerinin olduğu bir oda olursa nispeten daha sakin, daha iyi bir oda bulabilirsin belki. Son sınıf eğitimci öğrenciler genellikle kpss çalışıp kpss dershanesine falan gittikleri için yoğun oluyorlar, en azından gece yatma saatleri falan düzenli oluyor benim gözlemlediğim kadarıyla. Şu an benim odamda 2 tane son sınıf eğitimci var, gayet düzenliler. Tabi sabahları gürültü yapıyorlar, onlar da kulaklıkla müzik dinlemiyorlar mesela ama onlar onu yaparlarken ben uyumuyorsam sorun etmiyorum. Bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasın. Bu arkadaşınla da, ışık problemini çözersen ve kulaklık dışında bir gürültü yoksa fazla problem yaratma bence sen de. Sonuç olarak evet odanı değiştirebilirsin ama çok daha kötü insanlar da gelebilir şansına. Bak benim geçen sene oda değiştirme niyetim oldu, idareye gittim ve bana 2 tane oda gösterdiler, bunlarda bir kişilik boş yer vardı, istersen bu iki odadan birine verelim seni dediler. Gittim o odalardaki kızlarla görüştüm ben önce. İki odadaki yaşam şekli de kafama yatmadı mesela. Bu iki odanın birindeki kızlar "biz ışığı sorun etmeyiz, burada bir kişi için bu ışık sabaha kadar da açık kalabilir, müziğimizi hep beraber dinleriz sonuçta uyumak isteyen insan her yerde her türlü uyur" dediler ve ben o odanın bana uymadığını düşündüm mesela. Diğerini de farklı bir sebepten dolayı istemedim ve yerimde kalmaya devam ettim. Oda değişikliği her zaman güzel bir çözüm olmayabilir, mevcut odandaki problemlerini çözemediğin ve tıkandığın yerde ancak oda değişikliği yap derim ben sana. Diğer çözüm de yurtta kalmamak, tek kişilik falan ayrı bir yere çıkmak ama bu maddiyat meselesi. Maddi imkanın varsa kendini yurtlarda çürütme.
var da uyku ?Yurt gunlerim aklima geldi.ah ne cektim gurultuden bende.cokda iyi anlasirdik ama..
Yurtta edut odasinda calisin yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?