İroniydi tabi bu. Yani ben bu sebeplerden odamı değiştirmiştim zamanında. İnsanlarla mücadele etmeyi pek bilmem, üzgünüm.napsam ne etsem
oyle istemeyle degismiyor ki oda arkadasiSınav dönemin bitene kadar pamuk tıka, bittikten sonra tekrar uyar, olmazsa oda arkadaşını değiştir. Ama iş kavgaya kadar giderse çekinmemen lazım.
Bir iki secenegin var. Oncelikle yurtta etut salonu varsa orayi kullan. Sinav doneminde kimseyle dalasma bence. Özel yurt mu devlet yurdu mu bilmiyorum ama odanin degistirilmesini talep edebilirsin. Ben şöyle yapiyordum; sinav doneminde biraz erken kalkip kutuphaneye gidip ders çalışıyordum yurtta ise tekrar ediyordum sadece.Sinavlarinda basarilar...Arkadaslar yurtta kalıyorum oda arkadasim kulaklikla film izliyor ama sözde kulaklik.ses cok geliyor.kıs diyorum hep tamam diyor bir kısıyor sonra sanki tekrar aciyor ben de gürültüye karşı cok hassasim tam da sinav donemim. napiyim allah askina taktik verin anlamiyor tatli dilden !!!
Ben yurtta kalırdım eskiden biz değiştirebiliyorduk. Neyse dediğim gibi sertçe uyarman lazım.oyle istemeyle degismiyor ki oda arkadasi
Teşekkür ederim devlet yurdu baska yerde ders calisiliyor ama baska yerde uyunmuyo ki deli oluyorumBir iki secenegin var. Oncelikle yurtta etut salonu varsa orayi kullan. Sinav doneminde kimseyle dalasma bence. Özel yurt mu devlet yurdu mu bilmiyorum ama odanin degistirilmesini talep edebilirsin. Ben şöyle yapiyordum; sinav doneminde biraz erken kalkip kutuphaneye gidip ders çalışıyordum yurtta ise tekrar ediyordum sadece.Sinavlarinda basarilar...
Teşekkür ederim devlet yurdu baska yerde ders calisiliyor ama baska yerde uyunmuyo ki deli oluyorum
Uyku konusunda bence simdilik kulak tikaci al kullan ( zamaninda yapmisligim var. Hiç yoktan iyidir.) Ama ikinci donem odani degistir ya da ailenin durumu iyiyse ozel yurtlari, kiz ogrenci apartlarini deneyebilirsin.Teşekkür ederim devlet yurdu baska yerde ders calisiliyor ama baska yerde uyunmuyo ki deli oluyorum
kulak tikaci nerden bulabilirim ise yariyor muUyku konusunda bence simdilik kulak tikaci al kullan ( zamaninda yapmisligim var. Hiç yoktan iyidir.) Ama ikinci donem odani degistir ya da ailenin durumu iyiyse ozel yurtlari, kiz ogrenci apartlarini deneyebilirsin.
Eczaneden alabilirsin.Bende işe yaramisti inşallah sende de yararkulak tikaci nerden bulabilirim ise yariyor mu
Allahtan kulaklikla. Ya o olmadan izleseydi herhalde catisma cikardi.Arkadaslar yurtta kalıyorum oda arkadasim kulaklikla film izliyor ama sözde kulaklik.ses cok geliyor.kıs diyorum hep tamam diyor bir kısıyor sonra sanki tekrar aciyor ben de gürültüye karşı cok hassasim tam da sinav donemim. napiyim allah askina taktik verin anlamiyor tatli dilden !!! kulaakligini kesesim var !!!
peki uykuda rahatsiz etmiyo mu tikac ya da zarari var midirDevlet yurdunda 4. senem, o kadar çok çeşit insan gördüm ki hiç boşuna kendini üzme, çeneni de yorma çünkü anlamayan da anlamıyor öyle yerlerde. Ben de gürültü konusunda hassas bir insanım ama hangi birine laf anlatayım ki? Uyku için kulak tıkacı tavsiye ederim, ben başka türlü uyuyamıyorum çünkü orada. Otifleksin "çam şeklinde" tıkaçları var uyku için, eczanelerde var, ben ondan kullanıyorum. Bazen ders çalışırken de kullanıyorum çünkü etüt salonunda da fısır fısır konuşup dikkat dağıtanlar var yani. Sürekli milleti uyarsak kendi hayatımıza bakamayız oralarda. Otifleks kulak tıkacı takınca kulaklık sesi falan duymazsın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?