Deli eden oda arkadaşı !!!!!!

cranial

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
6.108
4.951
373
Arkadaslar yurtta kalıyorum oda arkadasim kulaklikla film izliyor ama sözde kulaklik.ses cok geliyor.kıs diyorum hep tamam diyor bir kısıyor sonra sanki tekrar aciyor ben de gürültüye karşı cok hassasim tam da sinav donemim. napiyim allah askina taktik verin anlamiyor tatli dilden !!! kulaakligini kesesim var !!!

Son düzenleme:
Sizde pamuk tıkayın. Öyle insanlarla uğraşılmaz.

Sınav dönemin bitene kadar pamuk tıka, bittikten sonra tekrar uyar, olmazsa oda arkadaşını değiştir. Ama iş kavgaya kadar giderse çekinmemen lazım.

Bir iki secenegin var. Oncelikle yurtta etut salonu varsa orayi kullan. Sinav doneminde kimseyle dalasma bence. Özel yurt mu devlet yurdu mu bilmiyorum ama odanin degistirilmesini talep edebilirsin. Ben şöyle yapiyordum; sinav doneminde biraz erken kalkip kutuphaneye gidip ders çalışıyordum yurtta ise tekrar ediyordum sadece.Sinavlarinda basarilar...

Teşekkür ederim devlet yurdu baska yerde ders calisiliyor ama baska yerde uyunmuyo ki deli oluyorum

Teşekkür ederim devlet yurdu baska yerde ders calisiliyor ama baska yerde uyunmuyo ki deli oluyorum
Uyku konusunda bence simdilik kulak tikaci al kullan ( zamaninda yapmisligim var. Hiç yoktan iyidir.) Ama ikinci donem odani degistir ya da ailenin durumu iyiyse ozel yurtlari, kiz ogrenci apartlarini deneyebilirsin.

Uyku konusunda bence simdilik kulak tikaci al kullan ( zamaninda yapmisligim var. Hiç yoktan iyidir.) Ama ikinci donem odani degistir ya da ailenin durumu iyiyse ozel yurtlari, kiz ogrenci apartlarini deneyebilirsin.
kulak tikaci nerden bulabilirim ise yariyor mu

Allahtan kulaklikla. Ya o olmadan izleseydi herhalde catisma cikardi.
Guzellikle olmuyorsa sikayet et yonetim denen bisey var

Devlet yurdunda 4. senem, o kadar çok çeşit insan gördüm ki hiç boşuna kendini üzme, çeneni de yorma çünkü anlamayan da anlamıyor öyle yerlerde. Ben de gürültü konusunda hassas bir insanım ama hangi birine laf anlatayım ki? Uyku için kulak tıkacı tavsiye ederim, ben başka türlü uyuyamıyorum çünkü orada. Otifleksin "çam şeklinde" tıkaçları var uyku için, eczanelerde var, ben ondan kullanıyorum. Bazen ders çalışırken de kullanıyorum çünkü etüt salonunda da fısır fısır konuşup dikkat dağıtanlar var yani. Sürekli milleti uyarsak kendi hayatımıza bakamayız oralarda. Otifleks kulak tıkacı takınca kulaklık sesi falan duymazsın yani.

Ayrıca benden sana tavsiye, çok önemli bir durum olmadığı surece muzik sesi gelmiş, kulaklıktan ses taşmış, hoparlörden dinlemiş falan bu tip şeyleri sorun etmemeye çalış yoksa kendin yıpranırsın. Sen dua et kulaklıkla dinliyor yani. Ben neler gördüm neler...

Bir uye vardi surekli yurttaki oda arkadaslarindan sikayet ediyordu. Nickini unutmusum. Biran o sandim sizi. Neyse bu gereksiz onnotu bir kenara birakayim. :)

Kulak tikaci cok isine yarar. Eczanelerden temin edebilirsin..

peki uykuda rahatsiz etmiyo mu tikac ya da zarari var midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…