- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Teşekkür ederim devlet yurdu baska yerde ders calisiliyor ama baska yerde uyunmuyo ki deli oluyorum
Ee etud odasinda calis ozaman. Bir insani butun gun kendi programina uyduramazsinki. "Ben ders calisiyorum, film izleme" demek bencillik bence. Kendini torpulemelisin, ufak tefek seslerde ders calisabilmeli ya da ders calismak icin etud odasi veya kutuphaneye falan gitmelisin. Uyku sorununa gelince, oda arkadaslarinizla herkes icin uygun bi uyku saati belirleyin. O saatten sonra isik ve ses olmasin mesela. Bu gayet makul olurdu. Ama sen kizin butun gununu gecesini kontrol edemezsin.var da uyku ?
Sataştı, sataştı, sataştı, sataştı ve sonunda belasını buldu. Halen kızgınım ona. Çok sabrımı taşırdı.merak ettim neden dövdün oda arkadaşını
hangi tikac acabaKulak tıkacı tavsiye ederim arkadaşlar, ben kullanıyorum ve onlar olmadan yurtta uyuyabilmem mümkün değil. Oda sessiz bile olsa dışarıdan, yan odalardan falan çok gürültü geliyor bizde de. Sesi belli bir oranda kesiyor. Ama şunu söyleyeyim, kulaklıktan taşan sesi falan keser. Işık konusu için şunu söylemek istiyorum; ben de kyk yurdundayım ve ışıkları saat gece en geç 2'de kapatma kuralı var. Sabaha kadar ışık nasıl açık kalabilir? Güvenliğe falan şikayet edin mecbur kalırsanız. Benim de çok sinir olduğum zamanlar oldu ve ben de tahammülsüz bir insanım. Şiddetli kavga da ettim ama hiç bulaşmayın öyle şeylere. Yurtta kalan birçok insan mutsuz zaten. Yolun daha çok başında olan arkadaşlarıma bol bol sabır diliyorum, benim sadece 1 dönemim kaldı, öyle ya da böyle geçecek o da. Zor gerçekten. Maddi imkanı olan arkadaşlar bir saniye bile durmasın bence. Zaten bu ülkede dert çekenler hep maddi imkanı sıkıntılı olanlar.
Merhaba bu konu hakkında özelden dertleselim miAyrıca benden sana tavsiye, çok önemli bir durum olmadığı surece muzik sesi gelmiş, kulaklıktan ses taşmış, hoparlörden dinlemiş falan bu tip şeyleri sorun etmemeye çalış yoksa kendin yıpranırsın. Sen dua et kulaklıkla dinliyor yani. Ben neler gördüm neler...
Bilerek mi yapıyor acaba öyle düşündüm bi an rahatsız olduğunuzu dile getirmişsiniz zaten neden aynı durumu tekrar tekrar yaşatıyor peki illa kaba kuvvetmi kullanmak lazım karşı tarafı uyarmak için herkez saygılı olmak zorunda!Arkadaslar yurtta kalıyorum oda arkadasim kulaklikla film izliyor ama sözde kulaklik.ses cok geliyor.kıs diyorum hep tamam diyor bir kısıyor sonra sanki tekrar aciyor ben de gürültüye karşı cok hassasim tam da sinav donemim. napiyim allah askina taktik verin anlamiyor tatli dilden !!! kulaakligini kesesim var !!!
Bir sürü önerme sunulmuş..Çözum önerisi olan yok mu arkadaslar
Yani bizde televizyon vardı onu da açıyorlardıArkadaslar yurtta kalıyorum oda arkadasim kulaklikla film izliyor ama sözde kulaklik.ses cok geliyor.kıs diyorum hep tamam diyor bir kısıyor sonra sanki tekrar aciyor ben de gürültüye karşı cok hassasim tam da sinav donemim. napiyim allah askina taktik verin anlamiyor tatli dilden !!! kulaakligini kesesim var !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?